Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελληνικό Mod για το Max Payne!

More
03 Jun 2014 22:16 #145346 by jimbl
Καταπληκτικο. Αν μερικοι απο σας θυμαστε, το max payne 2 ηταν καταπληκτικο, οχι μονο ως αυτοτελες παιχνιδι, αλλα και λογω των διαφορων mods που κυκλοφορησαν και κυκλοφορουν ακομα (kung fu mod, payne evolution). Πρωτη φορα ομως ανακαλυψα ενα ελληνικο mod απο φοιτητες στην Πατρα!!! Το εν λογω total conversion, λαμβανει χωρα οχι μονο στο πανεπιστημιο, αλλα και στη γεφυρα Ριου-Αντιρριου! Το κατεβαζω οπως γραφω, θα επανελθω με εντυπωσεις και περιληψη. Το αρχειο ειναι εδω, για οποιον εχει ακομα το Max Payne 2 στον υπολογιστη του (απλως κατεβαζεις το αρχειο και το βαζεις στο φακελο εγκαταστασης, τοσο απλο). www.moddb.com/mods/max-payneuniv ... ty-mod-v10

UPDATE: Λαθος μου. Το mod ειναι για το πρωτο Max Payne oxi το δευτερο.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2014 23:28 #145350 by Sotiris Greece
Το είχα τερματίσει σε όλα τα επίπεδα. Δεν είχα ιδέα ότι είχαν βγάλει mods και ελληνικό κιόλας θα το έκανα μία δοκιμή αλλά έχω κάποια μικρά θέματα συμβατότητας το είχα δοκιμάσει πιο παλιά και ήθελε κάποια διαδικασία για να παίξει στα xp πάντως παίζει απευθείας.

More
04 Jun 2014 00:01 #145352 by jimbl
Ναι το Max Payne ειχε αυτην την καταπληκτικη ιδιοτητα, οτι μπορουσες δηλαδη απλως να κατεβασεις το αρχειο του mod και να παιξεις, χωρις προγραμματα απο τριτους, καθως και μια ευρεια fan base που εχει φτιαξει καταπληκτικα mods. Πραγματικα και εγω ειχα φαει κολλημα με τα παιχνιδια, τα εχω τερματισει τουλαχιστον 2 φορες σε ολες τις πλατφορμες (pc, ps2, xbox). Παντως αξιζει να ασχοληθεις, ακομα και αν ειναι παιχνιδια του 2001-2003, γιατι τα mods τους δινουν replayability. Πρεπει να το ξεθαψω, καπου το εχω χωμενο στα συρταρια μου (στον υπολογιστη μου εχω το Max Payne 2) για να παιξω το mod ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!