Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tα 3 πρώτα σας games

More
02 Mar 2017 13:29 #194401 by Angel
Replied by Angel on topic Tα 3 πρώτα σας games
Tomb Raider 1(PC)
Tomb Raider 2(PC)
Age of Empires(PC)
Ήμουν δεν ήμουν 6-7 χρονών όταν είδα τον πατέρα μου να παίζει Tomb Raider στο PC.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Mar 2017 12:19 #194513 by Πιέρρος Φουστέρης
Θα πω το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στις 3 κονσόλες Xbox που έχουμε στην κατοχή μας (εγώ και ο αδερφός μου, δηλαδή) :
Xbox: Top Spin
Xbox 360: Halo 3
Xbox One: Fallout 4

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
27 Jun 2017 18:20 #200574 by Νικηφόρος Μητράκος
Warcraft 2, Diablo και Metal Gear Solid. Ευχάριστα πράγματα για ένα παιδί :P

More
08 Oct 2018 22:48 - 08 Oct 2018 22:48 #219290 by Axilleas Loizidis
Crash, GOW 1, GOW στο PSP
Last edit: 08 Oct 2018 22:48 by Axilleas Loizidis.

More
09 Oct 2018 15:38 #219298 by A
Replied by A on topic Tα 3 πρώτα σας games
Quake
Age of Empires
FIFA 96 soccer

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
03 May 2019 13:03 - 03 May 2019 13:04 #224966 by Blood Prince
Για τα τρία πρώτα PC games δεν θυμάμαι καθόλου καθώς ήμουν αρκετά μικρός αλλά το Fifa 98 και το Outlaws είναι από τα πρώτα που έπαιξα.To Outlaws ήταν το πρώτο σίγουρα και το Fifa 98 το πρώτο ποδοσφαιράκι σε ηλικία 12 χρόνων.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 03 May 2019 13:04 by Blood Prince.

More
23 Jan 2021 02:13 #244989 by Frazzle
PES 2005 (PS2)
WRC: Rally Evolved (PS2)
JAK AND DAXTER THE PRECURSON LEGACY (PS2)

More
23 Jan 2021 03:07 - 23 Jan 2021 03:22 #244999 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Για τα τρία πρώτα PC games δεν θυμάμαι καθόλου καθώς ήμουν αρκετά μικρός αλλά το Fifa 98 και το Outlaws είναι από τα πρώτα που έπαιξα.To Outlaws ήταν το πρώτο σίγουρα και το Fifa 98 το πρώτο ποδοσφαιράκι σε ηλικία 12 χρόνων.

Τι βλακεία έγραψα...το topic δεν αναφέρεται στα PC games μόνο αν και αυτά που ανέφερα ήταν από τα πρώτα στο PC...ακόμα θυμάμαι την έκπληξη που ένιωσα όταν έμαθα πως ο χαρακτήρας μπορεί να κινείται στο Outlaws και ήταν open world. Αρχικά νόμιζα πως καθόταν ακίνητος, όμως τα πρώτα games ανάμεσα στα οποία και ποδοσφαιράκι τα έπαιξα στο Sega και το πρώτο ήταν Sonic.Επαιξα και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι.Ενα από αυτά ήταν και Στρουμφάκια.Ημουν 10-11 χρονών τότε.

Εκτός από Sega που την απέκτησα σε ηλικία 10 χρονών, όταν ήμουν παιδί για κάποιο διάστημα είχα και gameboy αν θυμάμαι καλά.Πρέπει να έπαιζα tetris και παιχνίδι με αγώνες μοτοσυκλέτας.Εκείνη την εποχή ήταν ασπρόμαυρα στο gameboy και όχι έγχρωμα.Στο Sega ήταν έγχρωμα. Την κονσόλα την έχω ακόμα αλλά δεν έχω καλώδιο να την συνδέσω στην TV.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 Jan 2021 03:22 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis

More
23 Jan 2021 11:42 #245007 by Giorgos Tsolaridis
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζει games, τα πρώτα μου ήταν το demo του Rachet and Clank από ένα δισκάκι που ήταν μπλε και είχε πολλα μεσα, το PES 2008 και το Tekken 5

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
24 Jan 2021 11:34 #245034 by Frazzle

Blood Prince wrote:

Blood Prince wrote: Για τα τρία πρώτα PC games δεν θυμάμαι καθόλου καθώς ήμουν αρκετά μικρός αλλά το Fifa 98 και το Outlaws είναι από τα πρώτα που έπαιξα.To Outlaws ήταν το πρώτο σίγουρα και το Fifa 98 το πρώτο ποδοσφαιράκι σε ηλικία 12 χρόνων.

Τι βλακεία έγραψα...το topic δεν αναφέρεται στα PC games μόνο αν και αυτά που ανέφερα ήταν από τα πρώτα στο PC...ακόμα θυμάμαι την έκπληξη που ένιωσα όταν έμαθα πως ο χαρακτήρας μπορεί να κινείται στο Outlaws και ήταν open world. Αρχικά νόμιζα πως καθόταν ακίνητος, όμως τα πρώτα games ανάμεσα στα οποία και ποδοσφαιράκι τα έπαιξα στο Sega και το πρώτο ήταν Sonic.Επαιξα και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι.Ενα από αυτά ήταν και Στρουμφάκια.Ημουν 10-11 χρονών τότε.

Εκτός από Sega που την απέκτησα σε ηλικία 10 χρονών, όταν ήμουν παιδί για κάποιο διάστημα είχα και gameboy αν θυμάμαι καλά.Πρέπει να έπαιζα tetris και παιχνίδι με αγώνες μοτοσυκλέτας.Εκείνη την εποχή ήταν ασπρόμαυρα στο gameboy και όχι έγχρωμα.Στο Sega ήταν έγχρωμα. Την κονσόλα την έχω ακόμα αλλά δεν έχω καλώδιο να την συνδέσω στην TV.

Υπήρχε παιχνίδι για στρουμφάκια στο PS2? :ohmy: