Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παιχνίδι του μήνα

More
31 Mar 2011 22:31 #91548 by Μάνος Γρυπάρης
Εδώ και λίγες ημέρες όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει, προσθέσαμε στα αριστερά του site ένα νέο πεδίο με τίτλο "Παιχνίδι του μήνα". Εκεί, θα βάζουμε κάθε φορά το καλύτερο κατά την γνώμη μας παιχνίδι από τον μήνα που μας πέρασε.

Για τον Μάρτιο ξεχωρίσαμε το Crysis 2, το οποίο είχε να αντιμετωπίσει κυρίως τα Total War: Shogun 2 και Dragon Age II. Το παιχνίδι όπως βλέπετε έχει ανέβει από την Τετάρτη.

Στο topic μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2011 00:46 #91549 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν περίμενα να βγει το Crysis 2, καθώς το καλύτερο κατ' εμέ για τον μήνα παιχνίδι είναι το Shogun 2. Βέβαια, το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε έτσι γιατί οι περισσότεροι gamers είναι του Αction, οπότε δικαιολογημένα πιστεύω πως βγήκε το αποτέλεσμα.

More
01 Apr 2011 01:31 #91551 by Μάνος Γρυπάρης
FPS είναι το Crysis 2.
:wblr6zdd

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Apr 2011 01:35 #91552 by Vasilis Mavrikis
Εγώ πάλι γιατί βλέπω τις Συνομωσιες 2? :-k

More
01 Apr 2011 01:50 #91555 by Aνέστης Αδαμίδης
Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι ρε Johny.

Όσο γι' αυτό που λες Μάνο, το ίδιο πράγμα είναι, αφού καθ'ότιν FPS έχει αρκετή δόση δράσης.

More
01 Apr 2011 01:55 #91556 by Γιάννης Μπόκας
Εγώ πιστεύω πως το παιχνίδι Συνωμοσίες 2 αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Μπόρεσε να δει "στα ισα" τα Crysis 2, Total War: Shogun 2 και Dragon Age II.

More
01 Apr 2011 02:03 #91557 by Νικολής Ασημάκης
Πως γίνεται πρακτικά να συγκρίνεις ένα adventure (Συνωμοσίες), ένα FPS (Crysis 2), ένα RPG (Dragon Age 2) και ένα υβρίδιο strategy (Shogun 2) δεν το καταλαβαίνω. Πάντως για την τιμή των όπλων, ψήφισα Shogun 2. Αν και πρακτικά ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί φαίνονται οι Συνωμοσίες... Να πω πως είχα δει τα τρελά σχόλια υποστήριξης προς στο παιχνίδι, να πω ντάξει. Αλλά ούτε παραπάνω βαθμολογία review έχει, ούτε τα φοβερά σχόλια, ούτε ψήφους στο poll.

More
01 Apr 2011 02:07 #91558 by Μάνος Γρυπάρης

TheReaper wrote: Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι ρε Johny.

Όσο γι' αυτό που λες Μάνο, το ίδιο πράγμα είναι, αφού καθ'ότιν FPS έχει αρκετή δόση δράσης.

:3d1bui2y

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Apr 2011 02:08 #91559 by Γιάννης Μπόκας
Το παιχνίδι "Συνωμοσίες 2" μπορεί να μην έχει τα τέλεια γραφικά και να έχει χαμηλή βαθμολογία, αλλά βρίσκεται πολύ ψηλά στις καρδιές όλων μας. Είναι φτιαγμένο με αγάπη για τους gamers, όχι σαν τα άλλα τα εμπορικά. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε την πραγματικότητα.

:11jgwd44