Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of the Year 2010

Poll: Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς για το 2010? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Alan Wake
5 1.1%
Assassin's Creed: Brotherhood
33 7%
Bioshock 2
2 0.4%
Call of Duty: Black Ops
48 10.2%
Donkey Kong Country Returns
6 1.3%
Fallout: New Vegas
4 0.8%
Fifa 11
18 3.8%
God of War III
86 18.3%
Gran Turismo 5
47 10%
Halo: Reach
7 1.5%
Heavy Rain
27 5.7%
Final Fantasy XIII
3 0.6%
Mass Effect 2
21 4.5%
Metal Gear Solid: Peace Walker
3 0.6%
Napoleon: Total War
2 0.4%
Need for Speed: Hot Pursuit
14 3%
Pro Evolution Soccer 2011
73 15.5%
Red Dead Redemption
13 2.8%
Sid Meier's Civilization V
5 1.1%
Splinter Cell: Conviction
2 0.4%
Starcraft II: Wings of Liberty
13 2.8%
Super Mario Galaxy II
8 1.7%
Super Street Fighter IV
3 0.6%
The Sims 3
10 2.1%
World of Warcraft: Cataclysm
18 3.8%
Total number of voters: 363
Only registered users can participate to this poll
More
07 Dec 2010 22:28 #85531 by Νίκος Καραχάλιος

darksoho wrote: μεγαλος απωντας ειναι το darksiders το οποιο κατεμε ειναι μακραν καλυτερο απο god of war και η εκπληξη του χειμωνα

αχαχαχχαχα Φοβερος φιλε με κανεις και γελαω..Ενταξει ελεος δλδ..Ποιο darksiders που το ειχα βαρεθει στην 1 ωρα και το ειχα προχωρησει πολυ...Για μενα το καλυτερο game φετος ειναι το Red Dead Redemption και αναρωτιεμαι που σ@$%& ειναι οι ψηφοι??Ειμαι fan god of war,heavy rain gran turismo 5 και black ops(τα οποια τα εχω παιξει ολα) αλλα αντικειμενικα το red dead ηταν το καλυτερο κατα εμενα με κοντρα το god of war και heavy rain..
The topic has been locked.
More
07 Dec 2010 22:47 #85534 by Vasilis Mavrikis
Mass Effect 2 για το απίστευτο σενάριό του.
Καλά με τέτοιο nick τι άλλο θα επέλεγα? :mrgreen:
Darksiders και Vanquish δεν είχανε καν multiplayer και τελειώνανε στο τσακ-μπαμ.Παιχνίδια για ενοικίαση και μόνο. :roll:
More
08 Dec 2010 10:49 #85561 by zodiakos
Replied by zodiakos on topic Game of the Year 2010
Ψήφισα το Heavy Rain γιατι ήταν, είναι και θα είναι το καλυτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτε :D . Είχε φοβερή ιστορία, γραφικά και σε έκανε να ταυτιστείς με τους χαρακτήρες :icon bow: . Εαν αυτό το παιχνίδι δεν ήταν στη λίστα θα ψήφιζα το Assassin Greed: Brotherhood :) ή το God of War III :) .
More
08 Dec 2010 11:01 #85562 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Mass Effect 2
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRC0ecM-pax6045oqQMPOgJ_0_07rqfNnpyLeTtEga_mMi8Q0Rr

Τα εκπληκτικά γραφικά σε συνδυασμό με τα κινηματογραφικά cutscenes και το soundtrack δίνουν ένα μοναδικό τόνο στην αφήγηση, που ελάχιστοι τίτλοι μπορούν να αγγίξουν.

Ο γρήγορος ρυθμός και το καλογραμμένο σενάριο εθίζουν σε τεράστιο βαθμό, ενώ οι βελτιώσεις του gameplay συγκριτικά με το πρώτο είναι καθοριστικής σημασίας.
Μην ξεχνάμε και το επικό χαρακτηριστικό της συνέχισης της ιστορίας με τον ίδιο χαρακτήρα από το πρώτο μέρος...
More
08 Dec 2010 11:13 #85563 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Game of the Year 2010

BigBoss wrote: Ρε γ@μωτο ποσο μου την δίνει που ενα απο ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ποδοσφαιράκια ολων των εποχών εχει καταφέρει και εχει φτάσει σε ψήφους ΜΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ... Gaming δεν θα πει παιζω pro γιατι αυτο ειναι in. Ουτε γιατι μονο αυτο ξερω οτι υπάρχει. Αυτο λέγεται κοροιδία! Φετος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ το FIFA ειναι καλύτερο. Και παλι ομως ειναι αδιανόητο να βλέπει κανεις τέτοια αδικη βαθμολογια. Πού ειναι τα votes για το Mass Effect? Που είναι για το Alan Wake και το Metal Gear?

Και όμως Big Boss υπάρχουν άτομα που τους αρέσει πολύ το Pro και δεν παίζουν τίποτα άλλο.Όσο αναφορά τη σύγκριση με το Fifa,πες το από παλιά σηνήθεια(γιατί μόλις τα τελευταία 2-3 χρόνια το Fifa είναι ανταγωνιστικό),πες το από ξεροκεφαλιά,το Pro προτιμάται από τους περισσότερους.Και εδώ που τα λέμε,τους περισσότερους που ακούω πάμε για κανά Pro λένε όχι πάμε για Fifa.Εξάλλου υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι που κυρίως παίζουν αυτά τα παιγχνίδια και προφανώς τα υπόλοιπα δεν τους αρέσουν και τόσο.

Nikolis wrote: Όσο κατάντια και αν ακουστεί, εγώ λέω και πάλι καλά που δεν μπήκε στη λίστα και το FM. Από πέρισι που πρωτοξεκίνησε ο διαγωνισμός φοβάμαι μήπως λόγω δώρου μπουν όλοι αυτοί οι φοβεροί "gamers" που δεν ξέρουν τίποτα άλλο εκτός από pro και fm και καταστρέψουν τις ψηφοφορίες.

Διαφωνώ καθέτως,οριζοντίως και πλαγίως... :P

Εντάξει,είδη ο ελεύθερος χρόνος έχει γίνει πολύ περιορισμένος και δεν μπορούμε να τα παίξουμε όλα...φαντάσου έχω να παίξω FM έναν μήνα.

Το έχω ξαναπεί βέβαια αλλά θα το ξαναπώ.Μπορεί το FM να μην έχει τα γραφικά του God of War ή του Metal Gear ή δεν ξέρω και εγώ ποιου άλλου.Μπορεί επίσης να μην έχει το σενάριο του Heavy Rain.Έχει άλλα πράγματα που τουλάχιστον για τους φανατικούς των σπορ είναι υπεραρκετά και κάθε χρόνο εισάγονται νέα στοιχεία που κάνουν το game ακόμα πιο εθιστικό.Εντάξει,παίζουμε κανά strategy ή κανά Grand Theft Auto αλλά όχι πολύ.Είπαμε δεν θα παίζουμε και ότι παιγχνίδι βγαίνει,τι είμαστε συντάκτες? :lol:

Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να ήταν πέρσι και πρόπερσι στην ψηφοφορία και φέτος να απουσιάζει... :ninja:

Φέτος μέχρι που σκέφτηκα να μην ψηφίσω κανένα ως ένδειξη διαμαρτηρίας για το FM... :mrgreen:
More
08 Dec 2010 12:16 #85566 by Νικολής Ασημάκης
Βασικά Lavezzi μιλούσα για όλους αυτούς τους γνωστούς αγνώστους που παίζουν ΜΟΝΟ pro, fm κλπ και νομίζουν πως είναι και gamers. Δεν έχω τίποτα κατά του fm, παίζω και ο ίδιος όταν έχω όρεξη, αλλά δεν παίζω ΜΟΝΟ αυτό. Και προφανώς δεν θεωρώ πχ ούτε εσένα ούτε το Φρανκ τέτοιους καθώς στο φόρουμ έχετε άποψη και για άλλα παιχνίδια κλπ Δεν είστε τελείως fanboys. :P Άλλο να το προτιμάτε από άλλα παιχνίδια που έχετε παίξει και άλλο να το προτιμάτε χωρίς να δοκιμάσετε τίποτα άλλο.
More
08 Dec 2010 15:04 #85576 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Game of the Year 2010

Nikolis wrote: Βασικά Lavezzi μιλούσα για όλους αυτούς τους γνωστούς αγνώστους που παίζουν ΜΟΝΟ pro, fm κλπ και νομίζουν πως είναι και gamers. Δεν έχω τίποτα κατά του fm, παίζω και ο ίδιος όταν έχω όρεξη, αλλά δεν παίζω ΜΟΝΟ αυτό. Και προφανώς δεν θεωρώ πχ ούτε εσένα ούτε το Φρανκ τέτοιους καθώς στο φόρουμ έχετε άποψη και για άλλα παιχνίδια κλπ Δεν είστε τελείως fanboys. :P Άλλο να το προτιμάτε από άλλα παιχνίδια που έχετε παίξει και άλλο να το προτιμάτε χωρίς να δοκιμάσετε τίποτα άλλο.

Το ξέρω Nikoli ότι δεν το έλεγες για μας... :wink:

Αλλά το FM για εμένα τουλάχιστον έπρεπε να ήταν στο voting... :D

Anyway,μόλις τελείωσα ουσιαστικά την εργασία και θα το ξανανοίξω ύστερα από έναν μήνα.Πάω να καώ... :mrgreen:
More
08 Dec 2010 16:05 #85580 by Δημήτρης Τσιντσίνης
Εγώ είπα να κάνω τη διαφορά, ψήφισα Alan Wake! :P
Η Remedy Entertainment μπορεί να μην έχει βγάλει πολλά παιχνίδια, αλλά ότι έβγαλε ήταν άψογο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το Max Payne. Το Alan Wake έχει τα πιο τέλεια γραφικά που έχω δει σε παιχνίδι του Xbox 360. Σε συνδυασμό με τις κινηματογραφικές σκηνές και το τρομακτικό περιβάλλον... το κάνουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους! Αν έβγαινε και για PC θα ήταν ακόμα καλύτερο.
More
08 Dec 2010 18:03 #85588 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά Lavezzi, και μόνο FM να μην παίζει κανείς, αν παίζει μόνο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ τότε εξακολουθεί να είναι μυρωδιάς από το τι γίνεται στον κόσμο του gaming. Δε λέω ότι εγώ ξέρω, γιατί ουσιαστικά δεν παίζω τα Pro, FIFA κοκ. Παίζω μόνο αν έχει παρέα για να φτιάξουμε κάνα κεφάλι και όταν πάω στο Media Markt επειδή έχω κενό από τη σχολή και επειδή δεν έχουν άλλα παιχνίδια. 3 μήνες μόνο Motorstorm, Pro 11 και Formula έχουν δει τα μάτια μου εκεί. Δεν τους ενημέρωσε κανείς ότι έχουν βγει κι άλλα παιχνίδια;

Τεσπα, το θέμα είναι ότι δε χρειάζεται να είσαι συντάκτης για να παίζεις όλα τα παιχνίδια. Χρειάζεται να είσαι gamer. Γιατί αν παίζεις μόνο ένα είδος παιχνιδιών, τότε gamer ούτε ο Θεός σε κάνει. Πόσο μάλλον η άποψη σου να έχει σημασία σε μια τέτοια ψηφοφορία. Reaper speaking πάντοτε.
More
08 Dec 2010 19:19 #85594 by rafor
Replied by rafor on topic Game of the Year 2010
Εγω δεν νομιζω οτι τειθεται θεμα περι σνομπαρισματος των sport παιχνιδιων.Απλα ειναι ενα κοινο, το οποιο εχει κολλησει μονο στο Fifa ή στο Pro και αγνοει ολα τα υπολοιπα παιχνιδια.Βεβαια ουτε δυνατον ειναι καποιος να τα εχει δοκιμασει ολα τα παραπανω, αλλα ολα τα παιχνιδια στη λιστα ειναι διαλεγμενα 1 προς 1 και ειναι αυτα που εχουν κανει τη διαφορα.Γενικα ολες οι ψηφοφοριες δεν ειναι ποτε απολυτως αντιπροσωπευτικες για το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας, αλλα καποιες φορες ειναι πολυ κοντα στο πιο ''σωστο'' αποτελεσμα.Βεβαια ειναι και γουστα, οπως καποιος δεν μπορει να παιξει RPG,αλλουνου δεν του αρεσουν για παραδειγμα τα FPS.Για αυτο και υπαρχει τοσο μεγαλη ποικιλια στα παιχνιδια,ωστε να καλυπτουν ολα τα γουστα και να ικανοποιουν τους παντες! :cup: