Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

"Που θα ρωτήσω την απορία μου?" (Εδώ θα σας πούμε το forum)

More
11 May 2010 16:45 #71856 by Μάνος Γρυπάρης
Αν δεν είστε 100% σίγουροι για το forum στο οποίο θα ρωτήσετε αυτό που θέλετε, τότε απαντήστε εδώ με τα εξής στοιχεία:
1)Το θέμα συζήτησης: π.χ. "Call of Duty 2", "Apple iPod", "Αστεία βίντεο" κτλ.
2)Μία περιγραφή της απορίας σας: π.χ. "Σε ποιο forum ρωτάμε απορίες για το Internet?" ή "Θελω να σχολιασω το νέο Street Fighter. Σε ποιο topic θα πάω?" ή "Θέλω cheats για το νέο Starcraft" κ.ο.κ.

Όποιος από τους moderators δει την απορία σας, θα σας απαντήσει με το ανάλογο forum ή το link του topic όπου θα πρέπει να πάτε.

Τέλος, διαβάστε και τις παρακάτω οδηγίες:
- Αν θέλετε να συζητήσετε για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι τότε χρησιμοποιήστε τα forums που βρίσκονται κάτω από τα forums των κονσολών (από την κατηγορία FPS μέχρι την κατηγορία Game Zone). Αν το παιχνίδι είναι κατηγορίας "Sims" ή "Guitar Hero" ή θέλετε να σχολιάσετε κάτι γενικό με τα games, τότε χρησιμοποιήστε το "Γενική Συζήτηση για Games".
- Στο forum "Hardware/Software/Internet" ρωτάτε ότι τεχνολογικό θέλετε. Στο ίδιο forum θα πρέπει να ανοίγετε και τα topics που σχετίζονται με τεχνολογία (και όχι στο Chat).
- Πριν ανοίξετε νέο topic βεβαιωθείτε από την αναζήτηση ότι δεν υπάρχει topic για το συγκεκριμένο θέμα σας. Κάθε topic αφορά διαφορετική έκδοση παιχνιδιού. Αν π.χ. θέλετε να συζητήσετε για το επόμενο Football Manager κι υπάρχει ήδη topic για την προηγούμενη έκδοση, τότε δεν απαντάτε στο παλιό topic, αλλά ανοίγετε εσείς νέο topic με το όνομα της επόμενης έκδοσης (π.χ. Football Manager 2011).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2010 20:08 #84734 by Aνέστης Αδαμίδης
Πάλι καλά που το βρήκα αυτό το θέμα, γιατί ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να κάνω μια δημοσίευση σχετική με το αγαπημένο μου τραγούδι. Αν υπάρχει κάτι πείτε μου. Λογικά στο Music/Media/Movies θα είναι, αλλά δεν βρήκα κάτι. Βαριόμουν να ψάξω και όλες τις σελίδες...

More
22 Nov 2010 20:33 #84739 by thanasis

TheReaper wrote: Πάλι καλά που το βρήκα αυτό το θέμα, γιατί ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να κάνω μια δημοσίευση σχετική με το αγαπημένο μου τραγούδι. Αν υπάρχει κάτι πείτε μου. Λογικά στο Music/Media/Movies θα είναι, αλλά δεν βρήκα κάτι. Βαριόμουν να ψάξω και όλες τις σελίδες...

Εχω δει να υπαρχουν θεματα για να προτεινεις τραγουδια rap,rock και heavy metal αν δεν κανω λαθος.Αλλα για αγαπημενο τραγουδι δεν εχω δει.Κανε μια αναζητηση για να εισαι σιγουρος...

More
22 Nov 2010 22:00 #84743 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά ρε 8@no, δεν ξέρω για σένα, αλλά κάθε φορά που κάνω αναζήτηση μου βγάζει μόνο άρθρα από ειδήσεις.

More
22 Nov 2010 22:24 #84745 by thanasis
Δεν βρηκα καποιο θεμα με αγαπημενα μας τραγουδια παρολο που κραταω μια επυφυλαξη γιατι νομιζω οτι κατι υπαρχει παρομοιο.Παρολα αυτα ανοιξε ενα νεο θεμα αν θελεις.Αλλα καλυτερα ψαξε καλυτερα.Στην αναζητηση εμενα μου δουλευει μια χαρα.Κοιταξε αν συνεχιζετε το οποιο προβλημα.

More
More
22 Nov 2010 23:09 #84752 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι, γιατί εδώ μπορείς να προτείνεις τραγούδια που άκουσες και σου αρέσουν. Ενώ εγώ μιλάω για ένα τραγούδι, το οποίο ξεχωρίζεις πάνω απ' όλα τα άλλα. Ένα τραγούδι που να σε σημαδεύει και να μην το βγάζεις ποτέ από το μυαλό σου.

More
22 Nov 2010 23:38 #84755 by Νικολής Ασημάκης

More
23 Nov 2010 07:50 #84758 by Ιβάν

More
23 Nov 2010 22:59 #84780 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ μια φορά σας είπα ότι έχω ένα θέμα με την Αναζήτηση. Μου βγάζει μόνο άρθρα από το editorial. Ποτέ δε μου έχει βγάλει τόπικ από το φόρουμ.