Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of the Year: Οι νικητές διαγωνισμού συζητάτε εδώ!

More
16 Dec 2009 12:58 #66795 by Μάνος Γρυπάρης

stormare wrote: πηρα το δωρο (buzz) και thanx αλλα ηθελα να ρωτησω αν ολα τα δωρα του διαγωνισμου ειναι promos ή απλα ετυχε σε εμενα;

btw αν εχετε κερδισει το buzz να ξερετε οτι δεν παιζει χωρις τα buzzer (με το sisaxis πχ) οποτε φροντιστε να τα προμηθευτείτε.

Κάποια είναι promos και κάποια όχι.
Για το συγκεκριμένο, η Sony έδωσε promos και οι νικητές θα πρέπει να αγοράσουν και τα buzzers. Τους ρωτήσαμε αν γίνεται να μας στείλουν και τα buzzers αλλά κάτι τέτοιο μας ενημέρωσαν ότι δεν γίνεται.
Αν δεν το θέλετε, απλά ενημερώστε μας να το δώσουμε σε κάποιον που είτε τα έχει ήδη είτε θέλει να τα αγοράσει. Πάντως μετά από απαίτηση ενός νικητή ενημερώσαμε και την ειδηση του διαγωνισμου οτι τα buzzers δεν παρεχονται.

christos13 wrote: να ρωτησω και κατι αλλο....εμεις για το darkfall μονο τη δευτερα μπορουμε να περασουμε..?

Από Δευτέρα, όποια μέρα θες 11:00-17:30.

Kallstrom wrote: Καλησπερα εχω κερδισει το brutal legend. Μπορω να περασω να το παρω αυριο ας πουμε η πρεπει να ερθω λιγο πριν την εκπομπη σας??

Ολο το 24ωρο!
Οτι δινουμε στον SentraFM ειναι για ολο το 24ωρο απο Μπενακη 5, Χαλανδρι. προσοχη ομως για τα games που κερδιζετε απο EasyBuyWorld. Εκει ειναι ωρες καταστηματων μονο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Dec 2009 12:02 - 02 Jan 2010 23:46 #66848 by stormare
Last edit: 02 Jan 2010 23:46 by stormare.

More
17 Dec 2009 23:38 #66878 by Kostas Giagias
Καλό είναι στην EBW EasyBuyWorld να κάνετε ένα τηλέφωνο πριν αν έχει φτάσει το δώρο.

Εγώ κάλεσα στις 15 και μου είπαν ότι δεν το έχουν και γλίτωσα το ταξίδι θα πάρω πάλι από την άλλη εβδομαδα.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
19 Dec 2009 16:48 #66924 by Μάνος Γρυπάρης

stormare wrote: είναι εφικτό από την εταιρία η' από κάποιον φίλο να έχουμε τα covers σε ένα jpg εδώ στο forum ώστε να το εκτυπώσουμε και να το κάνουμε λίγο πιο περιποιημένο; :ninja:

Τα covers των παιχνιδιών? Μα τι νόημα έχει? Οταν δινουμε 70-80 διαφορετικά δώρα (οσα ειναι, δεν τα έχω μετρήσει) τοτε ειναι αδυνατο να βαλουμε και τα κουτιά των παιχνιδιών. Η σελίδα θα κάνει 3 λεπτά να φορτώσει!

Μπες www.wikipedia.org να τα δεις.

beastie wrote: Καλό είναι στην EBW EasyBuyWorld να κάνετε ένα τηλέφωνο πριν αν έχει φτάσει το δώρο.

Εγώ κάλεσα στις 15 και μου είπαν ότι δεν το έχουν και γλίτωσα το ταξίδι θα πάρω πάλι από την άλλη εβδομαδα.

Γι' αυτό και λέμε σε όλους "Σε μία εβδομάδα από τώρα". :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Dec 2009 04:57 - 02 Jan 2010 23:51 #66939 by stormare
Last edit: 02 Jan 2010 23:51 by stormare.

More
20 Dec 2009 11:05 #66945 by Maldino
Εγώ έχω κερδίσει το Football Manager 2010(psp) και πήγα Μαρούσι αλλά δεν βρήκα με τίποτα το μαγαζί(βασικά ήμουν εντελως αλλού σε σχέση με την Σαλαμινομάχων) Μηπως ξέρετε πώς θα πάω εσείς που πήρατε τα δώρα σας από κει?

More
20 Dec 2009 12:18 #66946 by Γιωργος Βλαχος
καλημερα μανο εγω καερδισα το forza motorsport 3 για xbox360!!!απο που το παραλαμβανω και απο ποια μερα?ειναι προμο παιχνιδι ή ειναι σε συσκευασια κανονικη?ευχαριστω!!!

More
21 Dec 2009 01:53 - 02 Jan 2010 23:52 #66983 by stormare
Last edit: 02 Jan 2010 23:52 by stormare.

More
21 Dec 2009 15:38 #66996 by doxitis
Το καταστημα στο Μαρουσι θα ειναι ανοιχτο τα Χριστουγεννα?

More
14 Jan 2010 12:37 #67911 by fostiras
Παιδιά θέλω βοήθεια!Ενώ μου στείλατε email και μου λέτε ότι κέρδισα το δώρο από το Level 1 του διαγωνισμού (συγκεκριμένα το Planet 51), πήρα τηλέφωνο το EasyBuyWorld και μου είπαν ότι δεν υπάρχει το δώρο στο κατάστημα και να επικοινωνήσω με εσάς ώστε να τους ειδοποιήσετε.Ας τους ειδοποιήσει κάποιος γιατί αύριο λέω να πάω να τα πάρω.