Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Κάποια είναι promos και κάποια όχι.stormare wrote: πηρα το δωρο (buzz) και thanx αλλα ηθελα να ρωτησω αν ολα τα δωρα του διαγωνισμου ειναι promos ή απλα ετυχε σε εμενα;
btw αν εχετε κερδισει το buzz να ξερετε οτι δεν παιζει χωρις τα buzzer (με το sisaxis πχ) οποτε φροντιστε να τα προμηθευτείτε.
Από Δευτέρα, όποια μέρα θες 11:00-17:30.christos13 wrote: να ρωτησω και κατι αλλο....εμεις για το darkfall μονο τη δευτερα μπορουμε να περασουμε..?
Ολο το 24ωρο!Kallstrom wrote: Καλησπερα εχω κερδισει το brutal legend. Μπορω να περασω να το παρω αυριο ας πουμε η πρεπει να ερθω λιγο πριν την εκπομπη σας??
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Τα covers των παιχνιδιών? Μα τι νόημα έχει? Οταν δινουμε 70-80 διαφορετικά δώρα (οσα ειναι, δεν τα έχω μετρήσει) τοτε ειναι αδυνατο να βαλουμε και τα κουτιά των παιχνιδιών. Η σελίδα θα κάνει 3 λεπτά να φορτώσει!stormare wrote: είναι εφικτό από την εταιρία η' από κάποιον φίλο να έχουμε τα covers σε ένα jpg εδώ στο forum ώστε να το εκτυπώσουμε και να το κάνουμε λίγο πιο περιποιημένο; :ninja:
Γι' αυτό και λέμε σε όλους "Σε μία εβδομάδα από τώρα".beastie wrote: Καλό είναι στην EBW EasyBuyWorld να κάνετε ένα τηλέφωνο πριν αν έχει φτάσει το δώρο.
Εγώ κάλεσα στις 15 και μου είπαν ότι δεν το έχουν και γλίτωσα το ταξίδι θα πάρω πάλι από την άλλη εβδομαδα.