Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γκάλοπ: Αποφασίστε για το GameWorld

More
23 May 2009 00:33 #53203 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω προτεινω να φτιαχτουν αλλα 2 forum. Δηλαδη να αφήσουμε το Action/Adventure, να προσθέσουμε το ADventure καθως και ενα σκετο για τα καθαρόαιμα Action!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 May 2009 00:41 #53204 by Νίκος
Κι εγώ συμφωνώ με τον BigBoss.Καλό θα ήταν να έχουμε ένα forum για adventure και ένα για action.Και η σύγχυση-όταν δημιουργείται-μπορεί να λυθεί απο τους moderators με την μεταφορά του κάθε θέματος στο αντίστοιχο section αν βρίσκεται σε λάθος :wink:

More
23 May 2009 00:53 #53206 by Γιώργος Σουβατζίδης
Νομίζω ότι η λύση του Bigboss είναι η πιο σωστή.

Syberia και ξερό ψωμί!

More
23 May 2009 01:54 #53209 by Μάνος Γρυπάρης

BigBoss wrote: Εγω προτεινω να φτιαχτουν αλλα 2 forum. Δηλαδη να αφήσουμε το Action/Adventure, να προσθέσουμε το ADventure καθως και ενα σκετο για τα καθαρόαιμα Action!

Πρόσθεσα και αυτή την επιλογή στο γκάλοπ.

Παρακαλώ ξαναψηφίστε

Το άλλο ΣΚ θα δούμε πως θα έχει πάει το γκάλοπ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 May 2009 02:13 #53210 by Νίκος
Να γίνουν 2 νέα forums. Ένα για καθαρόαιμα "Action" και ένα για καθαρόαιμα "Adventures".

More
23 May 2009 02:22 #53211 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ ψήφισα όχι, αλλά όχι για το λόγο που αναφέρεις. Κατά καιρούς δημιουργήθηκαν sub-forums με games pου ζητήθηκαν απο χρήστες και στο τέλος παρατήθηκαν για να ξανααπορροφηθούν. Κάτι τέτοιο προβλέπω να γίνετε, γιατί δεν παρατηρήται τρελή κίνηση στα adventure. Οπότε πιστεύω πως action/adventure είναι μια χαρά.

More
23 May 2009 20:19 #53263 by Στέφανος Τρίγγας
Θα ελεγα οτι η λυση του BiG_Bο$$ ειναι η πιο σωστη κατα την γνωμη μου.Ετσι προτεινω και εγω να γινουν αλλα 2 forum.

More
23 May 2009 20:43 #53264 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Πολλα παιχνιδια ειναι και Action και Adventure. Μπορει λοιπον να υπαρξει μια ασυμφωνια και ενα γενικοτερο μπερδεμα ως προς το section στο οποιο θα εντασσονται τα παιχνιδια. Προτεινω να μεινει οπως ειναι.

More
24 May 2009 13:56 #53288 by Milkman14

Freak wrote: Πολλα παιχνιδια ειναι και Action και Adventure. Μπορει λοιπον να υπαρξει μια ασυμφωνια και ενα γενικοτερο μπερδεμα ως προς το section στο οποιο θα εντασσονται τα παιχνιδια. Προτεινω να μεινει οπως ειναι.

Εγω συμφωνω με τον Freak για τον λογο που ανεφερε παραπανω.Γι'αυτο λοιπον ψηφισα να μην γινει καποια αλλαγη.

More
30 Jul 2009 18:27 #57643 by Μάνος Γρυπάρης
Επί του συνόλου με τους ψήφους δεν βγήκε άκρη οπότε δημιουργήσαμε σήμερα ένα νέο forum για τα Adventures το οποίο θα έχει μόνο τα καθαρόαιμα Adventures. Δηλαδή αυτά που δεν χρειάζονται ταχύτητα, σκοπονολή ή άλλες ικανότητες δεξιοτεχνίας από τον χρήστη. Το παλιό forum κράτησε το ίδιο όνομα (Action/Adventures) άρα τα "αμφίβια" παιχνίδια τύπου Tomb Raider, Silent Hill κ.ο.κ. θα παραμείνουν εκεί.

Το forum "Adventures" βρίσκεται ήδη ακριβώς κάτω από αυτό των "Action/Adventures".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)