Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Επιλέξτε το λογότυπο του GameWorld

Poll: Ποιο θέλετε να είναι το νέο λογότυπο του GameWorld? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Νέο λογότυπο 1
6 33.3%
Νέο λογότυπο 2
4 22.2%
Σημερινό λογότυπο
5 27.8%
Παλιό λογότυπο
1 5.6%
Κανένα απ' όλα αυτά
2 11.1%
Total number of voters: 3
Only registered users can participate to this poll
More
10 Oct 2006 22:12 - 10 Oct 2006 22:52 #20765 by Μάνος Γρυπάρης
Η Amiga όπως πολύ σωστά λένε και τα παιδιά είναι εν ενεργεία. Σε αντίθεση με τα Atari, Spectrum και λοιπές αρχαιότητες.

Στο λογότυπο είχα σκεφτεί να μπει κι ο Kane από το Command & Conquer αλλά ο Χρήστος μου το ξεκαθάρισε ότι δεν κόλλαγε καθόλου γιατί απλά...δεν είναι καρτούν! Θέλουμε δηλαδή "καρτουνίστικους" ήρωες από τα videogames. Και όχι βέβαια καρτούν που έγιναν Games (π.χ. X-Men και Spiderman απορρίφθηκαν στην πορεία). Σκέφτηκα μετά και τον τυπά από το Warhammer 40K αλλά το θέμα είναι ότι όλοι μας τον ξέρουμε ως "τον τυπα απ'το Warhammer". Kι έτσι τελευταία στιγμή μπήκε εκει η Jill Valentine από το Resident Evil και έμειναν τα Strategy στην απ'έξω.

Το παικτάκι από το Sensible Soccer είναι τελείως άκυρο γιατί θα έπρεπε να βγει ένα πράγμα με "pixelιασμένο κεφάλι". Θέλουμε αναγνωρίσιμους ήρωες των videogames. Αυτό είναι το concept του banner. Η Lara Croft είχε μπει στο παλιό επειδή την ήξερε όλος ο κόσμος (άνδρες & γυναίκες). Αυτή τη φορά επιλέξαμε τους πιο αναγνωρίσιμους ήρωες. Ο πιο αναγνωρίσιμος ήρωας της Amiga ήταν ο Superfrog. Επειδή όμως Superfrog δεν υφίσταται και στην συνέντευξη που πήραμε απ'τον Martyn Brown της Team 17 μας άφησε ανοικτό το γεγονός να βγει Superfrog 3D στο μέλλον, αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε για να τον...αναστήσουμε. Διαφορετικά πείτε μου ποιον να βγάλουμε από το banner. Mario, Sonic, Street Fighter, Tomb Raider, Zelda, έχουν παίξει κι οι πέτρες. Superfrog μόνο οι Amigάδες. Άλλος χώρος δεν βλέπω να υπάρχει οπότε θα πρέπει να βγει ένας από τους ήδη υπάρχοντες ήρωες (ο λιγότερο αναγνωρίσιμος). Διαφορετικά να βάζουμε keyboard ή tomahawk από Amiga στο ξεκάρφωτο δεν θα κόλλαγε σε καμία περίπτωση. Προς το παρόν μάλλον θα βγει το κανόνι στα δεξιά για να μπει ο Solid Snake.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 10 Oct 2006 22:52 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Oct 2006 22:31 #20775 by Σπύρος Κλαουδάτος
Ρε παιδια ειναι απλο. Βγαινει το τεραστιο χερι του metroid και μπαινει ο snake και ειμαστε κομπλε.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Oct 2006 22:39 #20777 by a Guest

Manos\ wrote: Η Amiga όπως πολύ σωστά λένε και τα παιδιά είναι εν ενεργεία. Σε αντίθεση με τα Atari, Spectrum και λοιπές αρχαιότητες.

Δηλαδή δεν υπάρχει ούτε καινούριο hardware ούτε λογισμικό ούτε ενεργές κοινότητες γι' αυτά τα μηχανήματα?

More
10 Oct 2006 22:41 #20779 by Μάνος Γρυπάρης
"Οχι", "Οχι" και "Ναι". Για την Amiga το "Ναι" ισχύει και στα τρία.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Oct 2006 22:45 #20783 by Manthos
Πολύ καλύτερο το καινούργιο. Ομως...

Μάνο είναι πολύ απλό ποιόν να βάλεις από RTS: Τassadar (Starcraft), τον Protoss που είχε το εξώφυλλο. Νομίζω είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες μορφές στα games. Για...αποχώρηση, η ψήφος μου πάει είτε στο Metroid είτε superfrog.

What you give is what you get...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Oct 2006 22:54 - 10 Oct 2006 22:55 #20786 by a Guest
Είναι δυνατον να λείπει η ΜΟΡΦΗ???? 8O
Last edit: 10 Oct 2006 22:55 by a Guest.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Oct 2006 22:55 #20787 by a Guest

Manos\ wrote: "Οχι", "Οχι" και "Ναι". Για την Amiga το "Ναι" ισχύει και στα τρία.

Θα σε ενδιέφερε ένα thread που θα αντέκρουε τα λεγόμενα σου; Αν και δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι πλην atari. Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος όμως. Φοβάμαι όμως ότι εδώ βγαίνω εξαιρετικά off topic.

More
10 Oct 2006 22:57 #20788 by Γιώργος Πάσχος
Superfrog liwsimo... :D

αν και 15 χρονω ειχα την τυχη να εχω μεγαλυτερα αδερφια
και να ξεσκιζομαι ακομα και πολυ μικρος. απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου γυρω στα 5 δηλαδη επεζα στο pc και amiga, lionking, alladin, doom, lotus, laborgini αλλα το λιωσιμο ηταν στο superfrog.
+1 και απο εμενα στον superfrog

More
10 Oct 2006 23:54 #20795 by giannis
poli den kseroun tin AMIGA kai to superfrog...krima giaytous ti na kanoume twra..poli den kseroun kai ton epikouro pou ezise prin 2500 xronia den to diagrafoume omws apo tin istoria mas...
kai gia na epanel8o sta games ..kai kapia apo afta pou einai sto neo simataki poli den tous kseroun...
telos panton apo toi fenete einai 8ema marketing...gia alli mia fora i AMIGA trwi porta apo an8ropous pou ipostirizoun oti einai kai amigades...
lipame poli kai den prokite na ksanaepanel8o...

ps: o turrican pantos den exei pikselarisma

More
11 Oct 2006 00:11 #20801 by Σπύρος Κλαουδάτος

SA7\ wrote: Είναι δυνατον να λείπει η ΜΟΡΦΗ???? 8O  Που είναι ο Donkey Kong????? (έστω ο Diddy!)
Δώστε Donkey στον λαό!!!! :mrgreen:  (και βγάλτε το πιπίνι πάνω απο το Metroid)

Για να ηρεμησουμε λιγο. Δε σου φτανει τρεις που εχει η Nintendo ηδη στο λογοτυπο, θελεις και αλλον? Ελεος.

Οσο για την amiga, ρε παιδια θελουμε ηρωες-icons, οχι μηχανηματα. Αλλιως να ριξουμε και ενα ps1 εκει μεσα...

HΡΩΕΣ - ICONS