Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
15 Dec 2008 17:09 #49586 by Gabriel
disaresta gegonota? pia?

kai na egine etsi den pistevo me ena e-mail na 8elei o opios dipote na girisei

xoris na 8elo na se 8i3o i kati tetio ti eixes sto mialo sou otan egrafes afto to thread? 8imizei skepsi paidiou dimotikou pantos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Dec 2008 18:59 - 22 Aug 2016 00:15 #49597 by Χρήστος Αρχοντάκης
Εγω ειμαι εδω και δεν εχω φυγει απο το site.Συνεχιζω να το υποστηριζω και να δικαιολογησω γιατι εφυγα.Εφυγα γιατι εχω μια σχολη με καποιες απαιτησεις.Τελειωνω σε ενα χρονο και δεν μπορω να εχω πλεον και σχολη και site.Το site θελει υπευθυνοτητα και απαιτησεις (δλδ με λιγα λογια καμποσο ελευθερο χρονο).Υπηρξαν μερες που ετρωγα μιση μερα για να βρω ειδησεις και να σας δωσω σωστο και ακριβες info.
Αν και που ειμαι εκτος συντακτικης ομαδας το site θα το υποστηριζω οπως εκανα παντα.
Οποιο θεμα μου αρεσει κανω και 1 ποστ.

Δεν εφυγα επειδη ειχαν συμβει διάφορα παλαιοτερα.Δεν ειχα αναμιχθει ουτως ή αλλως.
Για το αν θα γυρισουν καποια μελη, οποιοι σεβονται το site θα ειναι εδω.
Και εγω θελω να γυρισουν καποια μελη απο το τοτε αληθινο και πρωτοτυπο για το ελληνικο διαδικτυο GamesRadio αλλα μαλλον δεν θελουν.Ηδη ειδαμε οτι καποια παλια μελη ανοιξαν sites με ιδια θεματολογια.Αυτα και καλη συνεχεια στο site,εδω θα ειμαστε και θα συνεχισουμε να τα λεμε οποτε γινεται.
Last edit: 22 Aug 2016 00:15 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Dec 2008 19:01 - 22 Aug 2016 00:16 #49598 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οι διαφωνίες μεταξύ μελών δεν είναι λόγος για κάποιον να αποχωρήσει αν ενδιαφέρεται για το site.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 22 Aug 2016 00:16 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Dec 2008 19:24 - 22 Aug 2016 00:17 #49605 by Χρήστος Αρμυριώτης
Καλησπέρα Χρηστο, η κινητικοτητα στο Forum ειναι αναλογη με τους ανθρωπους. Όλοι πρέπει να σχολιάσουν και να ανοίγουν νέα θέματα ή να απαντούν επί της ουσίας σε παλαιότερα αντί απλώς να διαβάζουν. Βλέπετε ότι είναι πολλά μέλη online και ότι θα έπρεπε να σχολιάζουν πολύ περισσότεροι. Τον τελευταιο καιρο μπορει αρκετοι απο εμας να ειμαστε πνιγμενοι λογω δουλειας η σχολων.

Σε 5 μερες ξεκιναει η αναβαθμιση και απο εκει και περα πιστευω πως η κινηση θα ανεβει παρα πολυ. Το site θα γινει πολυ ομορφο και ολοι μας μετα την εξεταστικη θα εχουμε πολυ χρονο.
Last edit: 22 Aug 2016 00:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Dec 2008 19:58 #49607 by Vassilis

BeCaUsE\ wrote: disaresta gegonota? pia?

kai na egine etsi den pistevo me ena e-mail na 8elei o opios dipote na girisei

xoris na 8elo na se 8i3o i kati tetio ti eixes sto mialo sou otan egrafes afto to thread? 8imizei skepsi paidiou dimotikou pantos

Το όλο site, γιατί πρέπει να πούμε οτι και τα reviews μειώθηκαν. HAWK με συνχόρείς, νόμιζα οτι έγραφες τόσο σπάνια λόγου του γεγονότος, ή κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια, μιλάω κυρίως για τον Jack_Rider οπού εκτός από φίλος μου ήταν και εξαιρετικός συντάκτης μπορώ να πω κατά την άποψή μου.

More
15 Dec 2008 22:23 - 22 Aug 2016 00:19 #49615 by Μάνος Γρυπάρης
Όσα μέλη έφυγαν από το site είναι επειδή οι ίδιοι το επέλεξαν και μάλιστα δύο άτομα ζήτησαν διαγραφή του λογαριασμού τους, με αποτέλεσμα τα μηνύματά τους να μείνουν σε κενό account και να δημιουργηθούν θέματα. Κακώς δέχτηκα κάτι τέτοιο, αν το ήξερα απλά θα εφαρμόζαμε ένα μπλοκάρισμα, μελλοντικά τα δύο αυτά μέλη θα μπορούσαν να ανακαλέσουν το μπλοκάρισμα που ζήτησαν και θα τελείωνε εκεί η ιστορία.

Για τα reviews κάνεις λάθος φίλε Biltrax κι επειδή δεν βλέπω κι από σένα ιδιαίτερη συμμετοχή τελευταία (τουλάχιστον όσο παλιότερα), μάλλον καταλαβαίνω ότι έχεις απομακρυνθεί ή καλύτερα...περιμένεις απ' τους άλλους να ανοίξουν topics του ενδιαφέροντός σου για να απαντήσεις εκεί. Το site είχε τον ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης μέσα στο φθινόπωρο από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη χρονική στιγμή στην ιστορία του! Καλύψαμε όλα τα σημαντικά games που βγήκαν το τελευταίο τρίμηνο και φυσικά τις ειδήσεις που έπρεπε. Δεν γράφουμε ειδήσεις 5 γραμμών ή δευτεροτρίτων παιχνιδιών που θα τα παίξουν οι developers και η παρέα τους. Τα έχουμε ξεκαθαρίσει εξ αρχής αυτά.

Με την ανανέωση του site θα δείτε ότι απ' την νέα χρονιά το site θα ανανεώνεται ακόμα πιο συχνά ενώ θα συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση στις μόνιμες στήλες (μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πάντοτε πάνω δεξιά και ανήκουν και αυτές στην ανανέωση, άσχετα με το αν δεν δημοσιεύονται στην κεντρική σελίδα)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 22 Aug 2016 00:19 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Dec 2008 22:35 #49617 by Vassilis
Τότε, το κυρίως θέμα ήταν τελείως λάθος (το δικό μου). Αν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως κίνητρο για να δείξει ότι τους θέλουμε πίσω και θελήσουν και να γυρίσουν.

Edit: Όσο αναφορά την κίνησή μου στο site οφείλετε στο ότι άρχισε το σχολείο και τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν πολύ, ειδικά τώρα που παίρνουμε και βαθμούς. επομένως δεν έχω πολύ χρόνο για να κάνω posts/topics. Είχα σκοπό να κάνω και αίτηση για συντάκτης, αλλά ήρθε το σχολείο και... ας μην αναφέρουμε τι :roll:

More
25 Dec 2008 14:40 #49781 by Μάνος Γρυπάρης
Από χθες το forum είναι και πάλι ενεργό.
Αυτές τις ημέρες δουλεύουμε ώστε να περάσουμε τα περιεχόμενα του παλιού site στο καινούργιο. Στο τέλος θα περαστούν και όλα τα μενού με το layout που θα έχει ως βάση του τα παλιά χρώματα της κεντρικής σελίδας. Ελπίζουμε το 2009 να μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Dec 2008 18:50 #49783 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Με γεια τον νεο GW! Λιγο δυσκολο μου φαινεται :P δεν πειραζει θα το συνηθίσω!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 Dec 2008 01:50 #49786 by Μάνος Αλιμπέρτης
Φαντάζομαι πως η θέση των στοιχείων και του avatar αλλάζουν κάπως...Δεν μπορώ ομως να βρω το πως...Εχουμε συνηθίσει να ειναι στα αριστερα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Everything that has a beginning has an end...