Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως αναζητάτε τα sequels των games που έχουν ΙΙ , ΙΙΙ IV κτλ. στο όνομά τους?

Poll: Πως αναζητάτε τα sequels των games με λατινική γραφή? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Χρησιμοποιώ λατινικό χαρακτήρα
4 66.7%
Χρησιμοποιώ αριθμό
2 33.3%
Total number of voters: 6
Only registered users can participate to this poll
More
28 Jul 2015 19:48 #166355 by Μάνος Γρυπάρης
Ορισμένες gaming σειρές χρησιμοποιούν λατινική γραφική όταν πρόκειται για τα sequels.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα:
- God of War II και III.
- Street Fighter ΙΙΙ, IV, V κτλ.

1)Εσείς πως αναζητάτε τέτοιου είδους games που έχουν ανακοινωθεί απ' τις εταιρείες τους με λατινικό σύμβολο? Βάζετε όντως το λατινικό σύμβολο στο τέλος της αναζήτησης επειδή το είδατε στην ανακοίνωση ή χρησιμοποιείτε αριθμό? Απαντήστε στο γκάλοπ.

2)Επίσης θέλουμε την άποψή σας για το αν επιθυμείτε να μετονομάσουμε τα αντίστοιχα reviews ή να τα αφήσουμε με το original όνομά τους για ευκολία στην αναζήτηση. Επομένως το ερώτημα έχει δύο σκέλη.

Ψηφίστε στο γκάλοπ και πείτε μας την άποψή σας και για τα δύο ερωτήματα.

Ευχαριστούμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2015 21:34 #166366 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
1) Συνήθως χρησιμοποιώ λατινικούς χαρακτήρες.
2) Δε χρειάζετε να μπείτε σε κόπο για κάτι τέτοιο, άφηστε τα original ονόματα.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
28 Jul 2015 23:37 #166377 by Kάτια Στασινοπούλου
1. Χρησιμοποιώ και λατινικούς χαρακτήρες και αριθμούς.
2. Καλύτερα να το αφήσετε όπως είναι τώρα.

More
29 Jul 2015 00:37 #166388 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Λατινικοί χαρακτήρες ftw. Όπως ακριβώς επιλέγουν οι εταιρίες να παρουσιάσουν το παιχνίδι. Αν έχει αριθμό, αριθμό, αν έχει λατινικό χαρακτήρα, τότε αυτόν.

More
29 Jul 2015 00:44 #166390 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Εγώ συνήθως βάζω μόνο τίτλο παιχνιδιού και μετά επιλέγω αυτό που θέλω .Τώρα προτιμώ να τα αφήνονται όπως είναι οι τίτλοι ,αν έχουν λατινικά λατινικά αν είναι με αριθμούς αριθμούς.

More
29 Jul 2015 10:59 #166406 by Πιέρρος Φουστέρης
Όπως τα γέννησαν οι μάνες τους λέω εγώ. Δε χρειάζεται να τα αλλάζουμε, γιατί έτσι θα μπερδευτούν κάποιοι νομίζω.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
29 Jul 2015 11:40 #166413 by G
Συμφωνώ με τον Asxetoss1, κι εγώ έτσι κάνω, βάζω τίτλο παιχνιδιού και μετά επιλέγω αυτό που θελω. Επομένως δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιο απο τα δύο.
Για το 2ο ερώτημα, να μην τα αλλάξετε, αφήστε τα ως έχουν. Όπως προείπε και ο DoUzOs, όπως τα γέννησαν οι μάνες-εταιρείες τους.

More
29 Jul 2015 13:06 #166419 by 001
Προσωπικά, απλά περιμένω το autocomplete. Αν δεν βγει, βάζω τον τίτλο αυτούσιο (όπως τον είδα).

Δεν μπορώ να πω πως έχω θέμα με τους λατινικούς χαρακτήρες, ίσα ίσα. Οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μην ανεβαίνουν οι τίτλοι με τα original ονόματά τους.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
29 Jul 2015 15:15 #166426 by Marios Ntallaris
1.Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ τους αριθμούς
2.Πιστεύω πως δεν πρέπει να αλλάξει κάτι τα λατινικά σύμβολα είναι μέρος του τίτλου και μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτά είναι η σωστή ονομασία, εφόσον έτσι το δηλώνει η εταιρία που φτιάχνει κάθε παιχνίδι

More
29 Jul 2015 19:49 #166455 by Myrmidon
Στην αναζήτηση ότι και να βάλεις θα σου το διορθώσει αυτόματα όποτε δεν έχει νόημα. Άσε που πολλές φορές κάνω copy/paste για ποιο γρήγορα.

Για το άλλο ερώτημα θα συμφωνήσω με τον DoUzOs. Καλό είναι να τα αφήνουμε όπως τα βάφτισαν.