1) Σαν ένας από τους πρώτους επισκέπτες του site και του forum του GameWorld 10 χρόνια πριν...
...το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σε καμία περίπτωση τότε δεν περίμενα ότι εκείνη η μικρή προσπάθεια που είχαν κάνει τα παιδιά θα γιγαντωνόταν και θα γινόταν αυτό το απίστευτο community που είναι σήμερα! 10 χρόνια που δεν μεγάλωσε μόνο το site, δεν μεγαλώσαμε μόνο εμείς αλλά μεγάλωσε το ίδιο το gaming! Έκανα πριν λίγο μια αναδρομή στα post που κάναμε τότε, τα πρώτα χρόνια... Oh the memories!! Οπότε, αυτά που έχω να πω είναι... Από τη μία να ζητήσω ένα ΜΕΓΑΛΟ "συγγνώμη" που δεν ασχολήθηκα προσωπικά με το community του Gameworld και δεν έβαλα όσο θα έπρεπε το λιθαράκι μου να γίνει το GW ότι είναι σήμερα και από την άλλη ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο GameWorld και σε όλα τα παιδιά πίσω από την προσπάθεια αυτή! Μακάρι τα 10 να γίνουν 100 και 1000!! Όσο υπάρχουν gamers, θα υπάρχει και GameWorld!!
2)To μόνο που θα μπορούσα να ζητήσω από το GameWorld είναι να συνεχίσετε, παιδιά, με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος αυτό που κάνετε τόσο καιρό και να σηκώνετε τον πήχη όλο και πιο ψηλά για να σηκώνεστε κι εσείς μαζί του!
3) Όχι ευχαριστώ, δεν θα ήθελα να πάρω μέρος στις κληρώσεις! Ήρθα απλά για να πω τις ευχές μου, τα δώρα ας τα πάρουν οι άλλοι φίλοι του GameWorld!