1)Παιδιά χρόνια σας πολλά, κάνετε εξαιρετική δουλειά εδώ και πολλά χρόνια αν και έκανα εγγραφή πριν 4 χρόνια δεν σταμάτησα ποτέ να διαβάζω άρθα σας και να ψαχνομαι στο site!!!
2)Μου αρέσει το φόρουμ τα νέα και τα reviews...γενικά όλο το site είναι τέλειο!
3) Το δώρο που επιλέγω είναι PS4 ή Xbox One!!!
1)Καλησπέρα παιδιά..Αρχικά χρόνια πολλά στους συντάκτες είτε καινούργιους είτε παλιούς ..
2)Αυτό που λάτρεψα στο GameWorld είναι τα Live και τα Reviews σε περιφερειακά PC.
3)Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το Xbox One..
1) Χρόνια πολλά! Να είστε πάντα καλά και μακάρι να συνεχίσετε αυτό που κάνετε για όσα περισσότερα χρόνια γίνεται!
2) Μου αρέσουν περισσότερο τα reviews, η επικοινωνία με τον κόσμο, η αμεσότητα και η φιλική διάθεση που βγάζετε όλοι σας προς τα έξω στα βίντεο και κάνει τον άλλον να σας παρακολουθεί ευχάριστα ακόμα και για ώρες.
3) Από τα δώρα με κλήρωση, θα επέλεγα το PlayStation 4 ή ένα οποιοδήποτε παιχνίδι για PS3.
Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε και ευχαριστούμε για τα δώρα... Καλή επιτυχία σε όλους στην κλήρωση!
1)Χρονια πολλα Gameworld.Συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε!!!
2)Στο site μου αρεσουν πιο πολυ τα reviews,καθως ειναι πληρη και σωστα τεκμηριωμενα!!!
3)Το ps4 θα ηταν οτι πρεπει για το καλοκαιρι αρα κληρωση για ps4!
1. Χρόνια πολλά παιδιά. Συνεχίστε για άλλα 10 χρόνια ακόμα!
2. Από το GameWorld θα ξεχωρίσω τους αντικειμενικούς συντάκτες, τα reviews και τα πολύ καλά videakia στο youtube.
3. Το δώρο που επιλέγω είναι το Lego Batman 3 (PS3)
1)Χρόνια πολλά παιδιά συνεχίστε έτσι.Μου αρέσουν πολύ τα βίντεο με reviews και διαφημίσεις για διάφορα περιφερειακά.
2)Θα ήθελα να φτιάχνατε αν και κατα πόσο είναι δυνατόν (ξέρω οτι με όλη αυτή τη δουλειά που ρίχνετε ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος) να φτιάχνατε περισσότερα αστεία βίντεο.Παράδειγμα αυτό με τη μάχη του Μάνου και τις Χριστιάνας που πολεμάγανε στον αέρα με ελικόπτερα και το θρυλικό για μένα "στα 4 και ας είναι 14" τα είχα λιώσει.Επίσης να παίζετε ένα παιχνίδι (στην gta ας πούμε)και να βάζετε τις φάτσες σας και τη φωνή σας σε διάφορα σκετσάκια.
3)Το ps4 Θα ήταν τέλειο σαν δώρο.
Ευχαριστούμε για το χρόνο και τη διημιουργηκότητά σας
Ένα ξέρω.Οτι τίποτα δε ξέρω.
Σοφία να το πούμε;Μπα εγώ το λέω άκυρο.
Γιατί;
Επειδή ξέρεις ένα πράγμα.
Αρχικά θα ήθελα να σας ευχηθώ με την σειρά μου χρόνια πολλά με πολλά games και πάντα χαρές και επιτυχίες. Άρχισα να βλέπω βιντεάκια στο κανάλι σας πριν 2 χρόνια τα αγαπημένα μου μάλιστα είναι ακόμα τa ''Game Maniacs''. Το δώρο στο οποίο θα ήθελα να λάβω μέρος στην κλήρωση είναι το Xbox One. Ελπίζω να συνεχίσετε αυτή την υπέροχη δουλεία που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια πάντα με επιτυχίες μπράβο!
1)Χρόνια πολλά παιδιά και άλλα 10 και 10 σας εύχομαι
2)M'αρέσουν πολύ τα reviews και τα unboxings που κάνετε και keep on the good work
3)Eγώ θα προτιμήσω να μπω στην κλήρωση για το PS4 μπας και το κάψω στο No man's sky όταν βγει