Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έναρξη λειτουργίας του site

More
11 Jun 2006 20:40 #14815 by john doe

Terminator\ wrote: Ωραιος. ειναι απο τις καλυτερες μας αυτη που εχεις γραψει.

Καλή εκπομπή , χρειαζοταν μόνο να μιλήσετε λίιιιιιιιγο παραπάνω για την Nintendo και το Wii/DS   :sleep:      

Οσον αφορά την εκπομπή καθαυτή , πολύ μέτρια . Ανακρίβειες ,λάθη, ο πολύς φανμποισμός καταντά βαρετός γρήγορα.  Μακάρι να το μαζέψετε λίγο.

"2) Η ιστορία των Nintendo, Sony και Microsoft (με την τελευταία ξεμπερδεύεις σε κα ‘να δεκάλεπτο), αλλά και άλλων ξεχασμένων εταιριών (Atari, Sega κλπ). "

Αυτό κι αν είναι διαμάντι.  :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jun 2006 21:20 #14818 by Σπύρος Κλαουδάτος

asmodeos\ wrote:

Terminator\ wrote: Ωραιος. ειναι απο τις καλυτερες μας αυτη που εχεις γραψει.

Καλή εκπομπή , χρειαζοταν μόνο να μιλήσετε λίιιιιιιιγο παραπάνω για την Nintendo και το Wii/DS   :sleep:      

Οσον αφορά την εκπομπή καθαυτή , πολύ μέτρια . Ανακρίβειες ,λάθη, ο πολύς φανμποισμός καταντά βαρετός γρήγορα.  Μακάρι να το μαζέψετε λίγο.

"2) Η ιστορία των Nintendo, Sony και Microsoft (με την τελευταία ξεμπερδεύεις σε κα ‘να δεκάλεπτο), αλλά και άλλων ξεχασμένων εταιριών (Atari, Sega κλπ). "

Αυτό κι αν είναι διαμάντι.  :lol:

πλακα κανεις ετσι? οταν ειναι ο Ανδρεας μιλαμε 70%-80% για Nintendo και ελαχιστα για τις αλλες.
δηλαδη τι θελετε πια, μια 100% Nintendo εκπομπη? ε αυτα δε γινονται...
οσο για τα αλλα που λες, πες μας παραδειγματα.

α, και ο φανμποισμος ειναι ωραιο πραγμα. δεν ειμαστε δελτιο ειδησεων.

απο εκει και περα, πολυ καλα εκανες και ποσταρες τη γνωμη σου και τα σχολια σου, αυτο θελουμε απο ολους. ωραιος.

More
12 Jun 2006 01:30 #14825 by john doe
Μα και βέβαια κάνω πλάκα!!!!!!!!!! Το ξεσκίσατε ρε παιδιά με την Nintendo , τουλάχιστον το 80% να ακούμε για την ΝΙΝ ????  Βαρεθήκαμε..Ξερετε , υπάρχει η Sony  και η Microsoft , δεν έχει το μονοπώλιο η εταιρεία από το Kyoto.   :?
Τώρα που είδα το post μου , ίσως να ήμουν κάπως απότομος - δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου αλλά είχα φορτώσει με αυτά που άκουσα  :twisted:

More
12 Jun 2006 11:17 #14837 by Σπύρος Κλαουδάτος

asmodeos\ wrote: Μα και βέβαια κάνω πλάκα!!!!!!!!!! Το ξεσκίσατε ρε παιδιά με την Nintendo , τουλάχιστον το 80% να ακούμε για την ΝΙΝ ????  Βαρεθήκαμε..Ξερετε , υπάρχει η Sony  και η Microsoft , δεν έχει το μονοπώλιο η εταιρεία από το Kyoto.   :?
Τώρα που είδα το post μου , ίσως να ήμουν κάπως απότομος - δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου αλλά είχα φορτώσει με αυτά που άκουσα  :twisted:

κι ομως, οσο απιστευτο και αν σου ακουγεται, εχουν υπαρξει ατομα που μας εχουν ζητησει να μιλαμε για Nintendo ακομα πιο πολυ  8O , γι αυτο και εγω ενω στην αρχη δεν τους πιστευα, τωρα πλεον τους περνω σοβαρα.  :wink:
ασε οταν ο Ανδρεας ξεκιναει, δε σταματαει με τιποτα...εχεις δει ποσες φορες εχουμε ξεφυγει απο το θεμα μας ετσι? τουλαχιστον η αναλυση που κανει ειναι εκπληκτικη.
απο εκει και περα, πες μας κανενα παραδειγμα για τα λαθη και τις ανακριβειες που ειπες στο προηγουμενο ποστ.

More
12 Jun 2006 18:07 #14855 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Ανδρέας Πανόπουλος (CommanderSp) εμφανίζεται Τρίτη και Πέμπτη στην εκπομπή Console Wars. Τις άλλες μέρες η Nintendo έχει μικρότερη παρουσία (κι εκεί η Nintendάκιδες αντίστοιχα διαμαρτύρονται!)

Γενικά ο Ανδρέας είναι...έντονος χαρακτήρας και τους παίρνει φαλάγγι όποτε είναι στο στούντιο. Αλλά όπως είπαν και τα παιδιά, όπως πάει η κουβέντα

Από εκεί και πέρα την συζήτηση την διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ με τα μηνύματά σας. Αν θέλετε να συζητήσουν για κάτι συγκεκριμένο απλα στείλτε τους μήνυμα. Και σε λίγες μέρες που θα μπουν τηλεφωνικές γραμμές, οι περισσότερες εκπομπές θα βγάζουν γραμμές στον αέρα, άρα παίρνετε και διαμορφώνετε εσείς την ροή της εκπομπής.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jun 2006 18:33 #15073 by Μάκης Ζώτος
Καλησπέρα. Με αφορμή την έκδοση από την Captain Sim ( www.captainsim.com ) του νέου μοντέλου του C-130, AC -130 Gunship, ή Spectre (η μαχητική έκδοση του C-130 με πυροβόλα και άλλα καλούδια) για το FS2004 θα έχουμε θέμα. Στην εκπομπή Virtual Flights από  4 έως 5 μ.μ. θα υπάρξει μια αρκετά εμπεριστατωμένη παρουσίαση και κριτική του add-on αυτού αλλά και όλων των μοντέλων - εκδόσεων που έχουν κυκλοφορήσει και φυσικά και την τελευταία έκδοση AC 130 Spectre Â ή Gunship.
Συντονιστείτε στον gmaesradio.gr Κυριακή 4 με 5 μ.μ.

Makis GoAround Zotos

Εκπομπή Virtual Flights: Κάθε Κυριακή 17:00-18:00.

More
23 Jun 2006 01:25 #15676 by Μάνος Γρυπάρης
Αγαπητοί ακροατές,

Σε λίγες ημέρες θα έχει ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα ζωντανής τηλεφωνικής επικοινωνίας στον Games Radio.

Ενδέχεται οι γραμμή μας να είναι έτοιμη και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Το νούμερο θα είναι εύκολο στην απομνημόνευση και εννοείται αστικής χρέωσης.

Αναμείνατε για νεότερα  :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
23 Jun 2006 16:54 #15707 by Μάνος Γρυπάρης
Σε αυτό το topic θα γράφουμε τα Live Radio Sites στα οποία θα προστίθεται ο Games Radio και θα μπορείτε εναλλακτικά να τον ακούσετε και από εκεί.

www.greekradios.gr
Πριν από λίγες ημέρες ο Games Radio προστέθηκε στο www.greekradios.gr . Μάλιστα, δημιουργήθηκε ειδική κατηγορία με τίτλο "Games" (!) και ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους του site για αυτό.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε και πολλά ακόμη sites τα οποία θα προσθέσουν τον Games Radio στην λίστα τους. Stay tuned  :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
25 Jun 2006 14:20 #15763 by Theo
egw giati de mporw na akousw re paidia? prospathw sto winamp kai sto media player kai tipota. Thelei tpt perierga settings? HELP!!

More
25 Jun 2006 15:38 #15765 by Μάνος Γρυπάρης

dick\ wrote: i wonder who u went out with

O τελείως ξέμπαρκος!!!

Loop\ wrote: egw giati de mporw na akousw re paidia? prospathw sto winamp kai sto media player kai tipota. Thelei tpt perierga settings? HELP!!

Κατέβασε πρώτα απ' όλα τις τελευταίες εκδόσεις και του Media Player και του Winamp. Έχει links ακριβώς από κάτω για Download.

Κάντες install και μετά ξαναδοκίμασε κι αν έχεις ακομα πρόβλημα έλα και πάλι σε αυτό το topic.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)