- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Terminator\ wrote: Ωραιος. ειναι απο τις καλυτερες μας αυτη που εχεις γραψει.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
πλακα κανεις ετσι? οταν ειναι ο Ανδρεας μιλαμε 70%-80% για Nintendo και ελαχιστα για τις αλλες.asmodeos\ wrote:
Terminator\ wrote: Ωραιος. ειναι απο τις καλυτερες μας αυτη που εχεις γραψει.
Καλή εκπομπή , χρειαζοταν μόνο να μιλήσετε λίιιιιιιιγο παραπάνω για την Nintendo και το Wii/DS Â :sleep: Â Â Â
Οσον αφορά την εκπομπή καθαυτή , πολύ μέτρια . Ανακρίβειες ,λάθη, ο πολύς φανμποισμός καταντά βαρετός γρήγορα. Â Μακάρι να το μαζέψετε λίγο.
"2) Η ιστορία των Nintendo, Sony και Microsoft (με την τελευταία ξεμπερδεύεις σε κα ‘να δεκάλεπτο), αλλά και άλλων ξεχασμένων εταιριών (Atari, Sega κλπ). "
Αυτό κι αν είναι διαμάντι. Â
κι ομως, οσο απιστευτο και αν σου ακουγεται, εχουν υπαρξει ατομα που μας εχουν ζητησει να μιλαμε για Nintendo ακομα πιο πολυ  8O , γι αυτο και εγω ενω στην αρχη δεν τους πιστευα, τωρα πλεον τους περνω σοβαρα. Âasmodeos\ wrote: Μα και βέβαια κάνω πλάκα!!!!!!!!!! Το ξεσκίσατε ρε παιδιά με την Nintendo , τουλάχιστον το 80% να ακούμε για την ΝΙΝ ????  Βαρεθήκαμε..Ξερετε , υπάρχει η Sony  και η Microsoft , δεν έχει το μονοπώλιο η εταιρεία από το Kyoto. Â
Τώρα που είδα το post μου , ίσως να ήμουν κάπως απότομος - δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου αλλά είχα φορτώσει με αυτά που άκουσα Â
O τελείως ξέμπαρκος!!!dick\ wrote: i wonder who u went out with
Κατέβασε πρώτα απ' όλα τις τελευταίες εκδόσεις και του Media Player και του Winamp. Έχει links ακριβώς από κάτω για Download.Loop\ wrote: egw giati de mporw na akousw re paidia? prospathw sto winamp kai sto media player kai tipota. Thelei tpt perierga settings? HELP!!