Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mobile έκδοση του site: Να μείνει ή να φύγει?

Poll: Να μείνει η νέα mobile έκδοση του site? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι, με βολεύει.
7 46.7%
Όχι,θέλω να βλέπω το site σαν σε PC
8 53.3%
Total number of voters: 15
Only registered users can participate to this poll
More
14 Apr 2015 04:16 #159376 by Μάνος Γρυπάρης
Εδώ και κάτι μήνες υπάρχει μια Mobile έκδοση του GameWorld.gr για κινητά.
Βάση αυτής σας ανοίγει ένα μενού κι από εκεί έχετε πρόσβαση σε άρθρα, Community, Forum κτλ.

Το αρχικό μενού είναι που διαθέτει μεγάλες γραμματοσειρές ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο από φορητή συσκευή. Οι επόμενες σελίδες που ανοίγουν είναι αυτές ακριβώς που θα ανοίγατε από το PC σας.

Μειονέκτημα το ότι δεν έχετε φάτσα-κάρτα την κεντρική σελίδα όπως στα PC, υπάρχει μια δυσκολία στο login και δεν βλέπετε με μια πρώτη ματιά τις σημαντικότερες ειδήσεις του site.

Επειδή η mobile εκδοχή του site δεν θα βελτιωθεί, αλλά θα αντικατασταθεί τελείως κάποια στιγμή από ολοκληρωμένη responsive έκδοση του site, προς το παρόν τι θα θέλατε να κάνουμε? Να την κρατήσουμε όπως είναι ή να την αφαιρέσουμε?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Apr 2015 11:06 #159380 by Αγησίλαος Σιντόρης
Για να ξεκινησω εγω,ο οποιος χρησιμοποιω αυτον τον καιρο σχεδον αποκλειστικα το κινητο για να επισκευθω το site( εμ δεν μου εχουν λαπτοπ στο στρατο :P ) ,θα ελεγα οτι χρησιμοποιω μονο την κανονικη εκδοση ,δηλαδη βλεπω το site οπως και στο pc μου γιατι με βολευει απειρα να βλεπω τις ειδησεις να πηγαινω στο forum και να απανταω στα topics.Νομιζω οτι απανταω και κινουμαι γενικα πιο γρηγορα ισως γιατι το εχω συνηθισει ετσι.Οποτε εφοσον δεν την χρησιμοποιω πρεπει να απαντησω οτι δεν χρειαζεται και να υπαρχει.Καποιος φυσικα μπορει να την χρησιμοποιει και να τον βολευει..Δεν θελω να τον παρω στο λαιμο μου.

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
28 Apr 2015 20:30 #160065 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Εγώ νομίζω πως καλό θα ήταν να την κρατάγαμε προς το παρόν, τουλάχιστον μέχρι να πλησιάσει η ολοκλήρωση της νέας εφαρμογής. Έτσι, όσοι την χρησιμοποιούν δεν θα μείνουν στον άσο.

More
28 Apr 2015 20:35 - 28 Apr 2015 20:39 #160067 by Τάσος Μαραγκός
Εγω με την σειρα μου,μπαινω παντα απο pc...αρα δεν μπορω να πω αν ειναι χρησιμη ή οχι.Αλλα θα συμφωνησω με τον #Mortifer.Καλο ειναι να μεινει μεχρι να βγει η νεα εφαρμογη ετσι ωστε να συνεχισουν να εξυπηρετουνται οσοι την χρησιμοποιουν.
Στο poll ψηφισα ΝΑΙ,με βολευει(αν κ οπως προειπα δν την χρησιμοποιω).
Last edit: 28 Apr 2015 20:39 by Τάσος Μαραγκός.

More
28 Apr 2015 20:48 #160069 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Έχοντας χρησιμοποιήσει την έκδοση ελάχιστα, ψηφίζω να παραμείνει.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
28 Apr 2015 21:11 #160071 by Άρης Φουρναράκης
Εχοντας χρησιμοποιησει την εκδοση ελαχιστα , εχω να πω οτι στο κινητο η περιηγηση δεν ηταν ευχαριστη. Σε καποια σημεια μπερδευονται τα γραμματα με τα topics οποτε ειναι αδυνατο να δεις το φορουμ. Αντιθετως απο tablet δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.Δεν ξερω το λογο αλλα επισης δεν ξερω και ποσοι εχουν ταμπλετ. Οποτε οχι.

More
29 Apr 2015 04:38 #160082 by Lionis Iraklis
Καταρχην να πω οτι δεν την χρησιμοποιω κι εγω αυτη την εφαρμογη μιας και το τηλεφωνο μου εχει μικρη οθονη και δεν ειναι καθολου βολικο ουτε καν και για περιηγηση σε σελιδες στο internet,ελπιζω να αποκτησω συντομα καλυτερο κινητο, αλλα για να απαντησω στο θεμα μας θα πω οτι συμφωνω κι εγω με τους προηγουμενους στο να μεινει η εφαρμογη μεχρι την ωρα της αλλαγης μιας και στο μελλον θα υπαρχει αναβαθμιση σε καλυτερη εκδοχη οποτε καλο ειναι να υπαρχει κι αυτη για ατομα που την χρησιμοποιουν και τους βολευει...εστω και με τα προβληματα που εχει :)

More
29 Apr 2015 11:43 #160091 by Νικολής Ασημάκης
Και εγώ μια φορά που χρειάστηκε να την χρησιμοποιήσω, μου φάνηκε τελείως δυσλειτουργική που τα παράτησα και περίμενα να μπω από υπολογιστή. Τώρα για να μείνει/φύγει, αν υπάρχουν άτομα που τη χρησιμοποιούν, ας μείνει.

More
29 Apr 2015 21:09 #160131 by Γιώργος Κοσκινάς
Θα προτιμούσα να φύγει προσωπικά εμένα δεν με βολεύει.

More
30 Apr 2015 00:48 #160140 by Μάνος Γρυπάρης
Την αφαιρέσαμε παιδιά.
Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας.

Επόμενο βήμα η δημιουργία εφαρμογών για Windows Phone και iOS.
Για Windows Phone είναι έτοιμη απλά ο ίδιος κακώς έχω παραλείψει εδώ και καιρό να την ανακοινώσω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)