Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game & Users του μήνα: Στην κατηγορία "Διαγωνισμοί" ή στο "Best Of" ?

Poll: Που θέλετε να δημοσιεύονται τα Game και οι Users του μήνα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Όλα στην κατηγορία Διαγωνισμοί
6 75%
Όλα στην κατηγορία Best Of
1 12.5%
Μοιρασμένα όπως είναι τώρα
1 12.5%
Total number of voters: 8
Only registered users can participate to this poll
More
07 Mar 2015 20:58 - 07 Mar 2015 21:01 #157739 by Μάνος Γρυπάρης
Όπως πάντα για διάφορα θέματα του site ρωτάμε πάντοτε την γνώμη σας μέσω γκάλοπ, έτσι και σήμερα σας έχουμε ένα θέμα με το άρθρο Game & Users of the Month που είναι Διαγωνισμός και Παιχνίδι του μήνα μαζί.

Η ανακοίνωση έναρξης της ψηφοφορίας μπαίνει στην κατηγορία Διαγωνισμοί .
Τα αποτελέσματα για Game & Users του μήνα μπαίνουν στην κατηγορία Best Of την οποία έχετε συνηθίσει με Top 10 διαφόρων παιχνιδιών. Απλά με την έννοια "Το καλύτερο παιχνίδι του μήνα" το βάζουμε εκεί.

Επειδή το ίδιο ακριβώς θέμα μπαίνει σε δύο διαφορετικές κατηγορίες θα θέλαμε την γνώμη σας σε αυτό το γκάλοπ
- Να βάζουμε και τα 2 άρθρα στην κατηγορία Διαγωνισμοί?
- Να βάζoυμε και τα 2 άρθρα στην μόνιμη στήλη Best Of?
- Η να συνεχίζουν να είναι μοιρασμένα τα άρθρα σε δύο διαφορετικές κατηγορίες όπως είναι τώρα?

Απ' τη μία η στήλη Best Of αξιοποιούνταν κάποτε για τα Top 10 και μόνο και τώρα έχει τα μισά απ' τα παραπάνω άρθρα κι απ' την άλλη κάποιος νέος χρήστης που τσεκάρει την κατηγορία "Διαγωνισμοί" θα βλέπει τα μισά άρθρα εκεί και όχι τα αποτελέσματα. Κάθε επιλογή έχει και το ανάλογο

Ψηφίστε κι αιτιολογήστε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 07 Mar 2015 21:01 by Μάνος Γρυπάρης.
The topic has been locked.
More
10 Mar 2015 21:27 #157838 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Πιστεύω πως και η ανακοίνωση για την έναρξη της ψηφοφορίας και τα αποτελέσματα πρέπει να είναι μαζί στην κατηγορία Διαγωνισμοί. Ο κύριως λόγος που το υποστηρίζω αυτό είναι επειδή μου αρέσει να είναι όλα τακτοποιημένα σε μία γωνία και όχι διάσπαρτα, συν ότι όπως παρέθεσες και συ, το σύμάζεμα θα βοηθήσει και τον καινούριο χρήστη.
The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης
More
10 Mar 2015 21:58 #157840 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Ψηφίζω να μπαίνουν όλα στην κατηγορία Διαγωνισμοί για να είναι πιο συμμαζεμένα και πιο φιλικά τα post προς τον νέο χρήστη.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!
More
10 Mar 2015 22:07 #157841 by Αντώνης Καλογερής
Θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά απο πάνω.Να είναι μαζί και όχι απο δω και απο κει.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!
More
11 Mar 2015 01:01 #157848 by Πιέρρος Φουστέρης
+1 και από μένα. Με κάλυψαν τα παιδιά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
More
11 Mar 2015 03:27 #157850 by Micheal Kyriakos
Και εγώ με την σειρά μου να πω κάτι που δεν έχει ακουστεί παραπάνω :P ότι συμφωνώ απόλυτα με τους από πάνω :P :P :P :)
More
07 Apr 2015 11:16 #159068 by Αγησίλαος Σιντόρης
Εγω παντως θα πω κατι καινουργιο...Μοιρασμενα οπως τα εχετε τωρα εμενα δεν με χαλανε καθολου...Σας την εφερα..!

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller
More
07 Apr 2015 12:08 #159081 by Τάσος Μαραγκός
Αν και εγω δεν εχω καποιο προβλημα οπως ειναι τωρα,απλα για λογους διευκολυνσης θα συμφωνησω και εγω οτι θα τα ηθελα μαζι.
More
07 Apr 2015 12:10 #159083 by Jimmis Komitas
Εγώ λέω τάξης και ηθική, όλα τακτοποιημένα και συμμαζεμένα σε ένα σημείο εφόσον αποσκοπούν στο ίδιο πράγμα. Οπότε και εγώ λέω και τα 2 μαζί στην κατηγορία Διαγωνισμοί.
Βλάκας είμαι να πω το αντίθετο, θα στιγματιστώ...χαχαχα :blush: :whistle:
More
07 Apr 2015 12:40 #159089 by Αγησίλαος Σιντόρης

JimmisRock wrote: Εγώ λέω τάξης και ηθική, όλα τακτοποιημένα και συμμαζεμένα σε ένα σημείο εφόσον αποσκοπούν στο ίδιο πράγμα. Οπότε και εγώ λέω και τα 2 μαζί στην κατηγορία Διαγωνισμοί.
Βλάκας είμαι να πω το αντίθετο, θα στιγματιστώ...χαχαχα :blush: :whistle:

Σε ευχαριστω Jimmy για τα καλα σου λογια...Στιγματισμενος λοιπον και δαρμενος.!! :cheer:

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller