Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγγελίες: Ένα topic ανταλλαγών ή πολλά topics

Poll: Θέλετε ένα κοινό topic ανταλλαγών ή νέα topics κάθε φορά? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ένα κοινό topic
3 50%
Νέα topics κάθε φορά
3 50%
Total number of voters: 6
Only registered users can participate to this poll
More
24 Jan 2015 20:38 #155921 by Μάνος Γρυπάρης
Στις αγγελίες έχουμε από παλιά ένα κοινό topic ανταλλαγών όπου απαντάει ο καθένας με τα games που θα ήθελε να ανταλλάξει. Συνεπώς υποτίθεται ότι όλα τα topics ανταλλαγών θα πρέπει να πάνε εκεί.
www.gameworld.gr/forum/aggelies/149167-antallages-paixnidion

Θα θέλατε να έχουμε ξεχωριστά topics για τις ανταλλαγές? Δηλαδή ο καθένας να ανοίγει νέο topic με ότι θέλει να ανταλλάξει ή να παραμείνουμε σε ένα topic?

Ψηφίστε κι αιτιολογήστε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2015 22:47 #155928 by Πιέρρος Φουστέρης
Νομίζω πως ένα forum topic για όλες τις ανταλλαγές είναι καλύτερο από πολλά, ξεχωριστά topics. Έχουμε ήδη μπόλικα για αγορές/πωλήσεις. Θα βοηθούσε περισσότερο στο θέμα της οργάνωσης, πιστεύω. (Βοηθάει, ήδη, μιας και υπάρχει το forum topic.)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
09 Apr 2015 10:16 #159211 by Αγησίλαος Σιντόρης
Εγω παλι πιστευω οτι πεφτει καλυτερα το ματι του αναγνωστη στον τιτλο του topic το οποιο περιγραφει τι ειναι αυτο το οποιο πωλειται αγοραζεται η χαριζεται...Γιατι εγω το λεω απο την δικια μου οπτικη παντα και μπορει να κανω λαθος αλλα δεν θα ανοιξω ευκολα ενα τοπικ και να διαβασω δεκα απανωτα σχολια στα οποια βα βρω αυτο που με ενδιαφερει ενω αν τον τοπικ εχει στον τιτλο αυτο που με ενδιαφερει θα το ανοιξω και θα κανω την δουλεια μου..Ετσι λειτουργω εγω..Μπορει να κανω λαθος...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller