Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα στο account μου λογω της αλλαγης του Forum

More
23 Aug 2014 22:48 - 23 Aug 2014 22:54 #148403 by Frank
Καλησπερα παιδες,

με την προσφατη αλλαγη του forum, παρατηρησα οτι το account μου "αλλαξε ονομα χρηστη". Τι εννοω, εκανα ενα post σημερα στο forum και ειδα πως κατω απ το ονομα μου ελεγε "Δημοσιεύσεις: 1". Προφανως και δεν ηταν το πρωτο post που εκανα οποτε τσεκαρα ενα προηγουμενο post μου στο topic "Fifa 15" οπου τωρα λεει πως το συγκεκριμενο post το εκανε ο χρηστης "velas" αντι για μενα, το ιδιο και σε αλλα post μου που μπορεσα να βρω και απ το συνολο των post του φαινεται πως ειναι το δικο μου account μεταονομασμενο σε "velas".

extra πληροφοριες που βρηκα στην πορεια:
Το community profile μου εχει τα level και xp που ειχα, οπως και friends, groups κλπ το ιδιο και τα comment μου στα αρθρα της κεντρικης σελιδας του site φαινεται να ειναι ακομα δικα μου, μονο στο forum δεν εχω πια το παλιο μου account.
Το profile του velas εχει τα ιδια "τοποθεσια" και "site" που εχω και στο δικο μου profile.
Τελος στην εικονα απο κατω θα δειτε οτι ναι μεν το forum αναγνωριζει οτι το τελευταιο post σε ενα παλιο topic εγινε απο μενα (με την φωτο του vela) αν και το τελευταιο post λεει πως ειναι του vela. Επισης το link στο "απο Frank16Gr", σε μεταφερει στο profile του vela.

Δεν μπορεσα να βρω καλυτερο τιτλο, οποτε ελπιζω οσοι το ειδατε να τσεκαρετε το account σας και αν εχετε το ιδιο προβλημα να το αναφερετε εδω να το δουν τα παιδια ;)
Attachments:
Last edit: 23 Aug 2014 22:54 by Frank.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2014 16:30 #148560 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπέρα. Απ' οτι μου είπαν το πρόβλημα θα λυθεί αύριο. Σήμερα προσθέσαμε αναζήτηση και αυξήσαμε το όριο του edit μηνύματος στις 12 ημέρες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Aug 2014 14:56 #148828 by Frank
Απ οτι ειδα σημερα διορθωθηκε το προβλημα, ολα φαινεται να ειναι οπως πριν. Ευχαριστω!

More
29 Aug 2014 15:04 #148830 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι μόλις διορθώθηκε. Με πρόλαβες για 10 λεπτά.
Happy posting!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)