Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελάχιστο όριο χαρακτήρων στα σχόλια

More
28 Jun 2014 03:26 #146125 by Μάνος Γρυπάρης
Για να αποφύγουμε φαινόμενα spam από χρήστες που πρακτικά γράφουν τυχαία σχόλια σε άρθρα και στο forum με μόνο σκοπό να ανέβουν level και να συμμετάσχουν σε κάποιο διαγωνισμό, στο GameWorld από σήμερα εφαρμόζουμε δύο απλούς κανόνες.
- Ελάχιστο όριο χαρακτήρων σε άρθρα: 40 χαρακτήρες.
- Ελάχιστο όριο χαρακτήρων στο forum: 40 χαρακτήρες.

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να απαντήσετε σε έναν χρήστη μονολεκτικά τότε μπορείτε να κάνετε quote το μήνυμά του (Μήνυμα "σε παράθεση" όπως λέμε στη γλώσσα μας) επομένως το κείμενό σας θα είναι με μεγάλη άνεση εντός του ορίου.

Στόχος μας είναι η ανταλλαγή απόψεων για τα games και το να προστατέψουμε τους μόνιμους αναγνώστες του GameWorld που συμφωνούν με αυτή την κατεύθυνση. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jun 2014 04:36 #146126 by Νικολής Ασημάκης
Το όριο χαρακτήρων στο φόρουμ δεν υπήρχε ήδη εδώ και καιρό ή κάνω λάθος;

More
28 Jun 2014 23:44 #146135 by Γιάννης Πετρόχειλος
Όχι δεν υπήρχε νομίζω, είναι καινούρια προσθήκη και πολύ λογική κατά τη γνώμη μου!

More
29 Jun 2014 01:47 #146138 by Νικολής Ασημάκης
Πρέπει να υπήρχε γιατί το θυμάμαι, αλλά νομίζω ήταν στους 50 χαρακτήρες. Είχε πρωτομπεί όταν ξεκίνησε το σύστημα πόντων.

More
29 Jun 2014 02:32 #146139 by Μάνος Γρυπάρης

Zaratoth wrote: Πρέπει να υπήρχε γιατί το θυμάμαι, αλλά νομίζω ήταν στους 50 χαρακτήρες. Είχε πρωτομπεί όταν ξεκίνησε το σύστημα πόντων.

Δεν υπήρχε, απλά όποιος έγραφε μήνυμα κάτω από 50 χαρακτήρες δεν κέρδιζε xp.
Το θέμα είναι ότι άτομα πολύ μικρής ηλικίας που μπαίνουν μόνο για τους διαγωνισμούς, κάνουν spam και μετά αποχωρούν, έχουν την εντύπωση ότι με αυτά τα spam messages στο forum θα κερδίσουν xp. Συνεπώς ούτως ή άλλως το moderation δεν θα το γλιτώναμε, ενώ όλα τα μόνιμα μέλη θα έχαναν τον χρόνο τους διαβάζοντας ανούσια spam posts. Για αρχή αυτό το μέτρο δείχνει να αποδίδει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)