Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Users: Back to the Future

More
13 Mar 2014 23:42 #141811 by Σπύρος Κόντης
Το νέο κόμικ του GameWorld.gr στο οποίο οι Users...ταξιδεύουν στο χρόνο!

Δείτε τα πρώτα δύο επεισόδια:

Σε αυτό το topic περιμένουμε τις προτάσεις σας για το τι θα θέλατε να δείτε, από σκηνικά, χρονολογίες κτλ. :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Mar 2014 00:18 #141813 by Γιώργος Λόλας
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Σπύρο και Μάνο κάνατε πραγματικά τρομερή δουλειά! Έλιωσα και στα δύο και περιμένω πως και πως τα επόμενα :D

Μάνο θα στο πω κι εδώ ότι το... τουρμπάνι του μελλοντολόγου που φοράς στο δεύτερο επεισόδιο σου πάει! Χαχαχα

More
14 Mar 2014 00:59 #141816 by Μάνος Γρυπάρης

geololj wrote: Σπύρο και Μάνο κάνατε πραγματικά τρομερή δουλειά! Έλιωσα και στα δύο και περιμένω πως και πως τα επόμενα :D

Μάνο θα στο πω κι εδώ ότι το... τουρμπάνι του μελλοντολόγου που φοράς στο δεύτερο επεισόδιο σου πάει! Χαχαχα

Thanks! Το big credit πάει στον Σπύρο και στον εξαιρετικό σχεδιασμό.

Οκ, το τουρμπάνι έχει σχολιαστεί ήδη...δεν το ξαναπαίζω μελλοντολόγος, τελείωσε. Θα ψάξουμε άλλο τρόπο να βγάλουμε χρήματα. Προς το παρόν σας αφήνω, οι άλλοι κοιμούνται μέσα, πάω να παίξω λίγο ακόμα Commodore 64 και θα την πέσω κι εγώ.

Σε ένα μήνα βγαίνει ο Amstrad 6128 και σκεφτόμαστε να πιάσουμε δουλειά στα περιοδικά της εποχής για να μπορέσουμε να βάλουμε μερικές δραχμές στην τσέπη μας. Ποια να είναι ανοιχτά λέτε? Νομίζω το Pixel πρέπει να είναι, λέμε να πάμε από τα γραφεία τους μια βόλτα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)