Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το GameWorld.gr πρώτο game site στην Ελλάδα!

More
01 Feb 2014 05:51 #139902 by Μάνος Γρυπάρης
Όπως θα διαβάσατε ήδη στη σχετική είδηση , το GameWorld.gr είναι εδώ και λίγες ημέρες πρώτο game site στην Ελλάδα!

Σε σύνολο χρηστών όπως γνωρίζετε είμαστε ήδη 1ο Gaming Community με 30.000 εγγεγραμμένους χρήστες, 23.500 στο YouTube Channel και περίπου ισάριθμους στη Facebook Page. Πλέον απ' ότι φαίνεται έχουμε προβάδισμα και στην επισκεψιμότητα.

Η μέτρηση προέρχεται από την Alexa.

Το ξεκίνημα αυτό είναι ότι καλύτερο για το 2014 κι είμαστε χαρούμενοι που μας στηρίζετε όπου κι αν βρισκόμαστε. Υποσχόμαστε λοιπόν ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά! :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2014 10:57 #139903 by Jester

Manos wrote: Το ξεκίνημα αυτό είναι ότι καλύτερο για το 2014 κι είμαστε χαρούμενοι που μας στηρίζετε όπου κι αν βρισκόμαστε. Υποσχόμαστε λοιπόν ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά! :D

Αγαπητέ Μάνο, η καλή δουλειά πρέπει να υποστηρίζεται! Ειδικά στο χώρο του gaming που είναι παρεξηγημένος στην Ελλάδα, οι δυνατές προσπάθειες πρέπει να αναγνωρίζονται.
Το gameworld έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη, έχει νομίζω ξεπεράσει τα όρια ένός ενημερωτικού site σε μια θεματολογία. Είναι μια ζωντανή κοινότητα κι ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι!

Συγχαρητήρια και καλή δύναμη για τις επόμενες προσπάθειές σας!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
01 Feb 2014 15:14 #139907 by Γιώργος Λόλας
Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της τεράστιας οικογένειας που λέγεται GameWorld. Χαίρομαι επίσης που τα μέλη της υποστηρίζουν το site το καθένα με τον τρόπο του. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Τα καλύτερα έρχονται :)

More
01 Feb 2014 16:24 #139909 by Χριστιάνα Θάνου
Ευχαριστουμε πολυ για την υποστηριξη!!

More
01 Feb 2014 16:26 #139910 by Αποστόλης Αναστασίου
Μπράβο σε όλη την οικογένεια του Gameworld , στους οποίους φυσικά δεν είναι μόνο οι διαχειριστές , είναι και όλο το ελληνικό community που στήριξε αυτό το πανέμορφο Site ! Συγχαρητήρια !!!

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
01 Feb 2014 18:28 #139913 by Γιωργος Φραζεσκαρος
θέμα χρόνου ήταν μπράβο στο GameWorld και στην ομάδα του

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
02 Feb 2014 16:01 #139955 by Κώστας Λάβαρης
Συγχαρητήρια GW! Η καλή δουλειά που κάνουν τα παιδιά στο site αναγνωρίζεται. Συνεχίστε δυνατά και εύχομαι περισσότερες επιτυχίες! :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
More
03 Feb 2014 13:49 #139990 by Βασίλης
Μακράν απο τους δευτερους ειστε το καλυτερο site...

More
04 Jul 2014 21:50 #146333 by deratop
:icon applaud: Είστε οι καλύτεροι! αυτό που μου αρέσει στο gameworld είναι ότι αγαπάει τα παιδιά που το στηρίζουν και εμείς το ανταποδίδουμε.