Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συνδρομή;

More
17 Nov 2013 16:26 #135307 by Γιάννης Συρίγος
Υπάρχει τρόπος να κάνω συνδρομή σε section αλλά και σε θέματα; Πχ στο section ''Αnime'' θέλω όταν γίνεται ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ θέμα, να μου έρχεται ειδοποίηση, και επίσης πχ σε ένα θέμα που ήδη έχει γίνει, για παράδειγμα το ''Συνδρομή'' θέλω να μου έρχεται ειδοποίηση όταν κάποιος γράφει σε αυτό το θέμα..
Με λίγα λόγια : ειδοποίηση στην δημιουργία ενός θέματος σε ένα section - ειδοποίηση σε απάντηση ενός ήδη υπάρχων θέματος.

[img

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2013 17:21 #135308 by Αποστόλης Αναστασίου
Όταν γράφεις σε ένα ποστ ή το ίδιο το ποστ τότε έχεις συνδρομή και σου έρχονται e-mails στην ηλεκτρονική σου διεύθυνση . Τώρα για τα Sections δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
17 Nov 2013 19:30 #135312 by Γιάννης Συρίγος
Γιατί emails όμως; Τώρα να μπαίνω στο mail κάθε λίγο, ή να ψάχνω εδώ το θέμα να δω αν απάντησε κανένας είναι λίγο περίεργο.. Κρίμα που δεν έρχονται ειδοποιήσεις!

[img

More
17 Nov 2013 22:41 #135322 by Γιώργος Λόλας
Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να πατήσεις στο προσθέστε στα αγαπημένα, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα. Τα θέματα που έχεις βάλει στα αγαπημένα θα τα βρεις αν πας στον Πίνακα ελέγχου μέλους και από εκεί στο Διαχείριση σελιδοδεικτών.

και

Δεν θυμάμαι αν σου έρχονται και ειδοποιήσεις στον τοίχο σου στο Community για το αν έχει απαντήσει κάποιος, δε το έχω προσέξει. Θα το ψάξω πάντως να δω αν υπάρχει δυνατότητα να λαμβάνεις ειδοποίηση όταν απαντάει κάποιος σε θέματα που έχεις απαντήσει κι εσύ κτλ.

More
18 Nov 2013 00:19 #135325 by Γιάννης Συρίγος
Μμμμ κατάλαβα υπάρχει αυτός ο τρόπος λοιπόν.. Αν έρχονται οι ειδοποιήσεις είναι οκ αλλιώς καταντάει πάλι βαρετό! Ευχαριστώ πολύ πάντως..!

[img