Μερικοί μπερδεύεται την βούρτσα με την@#!τσα.
Το ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται τον Όρο Donation δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το κάνουν όλοι όπως σε κάτι minecraft servers και το πως επιτρέπουν κάποιοι να γεμίζει το ViP Friendlists τους.
Εδώ μιλάμε για News επιχείρηση, δλδ δεν μιλάμε για streamers, δεν μιλάμε για ViP Domains και ότι έχει να κάνει με εκμετάλλευση του Όρου Donation.
To Gameworld δεν είναι μία επιχείρηση/συμμορία από streamers που λένε ξεκινάμε αυτό και όποιος θέλει να λάβει μέρος θα πρέπει να κάνει ένα αθώο Donation.
Εγώ είμαι Υπερ του Donation.
Βούληση έχετε και αν γουστάρετε κάνετε Donation.. βλέπετε ότι ξεκινάνε μαλακίες?!?!?! δεν ξανακάνετε Donation και υπάρχει Σελίδα στο www, σελίδα στο Facebook και γενικά χώροι για κράξιμο αν δείτε ότι παίζει εκμετάλλευση.
Το Gameworld έχει διαθέσιμους χορηγούς από πίσω και δεν θα χρειαστεί Donation για να σηκώσει server σε κάποιο παιχνίδι..
Εμένα το μυαλό μου είναι της άποψης να υπάρχει χρήμα για να πληρώνονται οι συντάκτες, να πληρώνονται τα μεταφορικά τους, να πληρώνονται υποχρεώσεις και ότι έχει να κάνει με Έξοδα!!