Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Donation στο Gameworld

Poll: Donation στο Gameworld (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
17 54.8%
Οχι
14 45.2%
Total number of voters: 8
Only registered users can participate to this poll
More
16 Oct 2013 18:57 #134090 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μάλλον έχετε μπερδέψει τον όρο του Donation!
Δεν σας αναγκάζει κανείς να δώσετε εξ'ου και λέγεται donation. Δίνεις κάτι δηλαδή χωρίς αντάλλαγμα και χωρίς να απαιτείται κάτι.
Και το site δεν λειτουργεί επί πληρωμή για να θεωρηθεί ότι αποσκοπεί σε κάτι. Από την άλλη είναι τέτοια η νοοτροπία που δεν αφήνει να γίνουν τέτοιες κινήσεις και δυστυχώς η εκμετάλλευση από διάφορους πονηρούς που κοιτάνε πως να τα πάρουν έχουν κάνει τον κόσμο καχύποπτο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2013 14:28 #134141 by Μανώλης Παπαστεργιανός
+1 για το donation αρκει να ξερουμε που πανε τα χρηματα που βαζει ο καθενας. Π.χ. Τοσα ευρω για αναβαθμιση στην κεντρικη, τοσα στα reviews, τοσα για το καναλι στο Youtube κτλ.
Απο την αλλη θα πει καποιος "Δεν ειστε δωρεαν site αλλα εχετε χορηγους" οποτε η κουβεντα δεν θα τελειωσει ποτε. Δεν το εχω δει να γινεται σε αλλο site επειδη υπαρχουν χορηγοι αλλα επειδη οι καιροι ειναι περιεργοι you never know.

More
09 Apr 2015 14:29 #159232 by Αγησίλαος Σιντόρης
Θα συμφωνησω οτι δεν θα επρεπε στην περιπτωση που συνεβαινε καποιου ειδους donation να συνδεθει αυτο με καποιο προνομιο στους χρηστες..Αν πρεπει να γινει κατι κατα την γνωμη μου αυτο πρεπει να ειναι τελειως απο την εικονα του χρηστη στο site..Δηλαδη να γινεται κατα την γνωμη μου ανωνυμα και οχι οπως θα μπορουσε να γινει να βγαινει μετα μια λιστα με αυτον που εδωσε τα περισσοτερα λεφτα πανω πανω..Αυτο δεν μου αρεσει καθολου..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
09 Apr 2015 17:35 - 09 Apr 2015 17:36 #159237 by Alexandros Matsoukas
Μερικοί μπερδεύεται την βούρτσα με την@#!τσα.

Το ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται τον Όρο Donation δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το κάνουν όλοι όπως σε κάτι minecraft servers και το πως επιτρέπουν κάποιοι να γεμίζει το ViP Friendlists τους.

Εδώ μιλάμε για News επιχείρηση, δλδ δεν μιλάμε για streamers, δεν μιλάμε για ViP Domains και ότι έχει να κάνει με εκμετάλλευση του Όρου Donation.
To Gameworld δεν είναι μία επιχείρηση/συμμορία από streamers που λένε ξεκινάμε αυτό και όποιος θέλει να λάβει μέρος θα πρέπει να κάνει ένα αθώο Donation.

Εγώ είμαι Υπερ του Donation.
Βούληση έχετε και αν γουστάρετε κάνετε Donation.. βλέπετε ότι ξεκινάνε μαλακίες?!?!?! δεν ξανακάνετε Donation και υπάρχει Σελίδα στο www, σελίδα στο Facebook και γενικά χώροι για κράξιμο αν δείτε ότι παίζει εκμετάλλευση.
Το Gameworld έχει διαθέσιμους χορηγούς από πίσω και δεν θα χρειαστεί Donation για να σηκώσει server σε κάποιο παιχνίδι..
Εμένα το μυαλό μου είναι της άποψης να υπάρχει χρήμα για να πληρώνονται οι συντάκτες, να πληρώνονται τα μεταφορικά τους, να πληρώνονται υποχρεώσεις και ότι έχει να κάνει με Έξοδα!!
Last edit: 09 Apr 2015 17:36 by Alexandros Matsoukas. Reason: Τυπογραφικά

More
14 Apr 2015 19:42 #159404 by Μάνος Γρυπάρης
Ευχαριστούμε Αλέξανδρε.
Στην παρούσα φάση και εφόσον το γκάλοπ είναι στο 15-14 με αυτή την ψήφο δεν έχουμε παρά να αναμένουμε το donation στο Twitch.tv, το οποίο μπαίνει είτε το θέλουμε είτε όχι, συνεπώς σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί κανείς να εναντιωθεί.

Ευχαριστούμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)