Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
BigBoss wrote: Όμως σε ενα παιχνιδι μεταξυ World Class Gamer και ενος με God Mode κερδιζει ο GOD
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote:
BigBoss wrote: Όμως σε ενα παιχνιδι μεταξυ World Class Gamer και ενος με God Mode κερδιζει ο GOD
Υπάρχει τέτοια κλάση σε παιχνίδι; Δε νομίζω. Μάλιστα, οι δύο αυτές κλάσεις είναι συναφείς, αφού για να είσαι παγκοσμίως γνωστός, πρέπει και να είσαι τόσο καμμένος που να έχεις φτάσει σε gaming nirvana. Κατάλαβες τώρα γιατί το είπα αυτό;
BigBoss wrote: και οχι το μυαλο μου δεν ειναι αυτη τη στιγμη σε θεση να καταλαβει τι γραφεις γιατι δεν εχω κοιμηθει εδω και 36 ωρες
TheReaper wrote: Ααααααααααααααααααααα, εγώ αλλιώς το αντελήφθην. Παρεξήγησις.
BigBoss wrote: και οχι το μυαλο μου δεν ειναι αυτη τη στιγμη σε θεση να καταλαβει τι γραφεις γιατι δεν εχω κοιμηθει εδω και 36 ωρες
Δοκίμαζες πάλι κάνα παιχνιδάκι;
Εεμμ... αφού μόλις μπήκες μετά από πολύ καιρό άρχισες να ποστάρεις παντού! Έπρεπε να μίνεις στο Game Maniac!TheReaper wrote: Μόλις το πρόσεξα παιδιά. Πήρα προαγωγή και από Game Maniac έγινα Game Guru! > >
Μάπως σκοπεύεις να κάνεις 2000 postreply σε μια νύχτα; Άκου με, το θέμα δεν είναι να postάρεις συνεχός για να ανέβεις rank. Πρέπει να το απολαμβάνεις. Κάποια μέρα μπορεί να μην postάρεις καθόλου αλλά κάποια άλλη μέρα μπορεί να κάνεις 50 postreply γιατί θα έχει συζήτηση. Ο σκοπός είναι να το απολαμβάνεις. Κάποιος μπορεί να είναι επαγγελματίας από αυτά και να έχει μόνο 200 postreply, ενώ κάποιος άλλος μπορεί να έχει 5.000. Αυτό δεν συμαίνει ότι αυτός που έχει 200 postreply δεν ξέρει τίποτα! Καπίτο Λάζαρε;Lalo007 wrote: Χαρειται οσο προλαβαινεται τα game guru σας...Σε λιγο θα ειμαι God class Global Gamer. \/ \/ \/