Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ranks (Βαθμοί στο forum)

More
03 Jul 2010 21:15 #74825 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote: Όμως σε ενα παιχνιδι μεταξυ World Class Gamer και ενος με God Mode κερδιζει ο GOD :P

Υπάρχει τέτοια κλάση σε παιχνίδι; Δε νομίζω. Μάλιστα, οι δύο αυτές κλάσεις είναι συναφείς, αφού για να είσαι παγκοσμίως γνωστός, πρέπει και να είσαι τόσο καμμένος που να έχεις φτάσει σε gaming nirvana. Κατάλαβες τώρα γιατί το είπα αυτό;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jul 2010 21:17 #74826 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote:

BigBoss wrote: Όμως σε ενα παιχνιδι μεταξυ World Class Gamer και ενος με God Mode κερδιζει ο GOD :P

Υπάρχει τέτοια κλάση σε παιχνίδι; Δε νομίζω. Μάλιστα, οι δύο αυτές κλάσεις είναι συναφείς, αφού για να είσαι παγκοσμίως γνωστός, πρέπει και να είσαι τόσο καμμένος που να έχεις φτάσει σε gaming nirvana. Κατάλαβες τώρα γιατί το είπα αυτό;

Μα το god mode ειναι το πιο συνηθισμενο cheat σε παιχνιδια! god mode = δεν πεθαινεις

και οχι το μυαλο μου δεν ειναι αυτη τη στιγμη σε θεση να καταλαβει τι γραφεις γιατι δεν εχω κοιμηθει εδω και 36 ωρες

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Jul 2010 21:22 #74827 by Aνέστης Αδαμίδης
Ααααααααααααααααααααα, εγώ αλλιώς το αντελήφθην. Παρεξήγησις.

BigBoss wrote: και οχι το μυαλο μου δεν ειναι αυτη τη στιγμη σε θεση να καταλαβει τι γραφεις γιατι δεν εχω κοιμηθει εδω και 36 ωρες

Δοκίμαζες πάλι κάνα παιχνιδάκι;

More
03 Jul 2010 21:38 #74828 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Ααααααααααααααααααααα, εγώ αλλιώς το αντελήφθην. Παρεξήγησις.

BigBoss wrote: και οχι το μυαλο μου δεν ειναι αυτη τη στιγμη σε θεση να καταλαβει τι γραφεις γιατι δεν εχω κοιμηθει εδω και 36 ωρες

Δοκίμαζες πάλι κάνα παιχνιδάκι;

Κερδιζα ενα στοιχημα. Να παιξω επι 24 ωρες (με δυο 10λεπτα break για φαγητο) cod4 για 20 ευρω μπιρες και σουβλακια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_ _ _ _

Παντως τα ειδικά rank τα εχουν οι global moderators και οι συντακτες ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Jul 2010 21:46 #74829 by Aνέστης Αδαμίδης
Οπότε όποις θέλει να έχει ειδικό rank παρακαλείται να κάνει την αίτησή του στο GameWorld για να γίνει συντάκτης. \:D/

More
14 Sep 2010 14:33 #78489 by Aνέστης Αδαμίδης
Μόλις το πρόσεξα παιδιά. Πήρα προαγωγή και από Game Maniac έγινα Game Guru! =D> =D>

More
14 Sep 2010 14:36 #78490 by Ιβάν
Εγώ το έκανε με τον καλύτερο τρόπο! Αν θες δες στο Games Quiz! :mrgreen:

TheReaper wrote: Μόλις το πρόσεξα παιδιά. Πήρα προαγωγή και από Game Maniac έγινα Game Guru! =D> =D>

Εεμμ... αφού μόλις μπήκες μετά από πολύ καιρό άρχισες να ποστάρεις παντού! Έπρεπε να μίνεις στο Game Maniac!

Υ.Γ. Ρε BigBo$$ ποια η διαφορά του global moderator από τον moderator; Ή είναι το ίδιο;

More
14 Sep 2010 15:29 #78492 by Lalo007
Χαρειται οσο προλαβαινεται τα game guru σας...Σε λιγο θα ειμαι God class Global Gamer. \:D/ \:D/ \:D/

More
14 Sep 2010 15:38 #78494 by Ιβάν

Lalo007 wrote: Χαρειται οσο προλαβαινεται τα game guru σας...Σε λιγο θα ειμαι God class Global Gamer. \:D/ \:D/ \:D/

Μάπως σκοπεύεις να κάνεις 2000 postreply σε μια νύχτα; Άκου με, το θέμα δεν είναι να postάρεις συνεχός για να ανέβεις rank. Πρέπει να το απολαμβάνεις. Κάποια μέρα μπορεί να μην postάρεις καθόλου αλλά κάποια άλλη μέρα μπορεί να κάνεις 50 postreply γιατί θα έχει συζήτηση. Ο σκοπός είναι να το απολαμβάνεις. Κάποιος μπορεί να είναι επαγγελματίας από αυτά και να έχει μόνο 200 postreply, ενώ κάποιος άλλος μπορεί να έχει 5.000. Αυτό δεν συμαίνει ότι αυτός που έχει 200 postreply δεν ξέρει τίποτα! Καπίτο Λάζαρε;

More
14 Sep 2010 15:53 #78495 by thanasis
Συμφωνο με τον Alcatraz οτι τα post δεν εχουν καμια σημασια...Εξαλου μην ξεχναμε το ποσσο καιρο ειναι ο καθενας στο φορουμ....Ασχετο αλλα επειδη λεγατε καμια δεκαρια ακομη ποστ και εφτασα τα 1000 δηλαδη world class gamer...Και πιστευω ειναι λογικο αφου ειμαι στο φορουμ πανω απο ενα χρονο και ειμαι και mod σε καποια θεματα οποτε καλυτερα μην ασχολιστε με τα ranks :wink: