- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
δινατε 2 Total War για pc και 2 Cars για το xboxbillfrigas wrote: οι νικητες από το βιντεο του Game of the Year 2018 ποτε θα ανακοινωθουν;
Ταλαιπωρία έζησες γιατί δεν απάντησες ποτέ επί ένα μήνα όταν σου στείλαμε το email για το Game of the Year! Όλοι παρέλαβαν το δώρο τους εκτός από σένα! Σύμφωνα με τους όρους χρήσης για τους διαγωνισμούς:dimas.fk19 wrote: Ευχαριστώ πολύ. Ειλικρινά τέτοια ταλαιπωρία δεν έχω ξανά ζήσει, ένα ποντίκι κέρδισα εγώ ο άνθρωπος και δεν μου απαντήσατε ποτέ...2 μήνες τζάμπα κοίταγα κάθε μέρα εδώ στην ιστοσελίδα σας και στα email σας περιμένοντας την απάντηση σας και τίποτα...
ένα δώρο κέρδισα και χάρηκα τόσο πολύ που έκανα την υπομονή και περίμενα να μου στείλετε ένα email σας.Λέω εντάξει σας καταλαβαίνω δεν έχετε και πολύ χρόνο για να στείλετε το email γιαυτό και έκανα υπομονή αλλά περίμενα 2 μήνες και δεν μου απαντήσατε ποτέ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σας και τίποτα.
Αν ο νικητής ενός διαγωνισμού αργήσει να απαντήσει στο email που θα του στείλουμε για 30 ημέρες μετά την λήξη του διαγωνισμού τότε το GameWorld έχει δικαίωμα μετά τις 30 ημέρες να ξανακληρώσει το συγκεκριμένο δώρο.