Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Member of The Month (Σεπτέμβριος 2012)

More
30 Sep 2012 13:08 #112720 by Άγγελος Φασούλης

Ήρθε η ώρα να εκλέξουμε και το μέλος του μήνα! Εσείς ποιος πιστεύετε ότι το αξίζει για τον Σεπτέμβριο?

Για να ψηφίσετε απλώς κάντε reply το όνομα του μέλους που επιθυμείτε. Έχετε όλοι μία ψήφο(και μέλη και συντάκτες), αλλά μπορείτε να ψηφίσετε μόνο κάποιο μέλος του site που να μην ανήκει στο προσωπικό του Gameworld και φυσικά όχι τον εαυτό σας.

Μόλις ψηφίσετε δικαιολογήστε την ψήφο σας.

Εγώ κάνω την αρχή και ψηφίζω τον eliminator καθώς είναι ένα από τα πιο ενεργά μέλη στο forum και βοηθάει συνεχώς περνώντας τα άρθρα της κεντρικής στήλης στο forum.

Κατάταξη

eliminator (2 ψήφοι)
pokemon (1 ψήφος)
Asmilon (1 ψήφος)

Member of The Month

eliminator

Η συνέντευξη που πήραμε από τον eliminator:

[center:kkrtznbs] [/center:kkrtznbs]

1) Τι σου αρέσει περισσότερο από το Gameworld;

Κατά την γνώμη μου το δυνατό σημείο του GW είναι τα reviews και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό. Πλήρως αναλυτικά με δίκαιες βαθμολογίες και χωρίς ίχνος fanboyσμού σε αυτά σε κάνουν(αν τα ακολουθείς) να μη κλάψεις ποτέ τα λεφτά σου για κάποιο game.

2) Τι θα ήθελες να δεις από το Gameworld;

Το site έχει απογειωθεί δεν νομίζω πως χωρά πολλές βελτιώσεις ακόμα αλλά αυτό που θα επιθυμούσα να δω είναι περισσότερα αφιερώματα και video reviews! Αν εννοείτε τι νέο θα ήθελα να δω στο site θα απαντούσα τίποτα ήδη τα έχω δει όλα!

3) Πώς γνώρισες το Gameworld;

Πήρα PS3 και έψαξα ιστότοπο να κάνω τις ερωτήσεις μου(ήμουν άσχετος μέχρι τότε) μόλις βρήκα το GW(στο google) δεν το σκέφτηκα πολύ, έγινα μέλος!

4) Με τι είδους games ασχολείσαι και γιατί;

Με όλα τα είδη σχεδόν αλλά έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τα action. Η ατμόσφαιρα και το gameplay τα κάνει να ξεχωρίζουν πιο πολύ από τα υπόλοιπα games για αυτό και ασχολούμαι περισσότερο με αυτά.

5) Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο σου χρόνο;

Βόλτες, μουσική, gaming, έρευνα(διάφορα θέματα) κλπ.
The topic has been locked.
More
30 Sep 2012 14:47 #112723 by eliminator
draginfable

Υ.Γ. Τον Σεπτεμβριο λογω χρονου μπηκα ελαχιστα, ασε που αντιπαθω τις συνεντευξεις :twisted:
More
03 Oct 2012 17:53 #112831 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
pokemon

Επειδή ξέρει την τεχνολογία και λέει τεκμηριωμένα την άποψη του.
More
04 Oct 2012 18:52 #112900 by Kostas Milonas
Eliminator, για την συνεχη συνεισφορα του στο forum (και επειδη σιχαίνεται τις συνεντευξεις :P )

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR
More
04 Oct 2012 19:22 #112903 by Χριστιάνα Θάνου
Χμμμ... δύσκολη επιλογή. Έχω ξεχωρίσει πολλά μέλη τόσο λόγω του χιούμορ που κατέχουν, όσο και για τις γνώσεις και την αφοσίωση στο site( συμμετοχή,comments κάτω από άρθρα). Ψηφίζω Asmilon για αυτόν τον μήνα τον γιατί ήταν αρκετά ενεργός και συμμετέχων στο forum.
More
15 Oct 2012 12:50 #113331 by Άγγελος Φασούλης
Η συνέντευξη που πήραμε από τον eliminator:

[center:2e1vq8ee] [/center:2e1vq8ee]

1) Τι σου αρέσει περισσότερο από το Gameworld;

Κατά την γνώμη μου το δυνατό σημείο του GW είναι τα reviews και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό. Πλήρως αναλυτικά με δίκαιες βαθμολογίες και χωρίς ίχνος fanboyσμού σε αυτά σε κάνουν(αν τα ακολουθείς) να μη κλάψεις ποτέ τα λεφτά σου για κάποιο game.

2) Τι θα ήθελες να δεις από το Gameworld;

Το site έχει απογειωθεί δεν νομίζω πως χωρά πολλές βελτιώσεις ακόμα αλλά αυτό που θα επιθυμούσα να δω είναι περισσότερα αφιερώματα και video reviews! Αν εννοείτε τι νέο θα ήθελα να δω στο site θα απαντούσα τίποτα ήδη τα έχω δει όλα!

3) Πώς γνώρισες το Gameworld;

Πήρα PS3 και έψαξα ιστότοπο να κάνω τις ερωτήσεις μου(ήμουν άσχετος μέχρι τότε) μόλις βρήκα το GW(στο google) δεν το σκέφτηκα πολύ, έγινα μέλος!

4) Με τι είδους games ασχολείσαι και γιατί;

Με όλα τα είδη σχεδόν αλλά έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τα action. Η ατμόσφαιρα και το gameplay τα κάνει να ξεχωρίζουν πιο πολύ από τα υπόλοιπα games για αυτό και ασχολούμαι περισσότερο με αυτά.

5) Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο σου χρόνο;

Βόλτες, μουσική, gaming, έρευνα(διάφορα θέματα) κλπ.