Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Staff Member of The Month (Σεπτέμβριος 2012)

Poll: Ποιός πιστεύετε ότι είναι το Staff Member of The Month για τον μήνα Σεπτέμβριο; (was ended 2012-10-06 06:16:02)

Άγγελος Φασούλης (draginfable)
6 28.6%
Άντζελα Μαυρομάτη (fanlandria)
No votes 0%
Αντώνης Παπαθανασίου (akpe)
No votes 0%
Βασίλης Βασιλός (Tensazangetsu)
2 9.5%
Γιάννης Γεωργακόπουλος (Brutalus)
No votes 0%
Γιώργος Μαυρομάτης (georgecm)
No votes 0%
Γρηγόρης Βούλγαρης (rjhe)
No votes 0%
Κώστας Προμπονάς (Misfit)
No votes 0%
Μάνος Γρυπάρης (Manos)
4 19%
Μιχάλης Μητρόπουλος (halismi)
No votes 0%
Παναγιώτης Φλώρος (Ulagrand)
No votes 0%
Παντελής Δασκαλέλος (Lordwinter)
2 9.5%
Χρήστος Τσαντάκης (GgSicker)
No votes 0%
Χριστιάνα Θάνου (glamorous)
7 33.3%
Total number of voters: 4
Only registered users can participate to this poll
More
03 Oct 2012 16:13 #112818 by Killerpointsnipy
Εγώ ψηφίζω την Χριστιάνα γιατί είναι η καλύτερη κοπέλα συντάκτρια στο gameworld.
The topic has been locked.
More
03 Oct 2012 17:50 #112830 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγώ ψηφίζω Μάνο γιατί τόσο καιρό (χρόνια τώρα) μας τροφοδοτεί με νέα, ειδήσεις αμερόληπτα και με ένα "χομπίστικο" τρόπο που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά των gamer! Συν του ότι του αξίζουν και τα εύσημα για το gameworld.
More
03 Oct 2012 18:40 #112836 by Άντζελα Μαυρομάτη
Sorry guys! Ψήφισα την Χριστιάνα. Aπ΄τη μία είναι νέα συντάκτρια και απ΄την άλλη πολύ άξια γι' αυτό που κάνει! Έχει μπεί πολύ δυναμικά στο site.
More
03 Oct 2012 23:03 #112850 by Γιώργος
Εγώ ψήφισα Μάνο γιατί πολύ απλά είναι μηχανή. Προλαβαίνει τα πάντα. Όπως είπε και ο Παντελής αν κοιτάξουμε στο λεξικό την λέξη Multitasking θα λέει από δίπλα Μάνος Γρυπάρης.
Δεν είχα κανένα λεξικό στο σπίτι όμως και είπα να ψάξω στο Google. Τελικά το βρήκα! :D :lol: \:D/ Respect! :icon bow:

More
04 Oct 2012 00:21 #112854 by Βασίλης Βασιλός
Κλαίω με την φοτό! Εγώ ψήφισα Χριστιάνα τόσο για την εργασιομανία της, όσο και με το πως θέλω να δω τι θα πει στην συνέντευξη. Πάντως προβλέπεται ντέρμπυ!
More
04 Oct 2012 18:49 #112897 by Kostas Milonas
Ψηφιζοντας μονο ενα μελος του staff αδικω ολους τους αλλους που κανουν καταπληκτικη δουλεια, αλλα αφου δε μπορει να γινει αλλιως θα ψηφισω την Χριστιανα για την πολυ δυναμικη αρχη της.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR
More
04 Oct 2012 20:32 #112907 by George
Και εγω ψήφισα την Χριστιάνα για την καταπληκτική δουλειά που κάνει και γιατί δεν βλέπουμε και πολλές κοπέλες την σημερινη εποχή να εχουν τοσες γνωσεις γυρω απο τα video games και ζήλο για την δουλειά τους.