Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Giveaway: Μοιραστείτε κωδικούς Steam, Origin κτλ.

More
21 Aug 2013 12:56 #130731 by Σπύρος
Μιας και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω τα διπλά κλειδιά του bundle
(ποιου bundle; www.humblebundle.com/ ) χαρίζω εδώ σε όσα μέλη του φόρουμ δηλώσουν επιθυμία και έχουν πάνω από 20 post τα εξής κλειδιά για το ORIGIN:

Τα κλειδιά θα δοθούν με κλήρωση ανά τίτλο με το random.org
Δηλαδή: Όποιος επιθυμεί δηλώνει ένα παιχνίδι και θα μπει σε κλήρωση γι αυτό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αρκετά άτομα και το ζητήσει μόνο ένας θα πάει σε αυτόν.

Ο κωδικός θα σας σταλεί με PM.
Η κλήρωση θα γίνει βραδινές ώρες της Παρασκευής.
Επαναλαμβάνω τα κλειδιά είναι αυτά που μου περισσεύουν για το Origin και όχι για το Steam.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2013 10:47 #130773 by Αποστόλης Αναστασίου

grotenfrod wrote: Μιας και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω τα διπλά κλειδιά του bundle
(ποιου bundle; www.humblebundle.com/ ) χαρίζω εδώ σε όσα μέλη του φόρουμ δηλώσουν επιθυμία και έχουν πάνω από 20 post τα εξής κλειδιά για το ORIGIN:

Τα κλειδιά θα δοθούν με κλήρωση ανά τίτλο με το random.org
Δηλαδή: Όποιος επιθυμεί δηλώνει ένα παιχνίδι και θα μπει σε κλήρωση γι αυτό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αρκετά άτομα και το ζητήσει μόνο ένας θα πάει σε αυτόν.

Ο κωδικός θα σας σταλεί με PM.
Η κλήρωση θα γίνει βραδινές ώρες της Παρασκευής.
Επαναλαμβάνω τα κλειδιά είναι αυτά που μου περισσεύουν για το Origin και όχι για το Steam.

Δηλώνω εθελοντής άμα υπάρχει μέσα στο bundle και το BF3 :D :D \:D/ :icon bow: :icon applaud:

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
22 Aug 2013 10:53 #130774 by Σπύρος
Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει καθώς δεν πήρα το πλήρες πακέτο. Αν θέλεις πάντως κάποιο από τα άλλα και μπορείς να ανεχθείς το origin (εγώ δε μπορώ) εδώ βρίσκονται.

More
22 Aug 2013 11:21 #130776 by Αποστόλης Αναστασίου

grotenfrod wrote: Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει καθώς δεν πήρα το πλήρες πακέτο. Αν θέλεις πάντως κάποιο από τα άλλα και μπορείς να ανεχθείς το origin (εγώ δε μπορώ) εδώ βρίσκονται.

Το κανονικό το Bundle το έχω ... ωστόσο μπορώ να το δώσω σε φιλαράκια εκτός και αν δεν το επιτρέπει η κλήρωση αυτό τότε απόκλησέ με ... οι όροι δικοί σου .

More
22 Aug 2013 11:53 #130777 by Σπύρος
Πες σε έναν από τους φίλους σου να διαλέξει ποιο θα ήθελε και εγώ στο δίνω (αν δε βρεθεί μέχρι την Παρασκευή άλλος που να το θέλει). Έτσι κι αλλιώς ό,τι θέλεις μπορείς να το κάνεις, αρκεί να παιχτεί, μη πιάσει αράχνες σε καμιά library.
Απλά προτιμώ να φύγουν σε διαφορετικά άτομα οπότε αν δεν δηλώσει κανείς ενδιαφέρον θα τα χαρίσω στο xariseto να ξέρω πως θα πιάσουν τόπο.

More
22 Aug 2013 20:39 #130811 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Έμεινε κανένα κλειδάκι και για εμένα;

More
22 Aug 2013 20:44 #130813 by Βασίλης Καμακάρης
Αν είναι μέσα και εγώ για ένα παιχνιδάκι αν κάνει παρέα στο Dead space 3 και στο beta του Crysis 3 :P

More
22 Aug 2013 21:06 #130816 by Αποστόλης Αναστασίου

grotenfrod wrote: Πες σε έναν από τους φίλους σου να διαλέξει ποιο θα ήθελε και εγώ στο δίνω (αν δε βρεθεί μέχρι την Παρασκευή άλλος που να το θέλει). Έτσι κι αλλιώς ό,τι θέλεις μπορείς να το κάνεις, αρκεί να παιχτεί, μη πιάσει αράχνες σε καμιά library.
Απλά προτιμώ να φύγουν σε διαφορετικά άτομα οπότε αν δεν δηλώσει κανείς ενδιαφέρον θα τα χαρίσω στο xariseto να ξέρω πως θα πιάσουν τόπο.

Λοιπον θελω το Medal Of Honor αν εμεινε κλειδακι :D \:D/ Σε ευχαριστω παντως ... θα το δωσω σε ενα φιλαρακι ... που το θελει ;)

More
22 Aug 2013 21:26 #130817 by Σπύρος
Οκ
Medal of Honor για τον General.
Βασίλη και alien διαλέξτε όποιο από τα υπόλοιπα θέλετε.

More
22 Aug 2013 21:27 #130818 by Φίλιππος Δαουκόπουλος