Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sonic the Hedgehog

More
03 May 2014 23:14 #144100 by lampadas
Replied by lampadas on topic Sonic the Hedgehog
Το πρώτο μου παιχνίδι με το τότε καινούργιο master system μου.....τα λόγια είναι περιττά το συγκεκριμένο παιχνίδι το ξέρω από έξω έχω λιώσει πολλές ώρες μιας και λόγο ηλικίας τα οικονομικά ήταν περιορισμένα και οι κασέτες που είχα ήταν λίγες.Όταν πάλι "πήδηξα" σε νέα κονσόλα mega drive και άκουσα το Sega sound intro και είδα το παιχνίδι στα 16 bit ξέφυγα.Η αλήθεια πάντως είναι πως
όσο φανταχτερός και να ήταν ποτέ δεν με άγγιξε όσο ο mario στην πειρατική μου κονσόλα......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2014 15:04 #152188 by Αθανάσιος Κοτζαραπης
παιδικός έρωτας,ειδικα το Sonic chaos στο gamegear, πουμπορουσα να λιωνω με τις ωρες χωρις να φωναζουν οι αλλοι που θελαν να δουν τηλεοραση

More
14 Nov 2014 16:41 #152201 by Σωτήρης
Replied by Σωτήρης on topic Sonic the Hedgehog
Ένα από τα άξια παιχνίδια που πέρασαν από τα χέρια μου ποτέ....

More
26 Oct 2016 14:17 #188974 by The Zexster
Replied by The Zexster on topic Sonic the Hedgehog
Το Sonic Utopia αποτελεί την προσπάθεια από δύο fans να μεταφέρουν το κλασσικό Platform σε έναν ανοιχτό 3D κόσμο. Το αποτέλεσμα παρότι σε prototype ακόμα είναι πολύ καλό!

Μάλιστα τα έκαναν όλα μόνοι τους. Δηλαδή φτιάξανε από το τίποτα τα μοντελά, animations, textures κλπ. και ακόμα και η graphics engine είναι δικιά τους. Πραγματικά χαρά στο κουράγιο τους.

Αν είστε fans μπορείτε ήδη να το δοκιμάσετε. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση.

More
25 Dec 2018 00:47 - 25 Dec 2018 00:48 #221913 by Μάρκος Ασκανιάν

Ο διάσημος μπλε σκατζόχοιρος που μας χάρισε αξέχαστες στιγμές απο την δεκαετία του '90 όταν πρωτοεμφανίστηκε, έως την σήμερον ημέρα, εξελίχτηκε σε αντικείμενο λατρείας για πολλούς και διάφορους λόγους. Με την υπερταχύτητα που είδαμε για πρώτη φορά σε Platform κέρδισε το ενδιαφέρον όλων των gamers και αποτέλεσε ένα από τα πιο πετυχημένα video games της Sega, του Mega Drive αλλά και αναγνωρισιμότητα ως ένα από τα καλύτερα games γενικότερα. Σε αυτό το topic θα συζητάμε για τον συμπαθητικό μπλε σκαντζόχοιρο.

Adododo!!!
Last edit: 25 Dec 2018 00:48 by Μάρκος Ασκανιάν.
The following user(s) said Thank You: Άκης Ζαχαριάδης

More
05 Jan 2019 02:04 - 05 Jan 2019 02:05 #222208 by Μάνος Γρυπάρης

Διαβάστε το review

Δεν το είχα τερματίσει ποτέ αλλά το review του Μάρκου Ασκανιάν με έψησε. Γράφτηκε εδώ και μέρες έπρεπε να υπάρχει στην library του GameWorld.gr χρόνια τώρα. Επικό για την εποχή Platform, με γρήγορο gameplay, αξέχαστα boss fights και πολλά κρυφά μυστικά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 05 Jan 2019 02:05 by Μάνος Γρυπάρης.

More
05 Jan 2019 12:04 #222217 by Ελένη Παρούτογλου
Αγάπη μόνο στον Sonic the Hedgehog έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές!

More
04 Jul 2020 20:23 #236241 by Giorgos Tsolaridis
Ο Kanye West παίζει Sonic the Hedgehog 2
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter.

Ο ράπερ Kanye West παίζει Sonic the Hedgehog 2 στο Mega Drive του, σε ένα νέο βίντεο που έχει ήδη γίνει viral.

Το βίντεο που θα δείτε τραβήχτηκε από τον Kid Cudi και δημοσιεύτηκε στο Twitter. Σε αυτό ο Kanye West παίζει το δεύτερο stage του παιχνιδιού, όπου νικάει τον Doctor Eggman. "Αυτός είναι ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Jim Carrey" λέει ο Kanye West στην κάμερα, αναφερόμενος στην ταινία Sonic.

Παίζοντας, ο Kanye West λέει επίσης το πόσο πολύ ο γιος το λατρεύει τον Sonic, καθώς είναι ο αγαπημένος του χαρακτήρας, ενώ λέει τα καλύτερα λόγια για το στυλ που είχε το Mega Drive στο animation. Στο τέλος ο διάσημος ράπερ δυσκολεύεται κάπως να νικήσει τον Eggman, καθώς δεν του μένουν καν δαχτυλίδια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
12 Aug 2020 16:20 #237469 by Giorgos Tsolaridis
Το μυστηριώδες άγαλμα του Sonic που βρέθηκε στα βουνά της Ιαπωνίας επισκευάστηκε
Πλέον είναι σαν καινούργιο.

Ένα μυστηριώδες άγαλμα του Sonic είχε βρεθεί το 2015 από YouTubers που έκαναν βόλτες με τις μοτοσυκλέτες τους στα βουνά της Ιαπωνίας.

Το άγαλμα είχε υποστεί ζημιά λόγω φθοράς μετά από τόσα χρόνια (υπολογίστηκε ότι κατασκευάστηκε το 2009), κυρίως στη μύτη του που ήταν σπασμένη. Ωστόσο πλέον επισκευάστηκε και παρουσιάστηκε εκ νέου μέσω του καναλιού Badnik Mechanic στο YouTube.

Update: Σύμφωνα με πληροφορίες, το άγαλμα τοποθετήθηκε αρχικά στο SegaWorld και πουλήθηκε σε δημοπρασία. Ο αγοραστής του μένει σε ένα δρόμο πίσω από το άγαλμα.

More
21 Aug 2020 13:19 #237690 by Giorgos Tsolaridis
Astropede: Το ακυρωμένο project της SEGA που θα βρισκόταν στο ίδιο σύμπαν με το Sonic the Hedgehog

Δείτε τα πλάνα από το gameplay βίντεο που διέρρευσε.

Η SEGA προγραμμάτιζε να κυκλοφορήσει το Astropede. To Astropede ήταν ένα game της SEGA το οποίο θα βρισκόταν στο ίδιο σύμπαν με το Sonic Hedgehog, όμως τελικά το όλο εγχείρημα ακυρώθηκε.

Το Segabits δημοσίευσε πρόσφατα μια αναφορά για το game καθώς και ένα συμπληρωματικό βίντεο από το gameplay του παιχνιδιού στο Youtube. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Ο Astropede φαίνεται αρκετά πιο θυμωμένος σε αρκετά concept art που έχουν δημοσιευθεί. Για αυτό ίσως ευθύνεται ο Sonic καθώς είναι αρκετά πιο γρήγορος από αυτόν.

Ο Craig Stitt στη σελίδα του Sega Retro gamers, πρώην artist designer της SEGA, δήλωσε: "Όταν εγώ και ο συνάδελφος μου Ken Rose πήγαμε στη δουλειά συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να χρησιμοποιήσω αρκετά στοιχεία και μοτίβα για να σχεδιάσω τον Astropede από το Hidden Palace Zone από το Sonic 2 ως βασική δομή. Προφανώς μου άρεσε πολύ αυτό το μικρό έργο τέχνης".