Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Super Mario Bros 1-3 (NES)

More
26 Oct 2007 01:53 #38227 by Μάνος Γρυπάρης
Κατά πολλούς πρόκειται για την καλύτερη σειρά Platform όλων των εποχών! Δημιουργήθηκε για την κονσόλα τρίτης γενιάς NES της Nintendo (που ήταν και η πρώτη μεγάλη της επιτυχία) και μεγαλούργησε την δεκαετία του '80!

Το Super Mario Bros. ήταν η πρώτη επιτυχημένη απόπειρα της Nintendo να εισβάλει στις δυτικές αγορές. Γι' αυτό και είχε στο σενάριό του δύο αδέρφια, τον Mario και τον Luigi. Ο κόκκινος κι ο πράσινος υδραυλικός μπήκαν στα σπίτια μας και μας κατενθουσίασαν με το gameplay, τους εχθρούς, τα power-ups, αλλά και multiplayer τους, αφού παίζονταν και με 2 παίκτες μέσω hotseat.

Δείτε τα reviews
Super Mario Bros 1-3
Super Mario Bros 3

Όσοι έχετε Wii Virtual Console μπορείτε να το κατεβάσετε. Το παιχνίδι βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων και παίζεται ανελλιπώς μέχρι και σήμερα.

Speed Runs
Super Mario Bros. 1
[youtube:2r84ftff]
[/youtube:2r84ftff]

Super Mario Bros. 2

Super Mario Bros. 3

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Mar 2014 23:38 #141365 by Κοσμάς Κ. Φλωρής

Super Mario Bros! Για τους περισσότερους από εμάς η σειρά αυτή είναι συνώνυμη με τα παιδικά μας χρόνια. Και σίγουρα σχεδόν όλοι ελπίζουμε στο η πριγκίπισσα Peach να απαγάγεται πιο συχνά απο τον Bowser για να συντροφεύουμε τον Mario σε νέες περιπέτειες!

Ετοίμασα το πρώτο μου Review πάνω στον κόσμο του Super Mario για το φανταστικό Super Mario Bros 3, ένα platform που παρά τα χρόνια του (σχεδόν ίσα με τα δικά μου) καταφέρνει ακόμα να είναι ευχάριστο και πορωτικό!

Είχα πάντα ένα θέμα με τα retro παιχνίδια εκτός των παλιών Zelda αλλά με το Mario Bros 3 αναθεώρησα. Συστήνεται άφοβα σε όλους!

Διαβάστε το review του Super Mario Bros 3

More
12 Jul 2016 00:01 #184140 by Πιέρρος Φουστέρης
2 δευτερόλεπτα χρειάστηκε το TASBOT (TAS = tool-assisted speedrun) για να ολοκληρώσει το Super Mario Bros 3! Διαβάστε πώς στη σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
12 Jul 2016 00:28 #184153 by Xristina Mousiou
Α καλά.Κι εμείς θελαμε μια ολοκληρη μερα οταν ειχε βγει για να το τερματίσουμε!
Τι μου θύμισες τώρα... :-)

More
05 Jan 2019 02:43 #222210 by Μάνος Γρυπάρης
Super Mario Bros. 2 review

Η συγκεκριμένη κριτική υπάρχει από πέρυσι στο site και κάπως έτσι είχαμε συμπληρώσει την τριλογία. Έχοντας τερματίσει και τα τρία Super Mario θεωρώ το δεύτερο μέρος ως το υποδεέστερο. Καταρχήν η χρωματική του παλέτα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Κατά δεύτερον δεν δόθηκε βάση στις δυνάμεις του Super Mario. Τότε ο Shigeru Miyamoto πειραματίστηκε πολύ. Θέλησε να μεγαλώσει την παρέα και να εισάγει ως playable από τον πρώτο παίκτη και τους Luigi, Toad και Princess Toadstool δίνοντάς τους ξεχωριστές δυνάμεις. Επίσης υπήρχαν αρκετοί ίδιοι εχθροί και επαναλήψεις στα levels. Τελικά είδε ότι δεν του βγήκε και εξέλιξε την αρχική συνταγή στο μετέπειτα απόλυτα επιτυχημένο Super Mario Bros. 3. Φανταζόμαστε όλοι ότι από τότε ακολουθεί την ίδια συνταγή με τον Super Mario πρωταγωνιστή για να μην γίνει κανένα..."ατύχημα" όπως τότε. Και αφού η συνταγή πετυχαίνει εξακολουθεί να την εφαρμόζει.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 Jan 2020 22:35 #231034 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε εδώ ένα ψεύτικο speedrun του Super Mario Bros.:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)