Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sega Mega Drive Classics

More
31 May 2018 13:39 #215210 by Μάρκος Ασκανιάν

Τι και αν έχουν περάσει σχεδόν 28 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του Mega Drive στη χώρα μας;

Eτοιμαστείτε να ξαναζήσετε επικές συγκινήσεις, τις ίδιες όπως τότε, με ό,τι πιο κλασσικό κυκλοφόρησε ποτέ στο θρυλικό Mega Drive. Όλα τα παιχνίδια της συλλογής της SEGA επανήλθαν ενισχυμένα, καθώς διαθέτουν πλέον δυνατότητες save και rewind, online και τοπικό multiplayer δύο παικτών και ρύθμισης των πλήκτρων.

Το Sega Mega Drive Classics περιλαμβάνει 50+ games της πάλαι ποτέ κονσόλας της Sega, που απευθύνονται κυρίως στους casual οπαδούς του retro gaming. Οι φανατικοί σίγουρα θα έχουν ήδη συμπληρώσει μια πιο ολοκληρωμένη συλλογή, ενώ ακόμα και όσοι ξεκινούν τώρα να ασχολούνται με το αντικείμενο, έχουν αρκετές εναλλακτικές.

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2018 00:37 #215281 by Μάρκος Ασκανιάν
Άτιμο πράγμα η νοσταλγία. Παίρνοντας στα χέρια μου αυτή τη συλλογή ξύπνησαν αρκετές αναμνήσεις που είχα με το "χαζοκούτι" της SEGA. Ώρες ατελείωτες με τον ταχυ-σκαντζόχοιρο, το video με τον Μάνο στο Retrogamers και άλλα πολλά. Πολυαγαπημένη κονσόλα με πολυαγαπημένους τίτλους. Σίγουρα δε θα βρείτε εδώ games από third-party εταιρείες (όπως το απίστευτο για εμένα Robocop VS Terminator) αλλά υπάρχουν τίτλοι για όλα τα γούστα. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε το review μου εδώ.

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.