Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Virtua Striker

More
04 Jan 2016 01:20 #174696 by Μάνος Γρυπάρης

Ένα από τα αγαπημένα μου arcade games. Ο λόγος που καταφέραμε να "ξεκολλήσουμε" στις αίθουσες coin-op από τα Tehkan World Cup και τα Tecmo World Cup, μόνο και μόνο για να "κολλήσουμε" άσχημα μαζί του.

Ο λόγος για το Virtua Striker. Το πρώτο μεγάλο 3D ποδοσφαιράκι που μας καθήλωσε στα Arcade, βάζοντάς μας στη διαδικασία να επιλέξουμε την αγαπημένη μας εθνική ομάδα. Τα 3D πολύγωνα που δημιούργησε η Sega -σήμερα ξεπερασμένα- ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους. Μειονέκτημα βέβαια στο gameplay η κάμερα, καθώς προσπαθούσαμε είτε με προωθημένες μπαλιές να βρούμε επιθετικό και να στείλουμε με ακρίβεια την μπάλα στα δίχτυα (συρτό ή 3/4 δύναμης) είτε με σέντρες, να κάνουμε button mashing στο σουτ και να καρφώσουμε την μπάλα στα δίχτυα με ψαλιδάκι ή κεφαλιά.

Παίζοντας Virtua Striker είχα την τύχη να γνωρίσω κι έναν από τους μακροβιότερους φίλους μου. Τον πελάτωνα κλασικά σε κάθε ματς καθότι είχα "κάψει" περιουσίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Διαβάστε το σχετικό retro review

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jan 2016 10:01 #174712 by Omnibot
Replied by Omnibot on topic Virtua Striker
Το είχα προλάβει στα arcades και ήταν πολύ διασκεδαστικό. Το sequel στο Dreamcast ήταν ακόμα καλύτερο!

More
03 Apr 2016 10:40 #179286 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Virtua Striker
το αγαπημενο μου..
μαζι με 3-4 ακομα..
αφησε εποχη,δεν μπορει να περιγραφει το συναισθημα που σου εβγαζε το παιχνιδι,παιζοντας το!