Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Retro games sale

More
26 Oct 2015 15:11 #170205 by Μάρκος Ασκανιάν
Σαν μέγας game hunter, αναζητώ αρκετά retro games. Συνήθως, η εύκολη λύση ήταν το e-bay αλλά τώρα με τα capital controls έχω μείνει αρκετά πίσω. Σε αρκετά καταστήματα εδώ στην Αθήνα, βλέπω κάτι τιμές εξωπραγματικές και μη με παρεξηγείτε, δεν είναι ότι είμαι τσιγκούνης, αλλά 35Ε για ένα μεταχειρισμένο game για GameCube χωρίς manual και χωρίς την αυθεντική του θήκη δεν είναι πάρα πολλά; Για να μη πω για τη συλλεκτική Warhammer: Space Marine την οποία καινουργια τη βρήκα 35Ε και μεταχειρισμένη 90! Θέλει αρκετό ψάξιμο η όλη φάση αλλά πραγματικά με ενοχλεί πάρα πολύ αυτή η εκμετάλλευση και οι απαντήσεις του τύπου: "'Εχω και ένα ενοίκιο να πληρώσω..."

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Oct 2015 16:51 - 26 Oct 2015 16:52 #170214 by Γιώργος Λόλας
Αυτό είναι το θέμα, ότι τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα δεν κατεβάζουν τις τιμές ποτέ, όχι μόνο σε προϊόντα τεχνολογίας, αλλά γενικότερα, με την γνωστή δικαιολογία που ανέφερες κι εσύ. Στο Αμέρικα βρίσκεις παλιά games ακόμα και με 1-2 δολάρια σε καλάθια. Εδώ θα πρέπει να σου βγει η πίστη και ακόμα και έτσι, θα τα χρυσοπληρώσεις.

Αν γνωρίζει πάντως κανείς κάποιο μαγαζάκι που μπορούμε να βρούμε φθηνά retro games, ας ενημερώσει. Βάλε και μια αγγελία αν δε το έχεις κάνει ήδη btw :)
Last edit: 26 Oct 2015 16:52 by Γιώργος Λόλας.

More
27 Oct 2015 09:55 #170236 by Μάρκος Ασκανιάν
Μάλλον για εκεί το κόβω να καταλήγω αν και αρκετοί ιδιώτες είναι χειρότεροι κι από τους καταστηματάρχες! :-P :-P :-P

Adododo!!!