Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια ήταν τα πρωτα games που παιξατε?

More
06 Oct 2013 01:18 - 01 Oct 2015 22:20 #133347 by Nikos7g7r7
Ποια ήταν τα προτα games που εχετε παιξει και σας εχουν μεινει αξεχαστα?
Εμενα ειναι τα Command and conquer, Dune 2, Need for speed 2, G-nome και Tomb Raider 3.
Last edit: 01 Oct 2015 22:20 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Oct 2013 02:34 #133348 by Γιώργος Εγγλέζος
Πρώτο game που θυμάμαι να είχα παίξει ήταν το Tekken 2, στο PS1 τότε..! Δεν μπορώ να πω ότι διαφέρει και πολύ από τα νεότερα παιχνίδια Tekken! Επίσης με θυμάμαι να λιώνω για πρώτη φορά μπροστά σε υπολογιστή όταν έπαιζα το επικό FIFA '98 : Road to France, με το τέλειο 5x5 γηπεδάκι και την δυνατότητα να παίζουν 2 παίκτες. Ένας χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο και άλλος χρησιμοποιώντας το ποντίκι!

More
06 Oct 2013 12:38 #133355 by Argiris Papaioannoy
Itacante και το ειχα αγορασει με ενα περιοδικο αν θυμαμαι καλα! Και το Cultures που μου το εδωσε ενας φιλος. Για PC αυτα... Παλια ειχα περισσοτερο εφεση στις κονσολες ^^

More
06 Oct 2013 13:30 #133359 by Petros

Senzin wrote: Itacante και το ειχα αγορασει με ενα περιοδικο αν θυμαμαι καλα! Και το Cultures που μου το εδωσε ενας φιλος. Για PC αυτα... Παλια ειχα περισσοτερο εφεση στις κονσολες ^^

oh το Itacante πρώτη φορά το ακούω αυτό το παιχνίδι :O εγώ το πρώτο μου παιχνίδι ήταν ένα Box Sliding game. μετα βεβαια πείρα το Total Annihilation το πρώτο μου PC game καθαρά

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
06 Oct 2013 13:54 #133367 by Γιάννης Σκιαδάς
Το fifa 1998, fly simulator, halo combat evolved(πρώτο παιχνίδι στο xbox) και ένα άλλο με αυτοκίνητα στο xbox που δεν θυμάμαι το όνομά του..αυτό που θυμάμαι σε αυτό το παιχνίδι είναι οι δύο πόλεις το Παρίσι και η Ουάσινγκον..αν θυμάται κάποιος να μου πει ποιο παιχνίδι είναι! Τώρα που το θυμήθηκα όταν πάω σπίτι μου θα πάω να το παίξω(το παιχνίδι)!

More
06 Oct 2013 14:01 #133369 by Argiris Papaioannoy

JaCk_RiDeR wrote:

Senzin wrote: Itacante και το ειχα αγορασει με ενα περιοδικο αν θυμαμαι καλα! Και το Cultures που μου το εδωσε ενας φιλος. Για PC αυτα... Παλια ειχα περισσοτερο εφεση στις κονσολες ^^

oh το Itacante πρώτη φορά το ακούω αυτό το παιχνίδι :O εγώ το πρώτο μου παιχνίδι ήταν ένα Box Sliding game. μετα βεβαια πείρα το Total Annihilation το πρώτο μου PC game καθαρά

και μαλιστα στα Ελληνικα παρακαλω! :mrgreen:

More
09 Oct 2013 17:02 #133555 by Angelos Policymaker
Super Nintendo με super mario/mario kart/ street fighter/mortal kombat

Παράλληλα windows 95 με doom/street fighter/μαχητικά αεροπλάνα με joystick κτλ....

Έπειτα απέκτησα τη πρώτη μου κονσόλα, sega master system 2!

More
09 Oct 2013 17:10 #133566 by paul
c&c red alert 2, tomb raider :(

More
09 Oct 2013 17:14 #133572 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Pokemon Yellow,ενώ από παιχνίδια κονσόλας και pc τα πρώτα ήταν Grand Prix 4,SpiderMan 2000 και Pokemon Stadium.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
15 Oct 2013 22:57 #134006 by Ανδρέας Σταυρογιάννης