Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
geololj wrote: Πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσω να φτιάχνω κι εγώ την δική μου. Έχω το PC, την οθόνη και τα ξύλα και το μόνο που χρειάζομαι είναι τα κουμπιά και οι μοχλοί. Σκεφτόμουν να πάω στην λύση του X-Arcade Tankstick, αλλά θέλω να δω μήπως το βρω φθηνά μεταχειρισμένο. Αλλιώς θα ψάξω μεμονομένα buttons και joysticks, μήπως βρω εδώ στην Ελλάδα.
Σκέφτομαι να φτιάξω ένα bartop και όχι όρθια καμπίνα, για να μπορώ να το μεταφέρω και εύκολα.
vaggos_vankel wrote:
geololj wrote: Πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσω να φτιάχνω κι εγώ την δική μου. Έχω το PC, την οθόνη και τα ξύλα και το μόνο που χρειάζομαι είναι τα κουμπιά και οι μοχλοί. Σκεφτόμουν να πάω στην λύση του X-Arcade Tankstick, αλλά θέλω να δω μήπως το βρω φθηνά μεταχειρισμένο. Αλλιώς θα ψάξω μεμονομένα buttons και joysticks, μήπως βρω εδώ στην Ελλάδα.
Σκέφτομαι να φτιάξω ένα bartop και όχι όρθια καμπίνα, για να μπορώ να το μεταφέρω και εύκολα.
Παρε εσυ την αποφαση και ολα τα υπολοιπα γινονται
Aelaos wrote: Ενας Φίλος μου , μου χάρησε ένα παλιό arcade και σιγά προσπαθώ να το διορθώσω . Το κακό είναι ότι δεν έχει πλακέτα παιχνιδιού , και στην αρχή σκέφτηκα να συνδέσω ένα PC , αλλά αυτό θα μου έβγαινε σχετικά ακριβό . Είδα όμως τις εξής πλακέτες Jamma που έχουν πολλά παιχνίδια και προσανατολίζομαι προς τα εκεί . Έχει κανείς εμπειρία με αυτά ;
www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Game-Elf-500-In-1-Jamma-...k-With-CGA-VGA/1849120218.html
www.aliexpress.com/item/HD-Newest-CGA-VGA-OUTPUT-400-in-1-hi...lti-game-board/1898529849.html