Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Πωλείται] Coolermaster cosmos s + dot matrix printers

More
20 Feb 2011 16:15 #90065 by Ανδρέας Γρυπάρης
Πουλάω το καλό μου το κουτάκι (CoolerMaster Cosmos S RC1100), είναι ακριβώς όπως το αγόρασα, δεν έχει υποστεί δηλ κακή μεταχείριση ούτε έχω κάνει καμία απολύτως επέμβαση πάνω του. Έχω κάθε εξάρτημα που συνοδευόταν μαζί με το κουτί. Πλαϊνός ανεμιστήρας, συρτάρια κ.α. ΟΛΑ κομπλέ.
Πληροφορίες : www.coolermaster.com/microsite/Cosmos_S/

Στα 150Ευρώ, έχω την απόδειξη αγοράς από plus4u στα 220~.
Δίνεται και με υδρόψυξη(τριπλό ψυγείο XXL, ρεζερβουάρ μεγάλο εύκολο στη χρήση και αντλία 1200lt/h της laing) στα 250Ευρώ χωρίς waterblock, διαλέγετε εσείς αυτό που σας αρέσει για τον επεξεργαστή η και την κάρτα γραφικών σας ακόμη.
Θα πάρετε bonus σωλήνες και ανταλλακτικά.

Σας χαρίζω και ένα για CPU waterblock το οποίο μου έπεσε κάτω από βλακεία μου και το κόλλησα με πολυεστέρα, αλλά δουλεύει καλά χωρίς πρόβλημα και δεν κάνει διαροές.

Βρίσκωμαι Αθήνα, γίνεται και αποστολή πανελλαδικά με δικά μου έξοδα μέσω ΚΤΕΛ κατόπιν κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Επίσης υπάρχουν εκτυπωτές Dot matrix, ένας Star LC 24-200, ένας epson και ένας star LC 100, ΟΛΟΙ δουλεύουν κανονικά, μελάνια αγοράζετε με 6 Ευρώ. (τσάμπα είναι)
Τιμές για τον κάθε εκτυπωτή : 80Ευρώ
Καινούριοι έχουν πάνω από 180Ευρώ, κατάλληλοι για καταστήματα για αποδείξεις και τιμολόγια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Mar 2011 21:50 #90660 by spyragge
Καλησπέρα φίλε, το έδωσες?

More
11 Mar 2011 21:25 #90862 by Ανδρέας Γρυπάρης
καλησπέρα, στον κάθε χρήστη υπάρχει η επιλογή "PM" σε κάθε post ώστε ο ένας χρήστης να μπορεί να "μιλάει" με τον άλλο προσωπικά στις αγγελίες.

στο θέμα μας τώρα

Τα προϊόντα υπάρχουν ακόμη, επικοινωνήστε μαζί μου η με PM η με mail στο pokemaster640@yahoo.com.au

Ευχαριστώ

EDIT: μόλις είδα ότι στο forum υπάρχουν ελλείψεις, όταν στέλνει ο άλλος PM ΠΡΕΠΕΙ να βγαίνει παραθυράκι προειδοποίησης και να αποστέλλεται αυτόματα mail, βλακεία που δεν υπάρχει αυτό.

More
04 Apr 2011 16:27 #91636 by Ανδρέας Γρυπάρης
έμεινε ο epson, το κουτί, και η υδρόψυξη. Οι τιμές δεν αλλάζουν.

More
25 Apr 2011 14:51 #92403 by Ανδρέας Γρυπάρης
www.coolermaster.com/product.php?product_id=3947
ακόμη διαθέσιμο, καμία αλλαγή τιμής, ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ PM ΜΕ ΠΑΖΑΡΙΑ (spyragge & ΣΙΑ), ΕΛΕΟΣ!, δεν το χαρίζω το κουτί, 1000 φορές να το κρατήσω.
A)150Ευρώ με όλα τα παρεκλομενά του
B)250Ευρώ με όλα τα παρεκλομενά του + ολοκληρωμένη υδρόψυξη + δώρο waterblock για όλα τα sockets.
.&-
Δέχομαι ανταλλαγή με Nintendo DSi XL η 4870Χ2 (πάει -150Ευρώ επι του συνόλου ότι διαλέξετε, Α η Β). Διαφορετικά αν έχετε κάτι σε :
Pokemon Soul Silver (DS)
Pokemon Black η Pokemon White(DS)
Pokemon Pearl (DS)
Pokemon Puzzle league(Game boy color)
Pokemon BOX (Game Cube)
Pokemon Torzei(DS) (λέγεται και pokemon link νομίζω)
Motorola V8 (Red Classique) η Luxury(gold)
κάνω μείωση τιμής.

πουλάω επίσης zip drive 750MB USB external 30Ευρώ.

[img

[img

More
29 Apr 2011 00:48 #92656 by Ανδρέας Γρυπάρης
το κουτί πουλήθηκε, έμεινε η υδρόψυξη με 3πλο ψυγείο, σωλήνες, αντλία, ρεζερβουάρ και δώρο το waterblock! μόνο με 100Ευρώ. Ψάχνω ακόμη για DSi XL + pokemon games.