Καλησπέρα!
1) Πωλείται Playstation 2 Slim Black Console Τσιπαρισμένη και δουλεύει άψογα (το πουλάω γιατί αγόρασα το PS3 !)
Μαζί με την κονσόλα δίνω :
01. 1 x SONY CONTROLLER BLACK OFFICIAL (υπάρχει και η αρχική συσκευασία για όποιον θέλει)
02. 1 x JOYTECH 2.4 GHz WIRELESS CONTROLLER (JS109Ht2) (υπάρχει και η αρχική συσκευασία για όποιον θέλει)
03. 1 x SONY MEMORY CARD 8MB OFFICIAL (υπάρχει και η αρχική συσκευασία για όποιον θέλει)
04. 1 x SONY VERTICAL STAND BLACK (Κάθετη βάση)
05. 1 x SONY REMOTE CONTROL BLACK (υπάρχει και η αρχική συσκευασία για όποιον θέλει)
Μαζί με την κονσόλα έρχονται δύο παιχνίδια : GRAN TURISMO 4 + GOD OF WAR (Platinum Edition) (Αυτά τα δύο δεν τα πουλάω ξεχωριστά...)
- Ακόμα έχω πάνω από 200 DVD-R σε παιχνίδια....(Για αποφυγή παρεξηγήσεων τα DVD-R δεν ΤΑ ΠΟΥΛΑΩ, τα προσφέρω σε όποιον αγοράσει την κονσόλα και τα θέλει!!!)
Το μοντέλο της κονσόλας είναι
SCPH - 700004, FORMAT : PAL
Είναι αγορασμένη από το πλαίσιο το 2005 (υπάρχει και απόδειξη) - όλα τα παραπάνω τα είχα αγοράσει 250 ευρώ + 100 ευρώ για το τσιπάρισμα = 350 ευρώ
Τα πουλάω όλα μαζί στα
180 ευρώ !!!!
2 ) Πωλούνται τα παρακάτω παιχνίδια για PS2 :
01. DEVIL MAY CRY 15 ευρώ
02. DEVIL MAY CRY II (2-Discs) 15 ευρώ
03. DEVIL MAY CRY III (2-Discs + Monster Hunter) 15 ευρώ
04. DEVIL MAY CRY III : Special Edition 15 ευρώ
05. METAL GEAR SOLID II : Sons Of Liberty (2-Discs - bonus dvd + comic) 25 ευρώ
06. METAL GEAR SOLID III : Snake Eater 15 ευρώ
07. TIMESPLITTER FUTURE PERFECT 5 ευρώ
08. SUMMONER 15 ευρώ
09. SUMMONER II 15 ευρώ
10. ONIMUSHA : Warlords 12 ευρώ
11. ONIMUSHA II 12 ευρώ
12. ONIMUSHA III :Special Edition (2-Discs + Slipcase) 20 ευρώ
13. BURNOUT III : Takedown 12 ευρώ (Προστέθηκε τώρα!!!)
14. ACTION REPLAY MAX EDITION ( + 16MB Flash Drive) 20 ευρώ
Τα παιχνίδια είναι σε πολυ καλή / άριστη κατάσταση, με όλα τους τα βιβλιαράκια .....
Θα προτιμούσα να φύγουν όλα μαζί (- θα δώσω προτεραιότητα σε όποιον τα θέλει όλα....) - τα δίνω
150 ευρώ (όποιος θέλει να του τα στείλω ταχυδρομικά δικά μου!!! - ισχύει μόνο αν κάποιος τα αγοράσει όλα...)
Ακόμα δίνoνται :
PC GAME : RIPPER - Take 2, 6-CD Adventure 20 Ευρώ (Πολύ καλή κατάσταση)
Φυσικά καλύτερη τιμή σε όποιον θέλει και αυτά....
Φωτογραφία εδώ :
img43.imageshack.us/i/resizest.jpg/
Για οποιαδήποτε απορία καθώς και για φωτογραφίες στείλτε μου p.m.
Ευχαριστώ!!!