Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πωλείται Nintendo Wii [SOLD]

More
24 Feb 2009 15:31 - 03 Sep 2009 02:08 #50878 by Μπάμπης Χαραλάμπους
SOLD ΠΩΛΗΘΗΚΕ!

Πωλείται Nintendo Wii (Sports Pack) σε άριστη κατασταση με 2 Wii Remote, 2 Wii Nunchuck, 1 Game Cube Controller, 1 Memory Card Game Cube 16MB και τα εξης παιχνίδια: Call of Duty 3, Mario Kart Wii (Wii Wheel Included), Obscure 2, Sonic and The Black Knight και το Metal Gear Solid: The Twin Snakes (GameCube) (εννοειται πως υπάρχει και το Wii Sports γιατι όπως ειπα και παραπάνω ειναι το Sports Pack). Ολα μαζι σας τα πουλαω μονο €290, κοντα δηλαδή στην αγορα ενος καινουργιου Wii με μονο ενα χειρηστηριο! Βρίσκομαι στην περιοχή του Ιλίου (Αθήνα) όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει post ή να στείλει ενα PM.

σ.σ. #1 : Αν θέλετε μπορω να βάλω φωτογραφίες απο τα προιοντα.
σ.σ. #2 : Έχω όλα τα χαρτιά, μεχρι και τις αποδείξεις αγοράς!
σ.σ. #3 : Δέχομαι ανταλλαγες μόνο χερι με χέρι γιατι ειναι πολλά τα αντικειμενα και δεν εχω ξαναδοκιμασει με courier οπότε φοβάμαι καπως μην χαθουν άδικα αντικειμενα συνολικης αξιας κοντα στα €550 και μετα κλαίω :cry: ( :P )

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 03 Sep 2009 02:08 by Μπάμπης Χαραλάμπους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2009 10:46 #52243 by Vassilis
Φιλαράκι χαθήκαμε ρε :) Πωλείτε ακόμα το πράμα από πάνω; Δεν μπορώ =να σου πω 100% αλλά έχω μεγάλες πιθανότητες να στο πάρω (αν οι μεγάλες δυνάμεις βάλουν το χέρι... :roll: )

More
21 Apr 2009 16:34 - 25 May 2009 14:57 #52254 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Biltrax wrote: Φιλαράκι χαθήκαμε ρε :) Πωλείτε ακόμα το πράμα από πάνω; Δεν μπορώ =να σου πω 100% αλλά έχω μεγάλες πιθανότητες να στο πάρω (αν οι μεγάλες δυνάμεις βάλουν το χέρι... :roll: )

Ευτυχως που μου το θυμησες οτι το εχω αγγελεια!
Να προσθεσω πως μεσα στα παιχνίδια εχει μπει και το Sonic and the Black Knight!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 25 May 2009 14:57 by Μπάμπης Χαραλάμπους.

More
24 Apr 2009 15:44 #52345 by Vassilis
Άμα επιμένεις να αλλάξεις την τιμή, εγώ δεν χαλάω χατίρι! Ελεύθερα! :mrgreen:

More
12 Jun 2009 16:58 #54122 by xariskap
BigBoss,
pwleitai akomi?an nai steile mou ena pm...