Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Πωλούνται] VR Headset (Lenovo Explorer) & Touch Controllers

More
03 Jan 2018 14:44 - 03 Jan 2018 14:45 #210986 by Vasilis
Τo headset ειναι καινούριο, σε ανοιγμένο κουτί με όλα τα παρελκόμενα και σε άριστη κατάσταση, και πωλείται επειδή δεν θα χρειαστώ τελικά το δεύτερο (έφερα 2 απο Αγγλία και το συγκεκριμένο χρησιμοποιήθηκε μόνο μια φορά).

Είναι απο τα μοντέλα που διαθέτουν το καινούριο Inside-out motion tracking σύστημα Windows Mixed Reality, έχει 2 κάμερες στο πρόσωπο για αναγνώριση χώρου, οπότε δεν έχει ανάγκη για περιφερειακούς λήπτες που γεμίζουν το χώρο όπως με άλλα VR headsets, η τρύπες και βίδες για άγκυρες τοίχου, απλά φοράτε το headset και έτοιμοι.

Άνετο, και με τη δυνατότητα να σηκώνεται το πρόσωπο του headset, ωστε να μπορείτε να δείτε έξω απο αυτό με μία απλή κίνηση χωρίς να χρειάζεται να το βγάλετε. Η ανάλυση είναι υψηλότερη απο τα HTC Vive και Rift (2880 x1440 στα 90 hz), συνδέεται με HDMI και USB, και αυτό είναι ΟΛΟ το setup που χρειάζεται (οκ, μαζί με το calibration που γίνεται σε λιγότερο απο 1 λεπτό :D).

Τα χειριστήρια είναι πολύ βολικά, διαθέτουν αναλογικά στίκ, αλλά και touch controls, για να μην υπάρχει παιχνίδι που να μην μπορείτε να παίξετε. Συμβατό με steam, windows apps, αλλά καί Rift home.

Προσωπικά το αγάπησα, κυρίως γιατι δεν ζητάει τίποτα σε σχέση με άλλα σετ (χωρο, βιδωματα, λήπτες κτλ), έχει καλύτερα specs και είναι ότι πιο αξιόπιστο και συμβατό έχω βρεί μέχρι στιγμής. Δέν έχω κανένα πρόβλημα με το δικό μου (ολόιδιο μοντέλο), και δεν εχω βρεί παιχνίδι που να μην το υποστηρίζει μέχρι στιγμής.

Τιμή - 450 ευρώ
Κατάσταση - Καινούριο/Ανοιγμένη συσκευασία

Για πληροφορίες, λεπτομέρειες κ φωτογραφίες στείλτε μήνυμα (προσπάθησα να ανεβάσω αλλά δεν τα κατάφερα, αν και οι φωτό είναι βάσει προδιαγραφών του φόρουμ...)
Last edit: 03 Jan 2018 14:45 by Vasilis. Reason: διόρθωση τίτλου

Please Log in or Create an account to join the conversation.