Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Πωλούνται] Cinema Projectors

More
08 Sep 2017 16:03 - 13 Sep 2017 01:12 #205124 by Ανδρέας Γρυπάρης
Πωλούνται CRT projectors, ιδανικοί για Retro gaming η και για σημερινά games με το ανάλογο stuff (HD fury).
Τα ακόλουθα μηχανήματα είναι κατάλληλα και για επαγγελματική χρήση με χαμηλό κόστος συντήρησης σε σχέση αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Barco Cine 6, 1 κομμάτι φουλ λειτουργικό, 300 Ευρώ, θα δώσω και εφεδρική κάρτα τροφοδοσίας.

Barco Cine 7 (4 κομμάτια), θα δοθούν πακέτο (ένας λειτουργικός με 1820h, 3 για ανταλλακτικά) + 3 λάμπες (brand new) + πολλές εφεδρικές κάρτες. Οι 3 που έχω σπέαρ παίζουν καλά με εξαίρεση τον έναν που θέλει ένα ανταλλακτικό. Δεν είμαι σίγουρος αν θα τους πουλήσω γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος, ο μοναδικός λόγος θα ήταν να πάω σε 8 η 9 inch CRT. Όλα μαζί 1500Ευρώ.

Barco 1209 CRT προβολέας (9inch), όπου δίνεται πακέτο μαζί με άλλον έναν 1209 και πολλές κάρτες. 1 άψογα λειτουργικό κομμάτι και ο 2ος θέλει μια κάρτα να αλλαχτεί. Ο ένας εκ των 2 έχει βαφτεί στο σασί του με λευκό χρώμα σε εργαστήριο (επαγγελματικό βάψιμο). Θα δοθούν αρκετά ανταλλακτικά. 2000 Ευρώ Όλο μαζί

Barco Retroblock D808S, είναι από video wall εγκατάσταση, δεν υπάρχουν πληροφορίες στο Google θα ανεβάσω Photo σύντομα, θα δοθεί με νέες λάμπες από την Barco. Ο φακός είναι αρκετά widescreen και σαν μηχάνημα πιάνει χώρο ως προς το ύψος, δεν έχει πλάτη. Οπότε χωράει σε "στενό" δωμάτιο. Θα δοθούν εφεδρικές κάρτες. 1000 Ευρώ

Όλα τα μηχανήματα είναι από τον Ζέρβα, συνταξιούχος, πρώην μηχανικός/τεχνικός της Telmaco για συστήματα της barco. Ο ίδιος μου κάνει συντήρηση τον Cine 7.
Σε κάθε μηχάνημα υπάρχουν ανταλλακτικά και remote. Οι λάμπες CRT αντέχουν 10.000 ώρες έκαστη. Στα μηχανήματα του εμπορίου ζήτημα αν κρατάνε για 500 με.. 1000 ώρες max. Στη περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης γίνεται αγορά εφεδρικών tubes από Αμερική η Ιαπωνία.

Περιοχή Αθήνα/Γλυφάδα.

Photos του D808S
Warning: Spoiler!
Last edit: 13 Sep 2017 01:12 by Ανδρέας Γρυπάρης. Reason: add photos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2017 12:21 #207736 by Ανδρέας Γρυπάρης
Όλα είναι διαθέσιμα, ενημερωτικά καινούριες λάμπες 8inch έχουν 1500€~ (με τελωνείο + shipping), και εγώ τις δίνω μαζί με τον 808S πακέτο! Σε ψηφιακό μηχάνημα για 10.000 ώρες λειτουργία θα πληρώνατε 4.000€ - 6.000€ μόνο για τις λάμπες!
Photos του Cine 6

Photos του D808S

Please Log in or Create an account to join the conversation.