Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχει το καλύτερο σήμα?

Poll: Ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχει το καλύτερο σήμα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
12 52.2%
Vodafone
7 30.4%
Wind
4 17.4%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
05 Aug 2011 13:28 #97127 by Μάνος Γρυπάρης
Ψηφίστε και αιτιολογήστε.

Οι εταιρείες μπήκαν στο γκάλοπ κατά αλφαβητική σειρά. Δεν συμπεριλάβαμε Q και Frog γιατί παίρνουν σήμα από άλλα δίκτυα.

Προσωπικά είχα την ατυχία να έχω Vodafone για 10 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα στο σπίτι μου στο Ελληνικό (λίγο πιο πάνω από την Βουλιαγμένης μένω και όχι κοντά στο αεροδρόμιο ή στο βουνό) δεν είχα καθόλου σήμα. Μου ερχόντουσαν οι κλήσεις με γραπτό μήνυμα.

Από την ημέρα που πήγα στην Cosmote είχα... σήμα-καμπάνα όπως λέει και το σποτάκι.

Από εκεί και πέρα περιμένουμε τις απόψεις όλων.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Aug 2011 13:33 #97130 by eliminator
Έχω Cosmote επειδή είναι φθηνή αλλά η Vodafone έχει πολύ καλύτερο σήμα. Με την Cosmote ή διακοπές θα κάνει η θα κάνει "χιόνια" ο ήχος ή δεν θα καλεί καθόλου, τώρα τελευταία έχει γ@μηθεί για τα καλά, σε 2 λεπτά φτάνει το μήνυμα. ΈΛΕΟΣ.

Με Vodafone που έχω μιλήσει δεν έχει καμια σχέση-πάντα καλεί, ο ήχος ακούγεται καθαρά και τα μηνύματα φτάνουν πιο γρήγορα.

More
05 Aug 2011 13:48 #97134 by Μάνος Γρυπάρης
Όταν λες "Με Vodafone που έχω μιλήσει..." προφανώς σου έχει δώσει κάποιος και έχεις μιλήσει για λίγα λεπτά.

Βασικά δεν έχω δει κάποιον να θεωρεί μια άλλη εταιρεία κινητής καλύτερη και να μένει στην παλιά. Για δοκίμασε να μεταφερθείς στη Vodafone (με τον ίδιο αριθμό) και να την ζήσεις σε καθημερινή βάση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Aug 2011 14:16 #97139 by eliminator
Ναι, μου είχαν δώσει και είχα μιλήσει για λίγα λεπτά και δεν είχε καμία σχέση, ήταν πολύ καλύτερο.

Αυτό δεν το κάνω γιατί δεν θέλω να δίνω 10 ευρώ στη κάρτα που θα τη ξοδεύω σε λίγη ώρα, ενω με την Cosmote έχεις το Reload it και κάποιες άλλες καλές προσφορές για να μιλάς περισσότερο και να πληρώνεις λιγότερο(έστω και με διακοπές, χιόνια κλπ).

Η Cosmote στην Ελλάδα έχει γίνει όπως ακριβώς το Pro, και αιώνες μπροστά να είναι το Fifa όλοι θα λένε ότι το Pro είναι πολύ καλύτερο και θα κράζουν το Fifa όπως ακριβώς τώρα(εκτός από τους ψαγμένους gamers που βλέπουν την διαφορά). Αυτό και με τη Cosmote. Και 3 ευρώ το μήνυμα να χρεώνει τα ίδια θα λένε. Κάτι σαν fanboys με κολλήμενους εγκεφάλους.

More
05 Aug 2011 14:29 #97141 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την Vodafone αν και δεν κάνω και πολύ χρήση στο κινητό μου.

Γενικά γίνετε ένας μικρός χαμός με της εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και προσωπικά πιστεύω ότι είναι η πιο αξιόπιστη σαν το World of Warcraft 1 πράγμα.

More
05 Aug 2011 15:07 #97142 by Γιάννης Μπόκας
Εγώ δεν είχα ποτέ Vodafone ή κάποια άλλη εταιρία, εκτός από την Cosmote. Θέμα με το σήμα δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ και αυτός είναι ο κύριος λόγος που παραμένω στην ίδια εταιρία. Απο φίλους και γνωστούς έχω ακούσει ότι είχαν πρόβλημα με το σήμα άλλων εταιριών και τους έβλεπα να έρχονται κι αυτοί στην Cosmote.

Καλώς ή κακώς, ο κόσμος που έχει WhatsUp είναι πάρα πολύς και γι αυτό το λόγο έχουν αρχίσει και ανεβάζουν τα τιμολόγια. Πριν 2 χρόνια που ήμουνα φαντάρος, το WU είχε προσφορά 1500+1500 με 1 ευρώ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και τώρα έχει 600+600 με 5 ευρώ το μήνα...

More
05 Aug 2011 15:14 #97143 by Αλέξανδρος Τασιόπουλος
Εγώ πάντως έχω Cosmote εδώ και 3 χρόνια και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Έχω πολύ καλό σήμα παντού (εκτός απο κανα υπόγειο αλλα και ποιός έχει εκεί...).
Είχα παλαιότερα Vodafone και δεν είχα καλή κάλυψη όπως τώρα με την Cosmote σε 2G (κλήσεις & sms) και σε 3G. Επίσης είναι φθηνότερη.

More
05 Aug 2011 20:38 #97158 by Βαγγέλης Καρίμαλης
εχω cosmote 10 χρόνια και vodafone σχεδόν 3 χρόνια.
οταν έρχομαι στο νησί αν και υπάρχουν κεραίες το σήμα είναι 50-50 δηλαδή αλλού έχει η μια, αλλού έχει η άλλη, κτλ.
Στην Λάρισα τώρα το θέμα το αντιμετωπίζω με την κοσμοτε. που δεν εχω καλό σήμα στο σπίτι ενώ η βονταφον είναι φουλ.
ψήφισα vodafone από πλευράς ποιότητας σήματος.

More
05 Aug 2011 23:13 #97166 by Γιώργος Λόλας
Ψήφισα Cosmote. Από θέμα σήματος δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Τα κλασσικά όπως με όλες τις εταιρείες. Υπάρχουν φορές που δεν έχεις σήμα σε κάποιο μέρος, αλλά αυτό γίνεται και με την Vodafone και την Wind.

More
05 Aug 2011 23:24 #97167 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Και εγώ εχω και τα 2 αλλά χρησιμοποιω περισσότερο το vodafone για καλύτερο σημα. Η Cosmote είτε χάνει εντελως το σήμα ή λειτουργει συνήθως στο 50% όπου και να μαι μεσα στην Αθηνα (στην επαρχια η Cosmote λειτουργει άψογα! Ο_Ο )

Διαβάστε κατι που το έγραψα κατω και από το αρθρο.

Δουλευω στον ΟΤΕ και έχει τύχει να κανουμε αυτη την συζήτηση μεσα ακου λίγο πως έχουν τα πραγματα. Καταρχήν, το 90% των ατομων μεσα, υποστηρίζουν οτι το σημα είναι άθλιο. Και αφου πρώτα συμφώνησα με οτι ελεγαν έκανα μια απλη ερώτηση, "γιατι είναι ετσι;". Μου απαντησαν με πολλά λόγια αλλά εγω θα γράψω λίγα και κατανοητα.

Η Cosmote έχει πολλές κεραίες αλλά στο επιθυμητο επιπεδο ακτινοβολίας. Η Vodafone παλι έχει λιγότερες κεραιες αλλά σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο ακτινοβολίας από ότι νομικα επιτρέπεται. Με αυτό τον τροπο η Vodafone περα του οτι εχει καλυτερο σήμα, προκαλει παρεμβολές στην Cosmote και χαλάει το σημα της που στην ουσια είναι μια χαρα.

Αν δείτε κατι κεραίες κρυμμένες σε ταρατσες, μεσα σε δέντρα κτλ είναι της Vodafone...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.