Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οθόνη Αφής

More
20 Sep 2010 17:22 #79001 by Ιβάν
Οθόνη Αφής was created by Ιβάν
Έχω ένα κινητό με οθόνη αφής, και από τα πολλά πατήματα λερώνει. Προσπαθώ να την καθαρίζω όσο πιο συχνά γίνετε αλλά και πάλι το ίδιο συμβαίνει! Επίσης υπάρχουν φορές που δεν γλιστράει καλά το δάχτυλο πάνω στην οθόνη, δηλαδή κολάει. Ξέρει μήπως κανένας τι μπορώ να κάνω για να μην έχω αυτό το πρόβλημα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2010 18:14 #79009 by Aνέστης Αδαμίδης
Kοίτα, αν δεν θες να λερώνεται η οθόνη σου μία είναι η λύση: παίρνεις κινητό που δεν έχει οθόνη αφής. Αλλιώς δεν θα πρέπει να αγγίζεις την οθόνη. Τώρα για το άλλο πρόβλημα, ίσως αν δοκίμαζες να πατάς καλύτερα στην οθόνη να διορθωνόταν, δεν είμαι σίγουρος. Δοκίμασες να χειρίζεσαι το κινητό με το πενάκι του, αν βεβαίως υπάρχει;

More
11 Oct 2010 17:24 #81260 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Οθόνη Αφής
Το πρόβλημα πάνω κάτω λύθηκε εφόσον πλέον δεν ασχολούμαι και τόσο με την οθόνη. Κατά τα αλλά έχω βρει ένα κόλπο, όταν κανείς τρίβει τα δάχτυλά του με ένα φύλο από δέντρο τα δάχτυλα μετά γλιστρούν εύκολα πάνω στην οθόνη χωρίς να αφήνουν σημάδια. :wink:

More
11 Oct 2010 17:32 #81263 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν ειναι ολες οι οθονες αφης ετσι. Πρεπει να κανεις ερευνα πριν αγοράσεις κατι ακομη και για την παραμικρη λεπτομέρεια. Πάντως για να σου φύγει το προβλημμα παρε ενα screen protector. Πανω απο 1 ευρω δεν νομιζω να κανει.

Alcatraz wrote: Κατά τα αλλά έχω βρει ένα κόλπο, όταν κανείς τρίβει τα δάχτυλά του με ένα φύλο από δέντρο τα δάχτυλα μετά γλιστρούν εύκολα πάνω στην οθόνη χωρίς να αφήνουν σημάδια. :wink:

Μήτσο! Πιασε ενα αμπελόφυλλο! 8O

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 Oct 2010 18:20 #81265 by Ιβάν

BigBoss wrote: Δεν ειναι ολες οι οθονες αφης ετσι. Πρεπει να κανεις ερευνα πριν αγοράσεις κατι ακομη και για την παραμικρη λεπτομέρεια. Πάντως για να σου φύγει το προβλημμα παρε ενα screen protector. Πανω απο 1 ευρω δεν νομιζω να κανει.

Θα το βρω σε Γερμανό και έτσι?

More
11 Oct 2010 18:30 #81266 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote:

BigBoss wrote: Δεν ειναι ολες οι οθονες αφης ετσι. Πρεπει να κανεις ερευνα πριν αγοράσεις κατι ακομη και για την παραμικρη λεπτομέρεια. Πάντως για να σου φύγει το προβλημμα παρε ενα screen protector. Πανω απο 1 ευρω δεν νομιζω να κανει.

Θα το βρω σε Γερμανό και έτσι?

Ναι ναι, εκει θα τους δειξεις το κινητο σου και θα σου βρουν το προστατευτικο για τις αναλογες ιντες. Αν δεν εχει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ (που δεν το νομιζω) πήγαινε στην Vodafone - εχει σιγουρα.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
12 Oct 2010 15:42 #81372 by Ιβάν
BigBo$$ το screen protector δεν είναι η ζελατίνα ας το πω έτσι που έχει το κάθε κινητό όταν το αγοράσεις? Αν είναι αυτό τότε το έχω αλλά το έβγαλα γιατί έλεγε πως μπορεί να μην ανταποκρίνεται καλά το τηλέφωνο και διάφορα τέτοια. Αλλά λέω καλύτερα να πάρω καινούριο screen protector.

More
12 Oct 2010 20:21 #81397 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: BigBo$$ το screen protector δεν είναι η ζελατίνα ας το πω έτσι που έχει το κάθε κινητό όταν το αγοράσεις? Αν είναι αυτό τότε το έχω αλλά το έβγαλα γιατί έλεγε πως μπορεί να μην ανταποκρίνεται καλά το τηλέφωνο και διάφορα τέτοια. Αλλά λέω καλύτερα να πάρω καινούριο screen protector.

Μπα, κάτι άλλο θα είναι. Η ζελατίνα που έχεις στο κινητό όταν το αγοράζεις φεύγει με τον καιρό. Για να υπάρχει ένα τέτοιο αντικείμενο, λογικά, θα έχει τη δυνατότητα να το κολλήσεις και να το ξεκολλήσεις όποτε εσύ θέλεις.

More
12 Oct 2010 21:32 #81402 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ζελατινοειδες ειναι και αυτό αλλά σε αντιθεση απο το αυτοκολλητάκι που ειχες στην αρχη, το screen protector περα του οτι δεν ξεκολλάει (τουλαχιστον οχι ευκολα) επιτρεπει ορθη ανταπόκριση στις κινήσεις σου.

More
13 Oct 2010 00:12 #81435 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης
Και το προστατευει απο γρατζουνιες δαχτυλιες...