Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δωρεάν SMS σε κινητά μέσω Internet?

More
11 May 2007 00:29 #31222 by Νίκος Θεοδωρής
Φίλε έγραψες...Απίστευτη τιμη!! 500 sms με 5 ευρω είναι απλά απίθανο..

Εγώ χρησιμοποιώ το jajah ( www.jajah.com ) το οποίο εκτός από πολύ φθηνές κλείσεις έχει και φτηνά sms (5 λεπτά ανα sms)..

Ελπίζω μόνο το www.smsdiscount.com/en/buycredits.html να υποστηρίζει πληρωμή με paysafecard γιατί δε θέλω να μπλέκω με κάρτες,τράπεζες και μλκιες... :idea:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2007 11:53 #31229 by Μάνος Αλιμπέρτης
Mπορείς απλα να έχεις μία Visa Electron απο την Αlpha bank που σίγουρα υποστηρίζεται σχεδον όπου και η Visa. H κάρτα Electron συνδέεται με τον προσωπικό σου λογαριασμό της τράπεζας και τραβάει επιτόπου απ εκει λεφτά. Προσωπικά εμένα με διευκολύνει απίστευτα αν και δεν κάνω και τις τρελές συναλλαγές μέσω του internet.

Tα πακέτα των Cosmote,Vodafone είναι 5€ για 100 sms;

Everything that has a beginning has an end...

More
11 May 2007 13:44 #31237 by Νίκος Θεοδωρής
Για cosmote δεν ξέρω,αλλά η cu (και όχι η vodafone-στο λεω γιατι δεν ισχύει για vodafone a la carte) δινουν 100 sms με 5 ευρώ..

Αυτή η κάρτα που μου προτείνεις βγαίνει εύκολα η απαιτείται μεγάλη διαδικασία?

More
15 May 2007 23:57 #31496 by Μάνος Αλιμπέρτης
Μπορείς να την ζητήσεις extra και χωρίς χρέωση με τον λογαριασμό ταμιευτηρίου που θα ανοίξεις-έχεις στην Alpha-bank.Η κάρτα μάλιστα συνδέεται με τον λογαριασμό και τραβάει απ αυτον λεφτά.

Κάνεις την αίτηση,παίρνεις τους κωδικούς και η κάρτα έρχεται σε 10-15 μέρες στο σπίτι σου.

Everything that has a beginning has an end...

More
14 Sep 2009 05:34 #60846 by Αντώνης Παπαθανασίου
Τσεκάρετε και το txtme.gr ;)

Προσφέρει βέβαια και free (με διαφημίσεις στο τέλος) και με χαμηλότερες χρεώσεις.

Βέβαια οι διαφημίσεις δεν είναι πάντα και ό,τι καλύτερο... άντε να εξηγήσεις στον έτσι της κοπέλας που στέλνεις, πως το "ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΜΠΕΣ ΕΔΩ" κλπ είναι διαφημιστικό. :P

More
23 Oct 2009 07:37 #62984 by paris1985
για wind υπάρχει τίποτα? δωρεάν sms???

More
04 Nov 2009 15:45 #64048 by balia1
αν και έχω βάλει στο cu μου το πρόγραμμα με το 1 euro το μήνα δεν είναι άσχημα να στέλνεις και δωρεάν μέσω internet!!!

More
04 Nov 2009 21:17 #64066 by darkgspot
αν στελνεις συνεχεια στα ιδια ατομα προτεινω txtme.gr και ας εχει περιεργες διαφημισεις καμια φορα..τωρα αν θες να στειλεις πιο σοβαρο ε στειλτο με το κινητο!

More
05 Nov 2009 00:25 #64086 by F33L
για φρι σμσ απο connx tools.otenet.gr/
και πατατε το 5 που λεει αφου κανετε λογκιν
(θελει να ειστε συνδρομιτες προφανως)

More
13 Nov 2009 21:41 #64894 by XDERVISI
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ txtme.gr EINAI ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ SMS.ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 100 SMS ΤΟ ΜΗΝΑ