Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

AINO

More
13 Feb 2010 09:28 #68683 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
παιδιά ξέρει κάποιος πως μπορώ να συνδέσω το κινητό μου με το internet που έχω σπίτι το conn-x??τι πατάω κλπ! pls...!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Feb 2010 09:54 #68684 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic AINO
Το κανεις μεσω Wireless Lan*. 1) Κανεις scan**, να δεις ποια δικτυα ειναι διαθεσιμα. 2) Διαλεγεις ενα απο αυτα (οσο μεγαλυτερο το σημα τοσο καλυτερη η "πλοηγηση") 3) "Πληκτρολογεις" τo site ... και εισαι μια χαρα. :mrgreen:
Αυτα ειναι τα βασικα, τωρα για το Aino που εχεις, νομιζω πως αυτο θα σε καλυψει πληρως.

*Συνεπως, θελεις modem και κινητο με WLan.

More
13 Feb 2010 19:56 #68690 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
ok ευχαριστώ! μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ έτοιμους χάρτες και πού πρέπει να τους βάλω μέσα στο κινητό?"θα λειτουργούν αμέσως?"

More
17 Feb 2010 17:40 #68746 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic AINO
Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος για το αν είναι νόμιμο να σου απαντήσουμε για αυτά, καλό θα είναι να μπεις στο επίσημο site του κινητού σου και να κατεβάσεις ότι λογισμικό σου παρέχεται. Αν δεν βρεις εκεί χάρτες τότε κάλεσε την αντιπροσωπεία (Sony Ericsson είναι αν δεν κάνω λάθος) και θα σου υποδείξουν. Αν δεν ξερουν ουτε εκει (να επιμεινεις) τοτε απαντα παλι εδω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)