Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι κινητό τηλέφωνο έχετε?

Poll: Τι κινητό τηλέφωνο έχετε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Alcatel
2 0.9%
LG
21 9.9%
Motorola
10 4.7%
Nokia
43 20.2%
Panasonic
3 1.4%
Samsung
38 17.8%
Sharp
5 2.3%
Siemens
No votes 0%
Sony-Ericsson
54 25.4%
Aλλο
37 17.4%
Total number of voters: 102
Only registered users can participate to this poll
More
05 Apr 2010 16:47 #70249 by synzeus
Έχω το SAMSUNG C6112 το οποίο δέχεται 2 κάρτες SIM και το HTC Legend για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Aug 2010 15:19 #76389 by Ιβάν
Τώρα πρόσφατα, πριν 2-3 μέρες πήρα το Samsung Monte. Πολύ καλό κινητό με WiFi! Ήθελα το Nokia 5800 Express music αλλά στο OTE Shop και τον Γερμανό μου λέγανε πως έχει σταματήσει να βγαίνει και τέτοιο. Οπότε αποφάσισα να πάρω αυτό.

More
06 Aug 2010 15:48 #76394 by Lalo007
W910i.ειμαι πολυ ευχαριστημενος. \:D/ οχι υπερκινητο,αλλα αρκετα καλο.

More
23 Aug 2010 22:26 #77139 by Dark Azazel
Samsung H1

Πολλοι το κατακρινουν αλλα εμενα μου αρεσει.... :lol:

More
24 Aug 2010 00:29 #77149 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ αυτήν τη στιγμή έχω τρία(3) κινητά. Δύο Sony κι ένα από αυτά με την τηλεόραση. Οπότε όπως βλέπετε, έπρεπε να έχουμε δικαίωμα παραπάνω από μίας ψήφου. Τα κινητά που έχω είναι τα εξής:

Sony Ericsson K810i

Το παλιό μου Sony Ericsson K700i

Και τώρα αυτό με την τηλεοραση δεν θυμάμαι πως το λένε, αλλά το είχατε και σε κλήρωση. Τώρα για φωτογραφία, ανατρέξτε στο σχετικό άρθρο.

More
24 Aug 2010 13:43 #77168 by lostsoul
HTC Desire ίσως το καλύτερο smart phone που πέρασε απο τα χέρια μου τα τελευταία χρόνια

More
24 Aug 2010 15:40 #77169 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Lg pop gd 510. :stopsign:

PC user forever !!!

More
24 Aug 2010 20:43 #77173 by GoldString
Εγώ έχω το σκυλί sony ericsson w810i.Δεν πα να το βαράς στον τοίχο δεν πα να το πετάξεις από το μπαλκόνι δεν καταλαβαίνει χριστό.Το έχω και πέντε χρόνια και δεν μ έχει παρουσιάσει πρόβλημα.Φτου Φτου φτύστε το!! =D> =D>

More
13 Aug 2011 14:06 #97393 by Ανδρέας Γρυπάρης
παλιά είχα nokia, πολύ χάλια για εμένα και σε κατασκευή και σε χρήση, τα μενού της δεν τα έμαθα ποτέ, το πληκτρολόγιο δεν με βόλεψε ποτέ, και γενικά από ποιότητα υλικών είναι η τελευταία εταιρία πίσω από όλους.

Όταν απέκτησα motorola (το V8) όντως εκεί είδα άσπρη μέρα, ποιότητα υλικών πολύ ανώτερη, δυνατότητες άπειρες, Ελληνικό πληκτρολόγιο πολύ ανώτερο, ποιο βολικό και γρήγορο, σήμα πολύ ανώτερο (και σε τούνελ είχα σήμα όταν όλοι οι άλλοι δεν πιάνανε τίποτα!). Μέχρι σήμερα η motorola δεν έχει χάσει καθόλου σε θέμα ποιότητας.

Δυστυχώς όμως αυτό που βλέπω είναι να επικρατούν οι 2 χειρότερες εταιρίες (Nokia και Sony ericson). Ειδικά η sony ericson είναι η χειρότερη εταιρία στα κινητά, η ακτινοβολία στα περισσότερα μοντέλα φτάνει και το 1.8 SAR (που 2 είναι το νομικό όριο). Σε όσους ξέρω με sony ericson είχαν πρόβλημα ακτινοβολίας, και σε όσους επίσης έχουν experia δεν τους βόλεψε καθόλου ούτε τους έπαιζε σωστά, γενικά και σε εμφάνιση τα sony ericson μου φαίνονται σαν παιδικά παιχνίδια (κάτι ψεύτικα κινητά) παρά σαν αληθινά κινητά.

Λεπτομέρειες εδώ.

προσθέτω λέγοντας : τα nokia με το Symbian είναι ότι χειρότερο έχει βγει σε λειτουργικό σύστημα κινητού τηλεφώνου, κρεμάει απίστευτα, αργό εντελώς, ακόμη και SMS να γράφεις αργεί, το GPS ειδικά σε πολλά μοντέλα είναι σαν να τρέχεις crysis 1 σε pentium III, αργό σαν χελώνα.

More
13 Aug 2011 15:17 #97398 by eliminator
Εντάξει, η ακτινοβολία είναι άλλο θέμα, δεν έχω δει λεπτομέρειες ή κάτι τέτοιο αλλά μια φορά που μίλησα με Iphone 4(που είναι κινητάρα) με έπιασε το κεφάλι μου από την ακτινοβολία. Σε κάτι βίντεο στο youtube έχω δει που αν βάλεις δύο Iphone μαζί να καλούν και στην μέση ένα ποπ κορν το πολύ σε ΄δεκα δεύτερα έχει σκάσει.
Για να είναι έτσι τα Iphone δε χρειάζεται να μιλάμε καν για άλλα κινητά μιας και είναι καλύτερα όλων.