Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορά καρτοκινητών με επίδειξη ταυτότητας

Poll: Σας κάνουν φάρσες στο κινητό σας τηλέφωνο? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Κάθε μέρα
No votes 0%
Πολύ συχνά
1 4.2%
Μερικές φορές
5 20.8%
Ελάχιστες φορές
18 75%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
04 Jul 2007 01:39 #34506 by Νίκος Θεοδωρής
Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή προσπάθεια που ξεκινάει σήμερα ώστε να μειώσουμε όσο μπορούμε τις ανόητες φάρσες που δεχόμαστε λίγο-πολύ όλοι μας στα κινητά μας..

Ρίξτε μια ματιά και αν σας ενδιαφέρει υπογράψτε.. Διαδώστε όσο πιο πολύ μπορείτε μέσω mails ή σε άλλα φόρουμ...

Την αίτηση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ:

www.petitiononline.com/abc20/petition.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2007 01:47 #34508 by Χριστόφορος
Εμένα όποιος άτυχος επιχειρήσει να μου κάνει φάρσα,τη θυμάται για πολύ καιρό ακόμα... :twisted:

PSN: personGR

More
04 Jul 2007 01:52 #34510 by Νίκος Θεοδωρής
Eisai sigouros oti ypegrapses?? Den fainetai i ipografi sou..

More
04 Jul 2007 01:56 #34511 by Χριστόφορος
lol
Δεν είχα πατήσει preview τελικά!

PSN: personGR

More
04 Jul 2007 02:04 #34512 by Μάνος Γρυπάρης
preview πατάς και μετα approve
Συμφωνώ και επαυξάνω. Μακάρι να διαδοθεί. Στείλτε το με e-mail σε όσο περισσότερα άτομα μπορείτε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
More
04 Jul 2007 02:10 #34514 by Νίκος Θεοδωρής
Η είδηση ανέβηκε και στο blog μας

More
04 Jul 2007 20:47 #34604 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Υπέγραψα και εγω!!! και με αυτην την απάντηση γινομαι επισhμα Gamer(στο Rank)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Jul 2007 21:21 #34615 by Kostas Giagias
Δεν είναι θέμα που λύνεται με ένα petition...

Στην ισπανία υπάρχει νόμος, οπου καμία σύνδεση είτε PostPaid είτε PrePaid πρέπει να είναι ονομαστική. Εδώ λόγο κυρίως μάρκετινγκ των εταιριών βγαίνουν να αγοράζονται και στο περίπτερο. Εδώ βγαίνουν πακέτα που δεν φαίνεται καλά ποιος είναι από πισω ο οποίος παρέχει την υπηρεσία (mOMad, Frog)

Αυτό που θα πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Από όλες τις εταιρίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας είναι.

Να υπάρχει η δυνατότητα από τον χρήστη με εύκολο και ΔΩΡΕΑΝ τρόπο να επιλέγει αν θα δέχεται κλήσεις με απόκρυψη. Αν δεν θέλω να μην μου κτυπάει καν και να παίζει στον Caller μηνυμα ότι δεν δέχομαι κλήσεις με απόκρυψη....

Σε σταθερό στις HΠΑ που είχα καλέσει είχαν και κάτι άλλο... μου έλεγαν να ηχογραφησω το ποιος είμαι. Κτύπαγε στον παραλήπτη και άκουγε αυτό που ηχογράφησα, και απαντάει μόνο αν θέλει.

Οσο για τις πλάκες υπάρχει και δικαστική οδός. Οι κλησεις ακόμα και από απόκρυψη καταγράφονται κανονικά.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
04 Jul 2007 21:35 #34617 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Sorry guys, αλλά κάποτε-πέρι το 2000-για να σου δώσουν καρτοκινητό όντως ζητούσαν ταυτότητα, και προσωπικά τότε μου έκαναν περισσότερες φάρσες! Δεν καταλαβαίνω πως θα σταματήσουν οι κακοήθης να κάνουν φάρσες με απόκρυψη? Άσε που ακόμα κι αν κάποιος είναι καταχωρημένος στα αρχεία μιας εταιρίας, για να σου δώσουν τα στοιχεία του χρειάζεσαι
οπωσδήποτε εισαγγελική παρέμβαση! Οπότε..