Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια κατασκευάστρια εταιρεία κινητών προτιμάτε?

Poll: Ποια εταιρεία κινητών τηλεφώνων προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Nokia
11 19.3%
SonyEricsson
12 21.1%
LG
3 5.3%
Motorola
3 5.3%
Sharp
No votes 0%
Apple
12 21.1%
HTC
1 1.8%
Άλλες μάρκες
15 26.3%
Total number of voters: 27
Only registered users can participate to this poll
More
27 Aug 2012 22:14 #111533 by Ανδρέας Γρυπάρης
Η Apple αντέγραψε το LG prada, το οποίο βγήκε πολύ πριν το πρώτο iphone. Αν ψάξετε και το UI, θα καταλάβετε ποιος αντέγραψε ποιον. Η apple απλά με marketing και διατυμπανισμούς το πλάσαρε το iphone για να πουλήσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Aug 2012 22:40 #111536 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ποιο Prada; το είχα το ρημάδι, απαράδεκτο touch, εξωτερική γραφίδα που την έχανες για πλάκα και άλλα πολλά! Δεν ήταν smartphone και ως εκ τούτου είχε ελάχιστες επιλογές.
Εγώ δεν έγραψα ότι τα ανακάλυψε η apple αλλά τα έδεσε όλα αρμονικά (εννοείτε ότι πήρε ένα σωρό ιδέες απο άλλα συστήματα - κάτι που το κάνουν όλοι ανεξαρτήτως κατηγορίας καταναλωτικών αγαθών)
Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι επειδή μοιάζανε στα εικονίδια ήταν ίδιο το UI τους;

More
28 Aug 2012 06:14 #111544 by Ανδρέας Γρυπάρης
σίγουρα όχι, το iOS έχει άλλα στοιχεία από το prada στο μενού.

More
01 Nov 2012 13:52 #114145 by Fotis Rozakis
Θεωρώ τη samsung καλύτερη και γενικά τα galaxy!

More
07 Dec 2012 15:50 #116491 by Άννα-Μαρία Φιλιππή

More
20 Jan 2014 04:01 #139357 by Kostas Thanasoulis
Απορω με τα 600-700€ που ζηταει η σαμυ για πλαστικο τηλεφωνο.... Αλλαξα το iphone 3gs και πηρα s4(ευτυχως πολυ ποιο φθηνα) ....ΤΡΑΓΙΚΟ...

More
01 Jun 2014 22:46 #145296 by Κοσμάς Κ. Φλωρής
Φυσικά apple. Ένας σοφός κάποτε είπε once you go mac you never go back. Αυτο ισχύει και σε Η/Υ και σε κινητά για μένα. Είχα Galaxy s3 το οποίο έδωσα για να πάρω iphone 4s. Ναι πολύ μικρότερο σε δυνατότητες και πολύ μικρή οθόνη. Αλλά λειτουργεί άψογα. Σαν νεράκι κυλάνε όλες οι σελίδες και δεν μου κόλλησε ποτέ.

More
04 Aug 2014 11:23 #147560 by Αγησίλαος Σιντόρης

Pokemon wrote: Η Apple αντέγραψε το LG prada, το οποίο βγήκε πολύ πριν το πρώτο iphone. Αν ψάξετε και το UI, θα καταλάβετε ποιος αντέγραψε ποιον. Η apple απλά με marketing και διατυμπανισμούς το πλάσαρε το iphone για να πουλήσει.

Ποιους διατυμπανυσμους ρε μεγαλε????? Εγω προσωπικα δεν εχω δει καν διαφημιση της apple.. Πουθενα...Στην Ελλαδα μιλαω παντα..δεν ξερω τι γινεται στο εξωτερικο..Και ομως ολοι θελουν να αγορασουν iphone π.χ...Το ξερω οτι αυτο οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στο οτι εχει γινει μοδα αλλα προσωπικα επειδι εχω δοκιμασει ολες τις συσκευες της apple οι ανθρωποι ειναι μεν ακριβοι αλλα προσφερουν ποιοτητα και οχι αηδιες.. εγω για παραδειγμα χρησιμοποιω ενα macbook pro 13" 4 μιση χρονων και το pc παει σφαιρα..δεν κολλαει πουθενα,η μπαταρια του ειναι σε πολυ καλη κατασταση και απλα θα το εχω σιγουρα για πολλ χρονια ακομα..Επειδη εχουμε αγορασει και αγορασει και κινητα και κα υπολογιστες απο αλλες εταιριες ολα εχουν χαλασει στα 2 με 3 χρονια( ενδεικτικα Turbo x- 2 υπολογιστες, Sony Vaio laptop , και φυσικα κινητα nokia,sasmung kai sony ericson)..Αυτα ειχα να πω..!

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
04 Aug 2014 14:17 #147563 by Petros

izamaru wrote: Φυσικά apple. Ένας σοφός κάποτε είπε once you go mac you never go back. Αυτο ισχύει και σε Η/Υ και σε κινητά για μένα. Είχα Galaxy s3 το οποίο έδωσα για να πάρω iphone 4s. Ναι πολύ μικρότερο σε δυνατότητες και πολύ μικρή οθόνη. Αλλά λειτουργεί άψογα. Σαν νεράκι κυλάνε όλες οι σελίδες και δεν μου κόλλησε ποτέ.

Διαφωνω μαζι σου. Ποτε μα ποτε δεν μου αρεσαν τα iPhone. Τα samsung galaxy s3 μια χαρα κινητό ειναι και αν επεισης αν θες κατι καλύτερο S4. Επεισης δεν ειναι ολα android ιδια. Δεν φταιει το android που κολαει το κινιτο. Αλλαειτε ο ιδιος ο χρηστεις η εταιρια οπως η samsung. Τις δυνατότητες που σου προσφέρει κανένα αλλο. Το αν εσενα γουστάρεις το iphone χαρα σου enjoy .

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
04 Aug 2014 15:53 #147573 by Αγησίλαος Σιντόρης

JaCk_RiDeR wrote:

izamaru wrote: Φυσικά apple. Ένας σοφός κάποτε είπε once you go mac you never go back. Αυτο ισχύει και σε Η/Υ και σε κινητά για μένα. Είχα Galaxy s3 το οποίο έδωσα για να πάρω iphone 4s. Ναι πολύ μικρότερο σε δυνατότητες και πολύ μικρή οθόνη. Αλλά λειτουργεί άψογα. Σαν νεράκι κυλάνε όλες οι σελίδες και δεν μου κόλλησε ποτέ.

Διαφωνω μαζι σου. Ποτε μα ποτε δεν μου αρεσαν τα iPhone. Τα samsung galaxy s3 μια χαρα κινητό ειναι και αν επεισης αν θες κατι καλύτερο S4. Επεισης δεν ειναι ολα android ιδια. Δεν φταιει το android που κολαει το κινιτο. Αλλαειτε ο ιδιος ο χρηστεις η εταιρια οπως η samsung. Τις δυνατότητες που σου προσφέρει κανένα αλλο. Το αν εσενα γουστάρεις το iphone χαρα σου enjoy .

Εν μερει θα συμφωνησω μαζι σου.Εγω προσωπικα δεν εχω iphone( εχω ενα sony dual sim το οποιο το εχω ενα μηνα και με χει ταραξει στα προβληματα,ανοιγοκλεινει μονο του απο την αρχη που το πηρα) και ουτε θα σου πω οτι λιγουρευομαι το iphone.Απλα μου αρεσει η δουλεια της apple σε ολα τα επιπεδα και το κρινω περισσοτερο απο το λαπτοπ που εχω( και οι αλλες συσκευες ομως της apple υπαρχουν στην οικογενεια οποτε μπορω να κρινω) το οποιο οπως ειπα πιο πανω το εχω τεσσερα χρονια και δεν εχει παθει την παραμικρη ζημια..Το ξερω οτι ειναι ακριβη εταιρια,τα προιντα της ειναι πολυ τσιμπημενα αλλα για μενα δινουν ποιοτητα και δεν κοροιδευουν τον κοσμο.Αυτη ειναι παντα η ταπεινη αποψη μου.

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller