Καλησπέρα σε όλους ,
Ασχολούμαι εδώ και 6 χρόνια με Game Dev και έχω φτιάξει αρκετά παιχνίδια. Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας ένα από τα πρώτα μου Projects που ολοκλήρωσα και κυκλοφόρησα στην πλατφόρμα Android.
Σας παρουσιάζω λοιπόν ένα παιχνίδι που έβγαλα στα κινητά με το όνομα Project B.L.A.S.T.E.R. Είναι ένα 2D Arcade Space shooter. Το είχα φτιάξει εξολοκλήρου μόνος μου και είμαι αρκετά περήφανος για αυτό. Από τότε έχω φτιάξει και άλλα παιχνίδια, θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας αλλά αυτό θα είναι για κάποια άλλη φορά.
Για την ώρα σας δείχνω από που ξεκίνησα το ταξίδι μου στο Geme Dev. Δώστε του μια ευκαιρία και πείτε μου τη γνώμη σας.
Λιγα λόγια για το παιχνίδι
Σε αυτό το παιχνίδι θα προσπαθείτε να επιβιώσετε από waves εχθρών. Βέβαια είναι παιχνίδι όπου η δυσκολία του χτυπάει κόκκινο. Βεβαία από την άλλη είναι αρκετά fun όταν καταφέρεις να επιβιώσεις. Στην συνέχεια Θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε το διαστημόπλοιο σας με Coins που θα μαζεύετε από κάθε παιχνίδι ακόμα και αν χάνετε πάντα θα υπάρχει κάποιο progress. Επίσης το παιχνίδι περιέχει high score.
Το παιχνίδι είναι αρκετά Challenging που θα χάσετε πολλές πολλές φόρες.
FEATURES
-Endless Wave survival based Gameplay
-Enemies are randomize in every session.
-5 Different Upgrades to get with the Coins
-Different Weapons to get thought the waves
-Each Wave get different rewards
-Unlock three new ships
-complete missions and claim rewards
Και κάτι τελευταίο πριν κλείσω , το παιχνίδι το είχα φτιάξει το 2017 και ήταν από τα πρώτα μου παιχνίδια και είχα πολλές ιδέες που δεν κατάφερα να υλοποιήσω. Ποστάρω ένα gameplay video για να πάρετε μια γεύση περί τίνος πρόκειται.
Gameplay
Download it Here