Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Project B.L.A.S.T.E.R Shoot em up Android Game

More
05 Sep 2020 01:06 - 05 Sep 2020 01:08 #238188 by Petros
Καλησπέρα σε όλους ,
Ασχολούμαι εδώ και 6 χρόνια με Game Dev και έχω φτιάξει αρκετά παιχνίδια. Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας ένα από τα πρώτα μου Projects που ολοκλήρωσα και κυκλοφόρησα στην πλατφόρμα Android.

Σας παρουσιάζω λοιπόν ένα παιχνίδι που έβγαλα στα κινητά με το όνομα Project B.L.A.S.T.E.R. Είναι ένα 2D Arcade Space shooter. Το είχα φτιάξει εξολοκλήρου μόνος μου και είμαι αρκετά περήφανος για αυτό. Από τότε έχω φτιάξει και άλλα παιχνίδια, θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας αλλά αυτό θα είναι για κάποια άλλη φορά.

Για την ώρα σας δείχνω από που ξεκίνησα το ταξίδι μου στο Geme Dev. Δώστε του μια ευκαιρία και πείτε μου τη γνώμη σας.

Λιγα λόγια για το παιχνίδι
Σε αυτό το παιχνίδι θα προσπαθείτε να επιβιώσετε από waves εχθρών. Βέβαια είναι παιχνίδι όπου η δυσκολία του χτυπάει κόκκινο. Βεβαία από την άλλη είναι αρκετά fun όταν καταφέρεις να επιβιώσεις. Στην συνέχεια Θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε το διαστημόπλοιο σας με Coins που θα μαζεύετε από κάθε παιχνίδι ακόμα και αν χάνετε πάντα θα υπάρχει κάποιο progress. Επίσης το παιχνίδι περιέχει high score.

Το παιχνίδι είναι αρκετά Challenging που θα χάσετε πολλές πολλές φόρες.

FEATURES
-Endless Wave survival based Gameplay
-Enemies are randomize in every session.
-5 Different Upgrades to get with the Coins
-Different Weapons to get thought the waves
-Each Wave get different rewards
-Unlock three new ships
-complete missions and claim rewards

Και κάτι τελευταίο πριν κλείσω , το παιχνίδι το είχα φτιάξει το 2017 και ήταν από τα πρώτα μου παιχνίδια και είχα πολλές ιδέες που δεν κατάφερα να υλοποιήσω. Ποστάρω ένα gameplay video για να πάρετε μια γεύση περί τίνος πρόκειται.

Gameplay

Download it Here

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR
Last edit: 05 Sep 2020 01:08 by Petros.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Sep 2020 01:41 #238189 by Blood Prince
Φίλε μου εύγε.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιά σχολή έχεις τελειώσει και ασχολείσαι με τον χώρο ;

Ο αδερφός μου έχει τελειώσει Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ στο Πανεπιστήμιο Πάτρας και έχει αρχίσει και προγραμματίζει ένα videogame στρατηγικής απ'οτι μου λέει.Δεν το έχει ολοκληρώσει ακόμα αλλά κάνει καλή δουλειά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Petros

More
05 Sep 2020 13:52 #238190 by Petros
Καλησπέρα και ευχαριστώ!

Για να σου απαντήσω : Τελείωσα Computer Science στο University of Hertfordshire και έκανα Master σε Distributed Systems and Networks. Από εκεί και πέρα ξεκίνησα από μόνος μου και παρακολούθησα αρκετά μαθήματα Online για Game Development και Unity3D. Μιας και ειχα περισσότερη γνώση Java και η C# μου ήταν ποιο εύκολο να μάθω. Από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζω να φτιάχνω διάφορα μικρά παιχνίδια και πήγα σε πολλά GameJam. Κατάφερα και βρήκα δουλειά σε μια μικρή εταιρία και αυτό με βοήθησε να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπειρία. Ελπίζω να σου απάντησα επιτυχώς. :)

Ενδιαφέρων Strategy παιχνίδι ακούγετε αρκετά πολύπλοκο, δουλεύει μόνος ;

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR