Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

iPhone 8

More
31 Aug 2017 21:49 - 02 Sep 2017 15:56 #204712 by Μάνος Γρυπάρης

H Apple ανακοίνωσε ότι στις 12 Σεπτεμβρίου θα αποκαλύψει το iPhone 8, σε μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Cupertino της California και συγκεκριμένα στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Η Αμερικάνικη εταιρεία ανακοινώνει παραδοσιακά τα νέα iPhone της κάθε Σεπτέμβριο και συνήθως τα κυκλοφορεί στην αγορά εντός εβδομάδων. Αναμένεται να δούμε λοιπόν τα iPhone 8, iPhone 7s και iPhone 7s plus. Παράλληλα, πιθανόν να παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα Apple Watch και μια νέα Apple TV.

Σύμφωνα με φήμες, το iPhone 8 θα έχει τεχνολογία face scanning και δεν θα διαθέτει home button. Τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν μαζί με το iOS 11. Επίσης η Apple ανακοίνωσε και το ARKit για Augmented Reality games στο iOS, καθώς επίσης και υποστήριξη για τις Unity, Unreal Engine και τα VR headsets για το MacOS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος θα έχουμε τα 10α γενέθλια του iPhone. Επίσης, τον Σεπτέμβριο θα έχουμε την πρώτη δημόσια εκδήλωση στο Steve Jobs Theater, το οποίο πήρε την ονομασία του από τον συνιδρυτή της Apple Steve Jobs, ο οποίος "έφυγε" το 2011.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 02 Sep 2017 15:56 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Sep 2017 03:18 #204715 by petros
Replied by petros on topic iPhone 8
Θα έπαιρνα το iphone 8 άλλα το σκέφτομαι γιατί έχω android εδώ και 6 χρόνια. Τι λέτε να πάω στη iphone πλευρά; Δεν ξέρω μου αρέσει πολλή το iphone αν και με έχει πείσει πολλή η samsung το σχεδιασμό τους. Έχω το Α5 2015 αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θέλω να πάρω καινούργιο κινητό γιατί ακόμα κρατάει δεν έχει κολλήσει καθόλου τόσα χρόνια πανάλαφρο 118γρ, και στέκεται επάξια στα σημερινά κινητά.

More
13 Sep 2017 05:17 - 13 Sep 2017 17:01 #205414 by Angel
Replied by Angel on topic iPhone 8
Επίσημη Παρουσίαση

Θα κυκλοφορήσουν τρία διαφορετικά μοντέλα, τα iPhone 8, iPhone 8 Plus.Στην καρδιά των iPhone 8 και iPhone 8 Plus θα χτυπάει το νέο εξαπύρηνο A11 Bionic SOC, το οποίο περιλαμβάνει δύο πυρήνες υψηλής απόδοσης και τέσσερις πυρήνες μικρότερης κατανάλωσης ενέργειας που συνοδεύονται από το πρώτο τσιπ γραφικών της Apple.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Apple, οι δύο υψηλής απόδοσης πυρήνες θα είναι κατά 25% ταχύτεροι σε σχέση με το A10 SoC, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις κατά 70%. Η οθόνη του iPhone 8 βρίσκεται στις 4.7 ίντσες, ενώ του Plus στις 5.5. Η True Tone οθόνη παρουσιάζει μεγάλη ακρίβεια χρωμάτων, 3D Touch και αυτόματη προσαρμογή στην θερμοκρασία του χρώματος ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος. Στις κάμερες συναντάμε αισθητήρα 12 Megapixels με οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Το iPhone 8 Plus θα διαθέτει δύο κύριες κάμερες με φακούς f/1.8 ευρείας λήψης και f/2.8 telephoto. Η Apple αναφέρει ότι θα έχετε την δυνατότητα να καταγράψετε βίντεο σε ανάλυση 4K60fps, καθώς και σε 1080p40fps για slow motion λήψεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά 8 θα είναι η πρώτη που θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση μέσω του προτύπου QI και θα κυκλοφορήσει και δικό της ασύρματο φορτιστή, το AirPower. Σχεδιαστικά, τα νέα iPhone ακολουθούν τις γραμμές των προηγούμενων συσκευών της Apple, με την μεγαλύτερη διαφορά να συναντάται στο υλικό κατασκευής, όπου έχει επιλεχθεί το γυαλί τόσο για την εμπρόσθια πλευρά, όσο και πίσω.

Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα στις 29 Σεπτεμβρίου και το κόστος των εκδόσεων με 64GB αποθηκευτικού χώρου θα ανέρχεται στα 699 δολάρια και 799 δολάρια αντίστοιχα.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 13 Sep 2017 17:01 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
29 Oct 2017 22:55 #207708 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Επίσημη τιμή του iPhone X για την Ελλάδα

Το επετειακό iPhone X θα έχει “τσουχτερή” τιμή στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τιμές των ελληνικών καταστημάτων που αφορούν την προπαραγγελία του smartphone της Apple, το iPhone X με 64GB αποθηκευτικό χώρο θα πωλείται προς 1.199 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο των 256GB βρίσκεται στα 1.399 ευρώ. Ουσιαστικά, έχουμε ένα “καπέλο” ύψους 50 ευρώ σε σχέση με τις τιμές που έχουν δοθεί για το εξωτερικό.

Το iPhone X θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου σε δύο χρώματα (Silver και Space Grey) και θα κοστίζει 1.199 ή 1.399 ευρώ αντίστοιχα για τα μοντέλα των 64GB και 256GB.