Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Video Capture from app

More
13 Jun 2015 14:04 #162572 by Teo Iliadis
Καλησπέρα!
Θα θελα να σας ρωτήσω κάτι τεχνικό αν ξέρει κανείς ..
Θέλω να κάνω capture από το κινητό μου όταν εκτελώ ένα app ..αλλά δεν τα καταφέρνω ..
έχω αγοράσει την avermedia το lgp lite ( gamerzone.avermedia.com//game_capture/lgp_lite ) ,έναν hdmi splitter και slimport για το κινητό.. αλλα δεν βγαίνει αποτέλεσμα

ξέρετε μήπως πως μπορώ να το καταφέρω ;; ή κάποια άλλη λύση ;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2015 15:26 #162574 by Άκης Ζαχαριάδης
Καλησπέρα!
Φιλε "teoili" έπειτα από μια έρευνα που έκανα, Μερικές Android συσκευές έχουν δημιουργήσει την επιλογή «take screenshot» στο Power menu,αν έχεις Samsung που μπορείς εύκολα να κάνεις τη συγκεκριμένη λειτουργία με τον συνδυασμό του Power/Lock button και Home button. Επίσης σου δίνω και μια μικρή λίστα για Video Capture που υπάρχει στο Google Play:

play.google.com/store/apps/details?id=com.spectrl.rec&hl=en
play.google.com/store/apps/details?id=uk.org.invisibility.recordable&hl=en
play.google.com/store/apps/details?id=com.hecorat.screenrecorder.free
play.google.com/store/apps/details?id=us.games.recorder
play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.screenrecorder

Το lgp lite από ότι βλέπω είναι μια συσκευή που κάνει Video Capture για της κονσόλες, παραθέτω και δυο φώτο

More
13 Jun 2015 16:08 #162576 by Teo Iliadis
Replied by Teo Iliadis on topic Video Capture from app
Σε ευχαριστώ πολύ aksizax για την απάντηση.
με αυτη τη συνδεσμολογια (του σχήματος) εχουμε σημα στο καταγραφικο αλλα λεει οτι ειναι κλειδωμενο..

όσο για τις εφαρμογές.. τις είχα δοκιμάσει όλες και δεν δίνουν κανενα αποτέλεσμα .. πολλές από αυτές ακόμα κ σε root-αρισμενα κινητά

More
07 Jan 2018 17:28 #211150 by Μάνος Γρυπάρης
AZ Screen Recorder - No Root

Ανά διαστήματα υπήρχε και το Unlimited Screen Recorder, το οποίο έχω ακόμα εγκατεστημένο. Ωστόσο παρατήρησα ότι για ανεξήγητο λόγο αφαιρέθηκε από το Google Play. Το AZ είναι πολύ καλό πάντως.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)