Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορά Tablet

More
12 May 2015 00:28 #160710 by George
Αγορά Tablet was created by George
Καλησπέρα θέλω να προβώ στην αγορά ενός tablet και διαθέτω 250 ευρώ.
Έπειτα απο αρκετό ψάξιμο μου έχει "γυαλίσει" αυτό .
Έχετε κάποιο να μου προτείνεται;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2015 00:59 #160714 by Αγησίλαος Σιντόρης
Επειδη το εχω κιολας και ενταξει ειμαι οπως και να το κανουμε φαν της apple θα σου προτείνω αυτο το iPad γιατι ειναι εγγύηση πραγματικα..ειχα το μοντέλο του 2012 το ειχα φορτώσει εφαρμογές και ηταν απολυτως κομπλε και μολις βγήκε το καινούργιο το έδωσα στην αδερφ μου το παλιό και πηρα αυτο.. www.skroutz.gr/s/2567463/Apple-iPad-mini-Wifi-16GB.html . Για εμενα ειναι εγγύηση παντως..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
12 May 2015 01:16 #160717 by George
Replied by George on topic Αγορά Tablet

Agisilaosss wrote: Επειδη το εχω κιολας και ενταξει ειμαι οπως και να το κανουμε φαν της apple θα σου προτείνω αυτο το iPad γιατι ειναι εγγύηση πραγματικα..ειχα το μοντέλο του 2012 το ειχα φορτώσει εφαρμογές και ηταν απολυτως κομπλε και μολις βγήκε το καινούργιο το έδωσα στην αδερφ μου το παλιό και πηρα αυτο.. www.skroutz.gr/s/2567463/Apple-iPad-mini-Wifi-16GB.html . Για εμενα ειναι εγγύηση παντως..

Καλό και το ipad mini Aγησιλαε, το συγκεκριμένο το έχει φίλος μου.
Τώρα πιάνοντας το με γνώμονα τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν αξίζει τα 250.
Το samsung διαθέτη οθόνη με ανάλυση 2κ ενώ το άλλο 1024x768 και πιο αδύναμο επεξεργαστή.

More
17 May 2015 15:49 #161053 by George
Replied by George on topic Αγορά Tablet
Τελικά κατέληξα σε αυτό νομίζω πως με αυτά που προσφέρει σε αυτά τα χρήματα είναι μονόδρομος.

More
17 May 2015 16:55 #161055 by Τάσος Μαραγκός

KillerJason13th wrote: Τελικά κατέληξα σε αυτό νομίζω πως με αυτά που προσφέρει σε αυτά τα χρήματα είναι μονόδρομος.

πολυ καλη επιλογη...
το εχει φιλος το εχει λιωσει...